8333
Simtractor V3.66
-
Benceeeeeeeeee #563 [email protected]
-
mert van serial-unk a 3.0-hoz máshoz nem tudunk csak ehhez. Ha megadod az e-mail címedet elküldöm. -
Melyik kell? -
Benceeeeeeeeee #560 verzióját? -
Benceeeeeeeeee #559 Hy.Meg tudná mondani valaki, hogy hol lehet megszerezni a simtractor teljes verziját? -
Na a JDAF Deluxe egyáltalán nem hasonlít a smitríkihoz mert az stratégia ez meg simulátor. DE a JD marha jó játék!! -
inter0015 #557 hát szerintem sem így van!!!!!!!!!!!!!!
-
JD4650 #556 hmm!
donatus azt mondta h a JDAF deluxe ugyan olyan mint a simtractor
hát ez nem tejlesen igy van
-
adamin9 #555 császtok nekem így hogy átirtam azt a szart a bálázónál nincs a játékba!!!!!!!!
de a kockabálázót amugyse teszi be -
Sorry!!Kétszer ment el
-
vedd meg te 40€-ért(~10.000 huf)
-
vedd meg te 40€-ért(~10.000 huf)
-
inter0015 #551 hát bassza meg tényleg nincs kód pedig jó lenne!!!!!!!!!!!! -
MrTressy #550 vedd meg és lesz
-
Elegem van ebből a kibaszott simtractorból!!!!! 

Sehol sincs egy kurva serial a 3.5-höz,ogy rohadna meg.............
-
krisz1990 #548 inter0015 nekem kellene az a game ! felvettelek msn en ! -
Muthig #547 Képet hogy lehet ide felrakni? -
Muthig #546 Az angol leírás szerint azokkal megtöltve a seeder-t lehet olyan valamit vetni amit le lehet vágni a xerionnal.
Ha sikerült feltennem a képet, akkor érdekes lesz a jobboldalán valami. -
inter0015 #545 mer azt nemis lehet arréb rakni
úgy kell megtankolni a vetőgépet hogy beállsz a magtartály aláés megynyomod az ő betűt
-
Muthig #544 Én régebben írtam ezen a fórumon, hogy én hogy tudtam ráakasztani a kockabálázóra.
Valaki tudja, hogy hogyan lehet azt a raklapnyi vetőmagot elrakni onnan ahol eredetileg van? Én nem tudtam sehogy felvenni a rakodógéppel. -
adamin9 #543 szevasztok nem tudok bálázni!!!!!!! hogy lehet fel akasztani a bálázót a trakira?????? -
inter0015 #542 nah egy párkép ízelítőnek!!!msn címem [email protected] -
inter0015 #541 -
inter0015 #540 -
inter0015 #539 -
inter0015 #538 szevassztok nekem meg van a JOHN DEERE NORTH AMERICAN FARMER fúúú bazzzeg az kurva jó játék van benne egy csomó új gép lehet benne kaszálni,sodrózni bálázni lehet benne lovakat tenyészteni, a gépeket be lehet rakni a garázsba csak annyit mondok hogy kurva sok új gép van benne érdemes vele jáccani pár haveromnak már elküldtem aki nek kell ez ajáték vagy csak érdeklődni szeretne róla az ide írjon nekem :www.g-portal.hu/smt nah ittt kérdezhettek ide leírjátok az msn címeteket és én már küldöm is nah császtok!!!!!!!!!!(ja még valami az oldalon vannak simtractzoros képek is)!!!!!! -
Muthig #537 mf8480 köszi a skineket! Fasza az oldal, bár még nem találtam a letöltés menüt, de már regisztráltam.
donatus13 valóban meglehet, hogy a John Deere American Farmer 20szor jobb, de még lehet 100szor is. Csupán annyi a bökkenő, hogy a SimTractor szimulátor a JD American Farmer meg inkább stratégia. Úgyhogy a véleményed olyan mint ha azt mondtad volna pl.: a Codename: Panzer sokkal jobb mint mondjuk a Call of Duty. -
donatus13 #536 John Deere American Farmer ez is egy nagyon jó teljesen simtractorra hasonlito játék csak ugy husszor jobb
-
Gyertek van fórum is, skin letöltési lehetőség, háttérképek( persze csak traktoros)!
Az oldalt nem tom reklámolni, ezért irok ide, de ha tudtok másokat, akiket érdekel a téma szóljatok nekik is. Kösz előre is. Tisztelettel:MF8480
-
csináltam egy simtractor oldalt:
cím:http://freeportal.hu/simtractorhu
nézzétek meg
-
inter0015 #533 csáásztok eltudjátok nekem isküldeni a rábát és az mtz-t????cserébe adok én is egy csomót!!!!!!!msn címem:[email protected] -
adamin9 #532 kössz a segítséget
most már jó
-
Muthig #531 adamin9 én úgy segítettem ezen a problémámon, hogy felraktam az összeset, persze külön-külön, és mindegyikből kiszedtem a tga fájlokat, aztán mindig egybe raktam őket és a végén mindet beraktam a 3.0-ba. Így már nem fehér semmi.
mf8480, mióta láttam a képet a RABA-ról meg az MTZ-ről azóta nem bírok magammal. El tudnád kűldeni nekem is a skineket is?! [email protected]
Köszi! -
drkarter2 #530 nekem is az mtz kéne.
amugy köszi. -
adamin9 #529 nekem is légyszi küld el a rabat meg az mtz!!!!!!!
[email protected] -
adamin9 #528 szevasztok!
légyszi segitsetek a 3.0 ba néhány gép fehér színü -
Köszi mf!
Jó lett:)Valaki rákeres emulén a "simtractor" szóra?Nekem kiadot egy "registration-simtractor.txt" fájlt,egy "SimTractor order.rtf"nevű,és egy simtractor zip(46,98mb)fájlokat!Még mindíg várakoznak,sztem nem jó az emulém
-
drkarter2 #526 elküldöd nekem is ?
[email protected] -
Muthig #525 Megkaptam a mailt, KÖSZI! Fasza lett a RABA is meg az MTZ is! Jó lenne, ha valahonnan le lehetne szedni ezeket a skineket!
Azt nem értem hogy van pár skin a simtractor.net-en a lexion kombájnra és ott nem gumitalpasok a képen, de ha beteszem a játékba akkor marad hernyótalpas. Nem értem! Pedig kerékkel jobban néz ki szerintem. -
Elküldöd mail-be?/[email protected]/Köszi