8333
Simtractor V3.66
  • Muthig
    JD csak a TGA fájlt kell átírni, de előtte le kell szedned a www.simtractor.tk ról azt a fájlt ami két nmo-t tartalmaz azt viszont a machinesbe kell beraknod és utánna működni fog. Amúgy ezen az oldanol a skins menűben az első pontban megtalálod amit le kell tölteni.
    Én tegnap próbálkoztam, hogy benne legyen a New Holland TG meg a JD8400-as. Így a 8400-as fájljait átneveztem 65-re és az nmo kivételével mind a hármat megnyitottam és azon belül is átneveztem a 42-t 65-re meg az NG TG NH TGG-re, hogy ne legyen ugyan az. Aztán elkezdett betölteni és mikor már majdnem kész volt kilépet. Valami tanács Benceeeeeeeeee?
  • JD4650
    jó ez meg van de csak a tga filet irjam át? Vagy a machinesben is?
  • Dave531
    Leszeded a 3 7810-es skint ha 3 különböző trakit akarsz. Amit a 7810 helyett akarsz betenni az a kockabálázós 7810 legyen, a 7811 legyen a körbálázós a harmadik meg 7812 legyen a lineres traki. És akkor 3 különböző 7810-ed lesz.
  • JD4650
    Te muthig, mit kell átnevezni 7811 meg 7812-re?
  • Dave531
    Mivan bence? Van mondjuk 2 7920-asod? Írjad le lécci ponról-pontra mert nagyon fasza lenne ha lenne 2 xerion. Kösssssssszzzzzzz
  • Benceeeeeeeeee
    Nálam betölt
  • JD4650
    és hogy tudok am ódokból többet mint a többi digónál a st.net-et
  • JD4650
    Na császtok
    köszi akkor megpróbálom
    végre van netem igy 1 kicsit könnyebb lesz
    hát pl nem lenne rosz 2 7920 vagy TG
  • Muthig
    Ok, de én mikor így próbálkoztam, akkor nem töltötte be. Nálad ment faszán?
  • Benceeeeeeeeee
    Na,nem negy ügy,egyszerűen kimásolod a fájlait,ésszerűen átnevezed és visszarakod
  • f1man
    multyzni szeretnék lécci valaki segítsen, írja le nekem hogy hova mit írjak be .lécci minnél elöbb. köszi
  • Muthig
    Na Benceeeeeeeeee vázold fel! Amúgy JD melyikből és miért akarsz kettőt csinálni??? Azt nem tudjátok, hogy hogy lehet, hogy mondjuk a New Holland TG-vel lehessen szántani???????
  • Benceeeeeeeeee
    Csak egy picit időigényes
  • Benceeeeeeeeee
    Könnyű egy trakiból kettőt csinálni
  • Dave531
    Hát nekem sehogyse jön össze a multi. Pedig qrva jó lehet.
  • Muthig
    JD hogy érted, hogy kettőt? Pl ami gyárilag benne van a 7920-asból? Mondjuk én nem tudom, hogy lehet-e, de láttam képeket, hogy 2 lexion van, meg ilyeneket. Engem az érdekel, hogy lehetne, hogy mondjuk mindegyik trakira mindent rá lehessen akasztani. Tegnap próbálkoztam, de ahhoz az nmo kiterjesztésű fájlt kéne piszkálni, de az sztem kódolva van. Aki csinálja a modokat, annak kéne írni, de sajna annyira nem tudok angolul. Meg azt nem értem, hogy miért mindig csak az NH TG-re csinálják a modokat. Jó most csináltak a JD 8310T-re is, de az annyira nem tetszik. Hát nagy vonalakban ennyi a vágyam... Tényleg valakinek sikerült már multiznia?
  • JD4650
    És nem lehet 1 trakiból 2-őt csinálni?
  • Muthig
    Próbálgattam, elöszőr próbáltam, hogy 7810_2 meg, hogy 7810B de aztán egy órás próba után végül sikerült.
  • Dave531
    Az faxa. És hogy jöttél rá?
  • Muthig
    Na rájöttem! Az egyik ami a kockabálázós az jó ahogy van, a másik aminek a tga fájlnak a neve 7811 kell legyen az a körbálázó a harmadik meg 7812 kell legyen. Így van ez az STS-nél is és a 9400-as JD-nál is.
  • Dave531
    Nekem 5letem sincs én is leszdtem. 1 nek csináltam 6930-as JD-t az fasza is a másik 2 meg tiszta fehér. Szóval jól beszoptam.
  • Muthig
    Valaki tudja, hogy kell megcsinálni, hogy ha mondjuk a 7810 re mindegyiknek más skint akarok rakni. A franciáktól letöltöttem már amit kell, csak nem tudom, hogy mi kell legyen a skinek neve. Valaki valami ötlet...?
  • Dave531
    Na muthing nem csak én nem tom. De én sz*rok rá leakasztottam a pótkocsit és hagytam őket a rákba.
  • Muthig
    Hadd zavarjam meg ezt a nagy harmóniát. A teheneket, hogy lehet beimátkozni a pótkocsiba???
  • inter0015
    hát igen az a jó itt nyugi van mindíg nincs az az állandó zaj csak a traktorok kipufogó zaja de az kellemesen hangzik mindenkinek
  • DJviolin
    Én is az vagyok. :) És büszke vagyok rá, hogy értelmes helyre születtem értelmes emberek közé. Akik nem dölnek be a pártok hazugságainak, hanem traktorjaikkal felvonulnak ha szenved a nép, ha még a nép nem is tudja, hogy szenved. :) Csupa értelmes ember közé, akik reálisan látják az ország helyzetét, és magasról tesznek azokra, akik azt hiszik róluk, hogy tévedésben élnek és ezért mekkora parasztok, holott ezek az emberek élnek tévedésben.

