8333
Simtractor V3.66
-
JD4650 #163 töltsétek le a Bitlord-ot abba benne van -
JD4650 #162 ? -
JD4650 #161 menyit kell várni -
JD4650 #160 megcsinálom ezeket és nem lép be
az ip jó
a tüzfal jó
de mégse töltöti be -
exodu020 #159 sziasztok
na szoval, az a helyzet, hogy még nem birtam feltölteni mivel nem vagyok itthon sokat(melo). A multi meg jo csak avval is szarakodni kell. Lépésenként leirom nekem hogy sikerült:
1.vezérlőpultba van egy olyan hogy tűzfal..., na szoval ebbe van olyan menüpont hogy "távoli asztal" ezt bekapcsolod.
2.a játékba a multiplayer options:rámész az ip, ez a saját ip cimed erre nyomsz egy entert
3.belépsz a waiting room-ba és ott rámész hogy create farm, az fogja ki irni először hogy dont registred, de majd kapnod kell egy szervert tehát egy farmot és kivan irva mennyien vannak benne
4. rá kattintasz és vársz, mert kurva lassan tölti be vmi miatt, de lehet csak nekem.
ennyi
üdv
exo
from tmiklos -
Én is csatlakozom drkarter2-höz jó lenne 1 link -
drkarter2 #157 hol lehet megszerezni a 3.0 verziot?
linket kérek ha lehet
-
JD4650 #156 Exodu020
én már több mint 100 skint kiprobáltam
csak azokat a gépeket soroltam fel ami a 3.12-ben van de a 3.0 ban nincs
tenyleg király a nh kombájn csak egyedül egy kicsit unalmas most vetettem búzát meg lekaszáltam a xerionnal -
JD4650 #155 Azt nem tom
A 3.12-höz nem jó
Hogy tudok multit csinálni, mindig azt irja ki hogy nem vagyok regisztrálva -
drkarter2 #154 csővi mindenkinek!
Ez a kód a 3.1-hez is jó? -
Jah én is regisztráltam a simtractor honlapra akkor majd ha jó lesz remélem nekem is menni fog
-
Exodu020 amit te feltettél hogy-mint lehet letölteni? -
Jd nekem a torrent nem talál semmi sim trakit. -
Üdvözlet!
Hát igen ismerősömtöl kaptam meg neki meg az öcse szerezte meg valhonnan tölteni én sehonnan sem tudtam csak javítást a northoz.
-
exodu020 #149 csű
a simtractorhoz vagy jd farm-hoz?
-
"Szevasztok!
Én nem letöltöttem hanem CD-n megvan magyarosítással együtt. Ismerősömtől kaptam.
Dave"
:DD -
exodu020 #147 CSÁZTOK
JD, nekem szinte van benne minden, mert én registráltam arra az oldalra ahonann lehet leszedni gépeket, meg felraktam a machenery addons igy még több lett benne, eke az nekem sincs vmi miatt, de amit leszedsz arrol oldalrol az át irja az eredetit, de amugy zsir minden, a kombájnon nagyon elvagyok lehet mozgatni szinte mindent a vágoasztalt a ű, és á betővel a forgot meg a 5 és a 6 gombal.
üdv
exo
-
JD4650 #146 Bittorrent-be beirtam hogy simtractor és kihozott egy 109mb izét és ebbevan benne -
JD és torrantel honnan szedted le? -
JD4650 #144 ÉN torrentel töltöttem le
-
JD 4650 te honnan szedted le a 3.0-át? De lécci valaki pontról pontra írja le hogyan lehet leszedni.
Kösz Dave -
Szevasztok!
De valaki elmaondaná, hogyan lehet letölteni a játékot pontról ponra lécci aztán már enm is nyaggatlak benneteket. -
JD4650 #141 Hy
tényleg jó a jelszó eddig lehet rosszul irtam
Nagyon cool az az a baj hogy a 3.0 ba nincs eke, 7920, nagypótkocsi és lexion
megnézem jó e a jeszó a 3.12-höz
Felh.név:[email protected]
Jelszó: 234PR7WPuF0XU -
Csövi!
exodu020
Hogyan lehet letölteni a játékot meg a kódod hozzá, Már fel is raktad?
Dave -
exodu020 #139 cső mindenkinek
Na szoval, rapidsharer-re töltöm mivel az egyszerübb mint a megaupload, a másik, a 100makinka.. ez jo kod, csak én is sokáig probálkoztam vele mire jo lett, a sikert nálam azt hozta meg, hogy figyeltem melyik betű vagy szám milyen betűméretű, mivel ugy kell beirni!!!De azt észre fogod venni, mivel akkor már tudsz menni mindennel, de sajna a netes buli az még nekem nem jött össze. Egyszer sikerült már de akkor is lefagyott!!
na ennyi
üdv
exo -
Szevasztok!
Én nem letöltöttem hanem CD-n megvan magyarosítással együtt. Ismerősömtől kaptam.
Dave -
drkarter2 #137 Hello ha már igy szóba került a JD akkor megmondja valaki honnan lehet letölteni? -
DJviolin #136 A Rapidshare-ral csak az a gond, hogy ha letöltesz valamit, akkor utána asszem 100 percen át nem lehet tölteni. -
Az egyet honnan lehet letölteni?
-
Üdv.!
Gpn sajna nincs meg a north american farmer de jó lenne, ha meglenne mert itt már bálázó is van meg több állat és épület meg lánctalpas JD.
Dave -
gpn #133 Na mégegyszer a link -
gpn #132 Nekem mind1 hova töltöd, de én inkább a http://rapidshare.de -t ajánlanám, mivel gyorsabb mint a megaupload, és nincs korlátozva!
Dave531 a JD American Farmer 2. része nincs meg?? -
Üdvözlet!
De ugyebár két mező van a regisztrációnál. És az első helyre most fejből nem tudom, hogy mi is van ott oda mit kell írni. Vagy a kóddal együtt van az is. De ha jól emlékszem akkor vmi. felhasználónév lehet.
Dave -
Szevasztok skacok!
Na és kell valakinek magyarosítás a JD american farmerhoz mert annak szívesen elküldöm vagy feltöltöm.
Dave
U.I.:exodu20 lécci töltsed fel nagyon király egy játék. Igaz a grafikája nem egy örülten jó, de elmegy. -
DJviolin #129 Úgyérted kik a kulákok a topikban?
-
JD4650 #128 KI itt a leggazdagabb?
az vegye meg!!!
és adjaoda, hogy mi is tudjunk játszani -
JD4650 #127 csá Dave!
-
JD4650 #126 HY all!
nekem megvan a 3.0 a torrentel lejött. De a rigist-je az nem jó hozzá.
exodu020
neked is az a felhasználónév hogy [email protected]? -
DJviolin #125 Ja, most látom. Nem 50 megás, hanem 250 megás. Annyi gondolom elég lesz. :) -
DJviolin #124 Itt asszem 50 megás fájlkorlát van. Ha esetleg meghaladja az 50 megát, akkor mondjuk winrarral vagy total commanderrel darabold fel.