8333
Simtractor V3.66
  • Fendt
    azt irta ki ha mittomén mit csinálok vele jó és meg is csináltam fel is ment csak az a baj vagyis aszondják h nem took regelni most mit csináljak mert a törléás sztem swemmit nem old meh
  • balogh2003
    Fendt szerintem nyomj egy uninstallt az összes simtractoros cuccodra és telepítsd újra a 3.54 szerintem azért nem indul neked ,mert már fen volt a 3.66 amit telepítés előtt le kell szedni!!
  • kombajn86
    [img]https://media.sg.hu/forum/posts/2007_01/514.jpg[/IMG
  • kombajn86
    Itt a gép, hogy fog mozogni? HELP!!
  • kombajn86
    Üdv mindenkinek!
    Sikerült csinálnom 1 gépet, most hogy csináljam meg a mozgást?
    Az arányok nemigazán jók, mert szemértékre készült a gép, ha vki tudna segíteni megköszönném?
  • Dave531
    Kitt vegyél meg minden gépet a businnes-re kattintva és ott a buy almenüre. Ott lesz egymásután az összes gép.
    Ha akarod aratás után szánthatod a földet, tárcsázhatod vagy megjárhatod kultivátorral. Aztán pedig elkell vetni. A tehenekkel semmit nem kell csinálni. Ha trágyázni szeretnéd a földeket akkor bálát kell nekik adnod vagy silót.
  • Dave531
    Fendt nem vágom, hogy mit akarsz. Letöltöted van hozzá kódod is regisztráltál és nem indul?
  • Fendt
    miért nem indul valaki aszondja h nem jó a regisztrálás! valaki segitsen már!:(:(:(:(:(:(
  • Fendt
    hé! letöltöttem le is jött meg minden de miko inditom a 3.66 ot indissal el ötlet h miért??
  • Fendt
    ügyes vagy h feltetted meek megnézni h le toom e tölteni!
  • kitt2000
    Sziasztok. A sim trakctorhoz magyarósitás van esetleg hozzá.Ha nincs valaki nem tudná elkezdeni mert én nem tudok.Mit szóltok hozzá?
  • kitt2000
    Sziasztok. Végre nekem is sikerűlt regisztrálni és elfógadta. Mivel én még most keztem el szeretnék segitséget kérni hogy kell tovább művelni ha az aratást megcsinálni ami a demoba volt? Ez után hogyan tovább? Milyen gépet,eszközt kell venni a farmra? Mivel elég keveset tudók a földművelésröl letudnátók irni nekem a szakaszait a művelésnek pl(szántás,boronálás,vetés...stb)pl igy ? Mit kell csinálni a learatott táblával hogy újra aratni lehesen? Hogyan kell az állatokat(teheneket)megfelelöen gondozni? Ezekre a kérdésre tudnátok tanácsokat adni ide a fórumra vagy privát üzenetbe leirni? Köszönöm a segitségetekett.
  • kitt2000
    Szia. Szeretném megköszöni magam és a többi fórumónak hogy feltedted a 3.54 egy az oldalra. Végre nekem is sikerűlt registrálni hála neked. Ajánlom a többieknek is eszt a fájlt akinek nincs meg.
  • balogh2003
    Sikerült lehúznom egy lengyel oldalról a 3.54 és feltettem ide http://www.balogh2003.tar.hu/
  • kitt2000
    Sziasztok. Feléptem és megpróbáltam letölteni de trója vilúst észlelt és nem telepiti fel nekem segitsetek már ha tudtók adnátók egy másik linket esetleg köszi.
  • New Holland
    Kösz
  • Dave531
    Milyen lassan akarsz? Nem tom hogy neked, hogyan van beállítva de amelyik gombra a lassítást állítottad be azt nyomd meg.
  • Dave531
    Jólvan ezt nem néztem meg csak, hogy 3.58 aztán kész.
  • New Holland
    Hogy lehet lassan aratni a kombájnal?
  • New Holland
    Ez meg széria szám.
  • Dave531
    Bocsi másik oldalt linkeltem be ez a jó
  • JD4650
    Tegnap 2 és fél órán keresztül próbáltam elküldeni de mégsem ment el, úgyhpogy nem hiszem hogy itt lenne a hiba
  • New Holland
    Az csak Machinery Addons.
  • Dave531
    na ezt jól megírtam szóval letudjátok szedni
  • Dave531
    Na van 1 jóhírem. Találtam egy oldlat ahol fenn van itt3.58itt
  • balogh2003
    Akinek nincs 3d studio -ja használhatja az AC3D is ami letőlthető netről és 15napig ingyenes.
  • balogh2003
    Ha valaki nem tudja convertálni a modellt a játékba az csinálja meg a modellt illetve a skint(skin nélkül nem csinálják meg) és küldje el a www.simtractor.net -nek és akkor ők convertálják. Ha valaki lesz végre olyan kedves és elküldi nekem a 3.5-t([email protected]) akkor elérhetővé teszem mindenkinek.
  • balogh2003
    3D studioval kell a modellt megcsinálni, után vitools -szal lehet a mozgást megcsinálni és betenni a játékba! Amúgy igaza van kitt2000-nek,hogy mindenki olyn okos ezen a forumon, de egy gyomorult 3.5-ös verziot senki nem bír feltenni egy INGYENES ftp-re!
  • kombajn86
    Milyen progival lehet gépeket szerkeszteni és hogyan lehet beletenni a játékba?
  • kitt2000
    Szia.Ha nem tudtok kódot akkor nem tudnátok feltölteni ide az oldalra rar ba a 3.5 verzioót.Búék minden fórumozonak.
  • Dave531
    Nem lehet megérteni, hogy nincs kódunk a 3.6-hoz?
  • balogh2003
    A másik modellem. Amúgy kösz a biztatást.Csak tudod idő kell míg egy ilyen elkészül. IKARUS E98
  • JD4650
    Nem is hasonlit 1 rábára
    én is csináltam ilyen szart csak sehogy nemtudtam belerakni
  • balogh2003
    Ha valaki eljuttatja nekem a 3.5-t vagy a 3.66 -hoz kódot.
    Megkaphataja a rába 250 béta modelljét(nem skin)! [email protected]
  • balogh2003
    Nekem megy a [email protected] -el.
  • New Holland
    Valaki küldje már el a 3.5-öst!
  • New Holland
    Ha a SimTractorra akor a 3.66ot el tudom küldeni.
  • New Holland
    Most SimTractorra vagy American Farmerre gondoltál.
  • Fendt
    new Holland te nem küldenél el 1 ojan verziót ha van neked amibe van traki????msn:[email protected]
  • New Holland
    Cserébe elküldöm a John Deere American Farmert.