Köszönöm Istenem, hogy falusi lehetek!!!

És nem politizálok. :)
  • Dave531
    DJviolin még jó, hogy nem szidjuk a játékot emrt szerintem zömmel falusiak vagyunk nem pedig városi...-ok. Da de ez minde1 is. Szerintme is állat a játék csak vhogy feldobhatnák mert hamar meglehet unni.
  • inter0015
    jaqh ez így igaz egyetértek
  • DJviolin
    Sajna nem. Meg egyébként már jóideje nem is játszok vele. Király játék, csak az irányítást picit átdolgozhatnák. :( Meg van egy két idegesítő dolga. De hiánypótló na! Ne kicsinyeskedjünk, mert nincs jobb.
  • inter0015
    hát igen nagy sikere is volt csakhogy vannak olyan egyének akik csak azzal foglalkoznak hogy ki skinei a jobbak
    de szerintem ezzel nem kéne foglalkozni nah
    egyébként djviolin nem tudsz a 3.66-hoz keyt és logint?
  • DJviolin
    732 üzi! Le a kalappal.

Amikor megnyitottam ezt a topikot, akkor legmerészebb álmomban sem gondoltam volna, hogy ekkora sikere lesz. Azt hittem, hogy jönnek majd az elmés parasztozó beszólások és a zárható felkiáltások, de szerencsére nem így lett.
  • kitt2000
    Sziasztok.Még új vagyók letöltötem a demót csak nem tudom hogy melyik verziója van meg a játékba egy kisebb traktór van meg egy john deere kombány meg egy kamion meg néhány munka ezköz szerintem nagyobb traktorhoz melyik lehet?Egyébként valaki nem tudná lefórditani a játék menűjét.
  • JD4650
    ullátom
  • JD4650
    na mi van, ennek is vége
  • inter0015
    fejezzétek má be azt a faszkaró veszekedést amúgymeg nagy faszok vagytok mosmá!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    má elegem van
  • inter0015
    nah mi van má veletek megvagytok halva?????
  • Dave531
    Dejó, hogy mindenkinek már akkor kell amikor nincs fenn a simtractor.net-en. Kedves vigyori csak valamelyikünk jószándékára számíthasz, hogy odaadjuk mert letölteni szerintem nem lehet.
  • Kisvigyori
    csá
    honan lehet letölteni a játékot???
  • mf8480
    és nem tetszik, hogy onnan is elérhető

Tele van má a tököm!
    Ha én nem csinálok egy st-os oldalt, akkor mindenki itt ül oszt várhatja, hogy majd a simtractor.net-en csinálnak neki mtz-t, meg rábát, meg minden faszságot!
  • JD4650
    mf azt kihagytad hogy ...TG helyére a simtractor.netről