8333
Simtractor V3.66
-
Fendt #963 azt irta ki ha mittomén mit csinálok vele jó és meg is csináltam fel is ment csak az a baj vagyis aszondják h nem took regelni most mit csináljak mert a törléás sztem swemmit nem old meh -
balogh2003 #962 Fendt szerintem nyomj egy uninstallt az összes simtractoros cuccodra és telepítsd újra a 3.54 szerintem azért nem indul neked ,mert már fen volt a 3.66 amit telepítés előtt le kell szedni!! -
kombajn86 #961 [img]https://media.sg.hu/forum/posts/2007_01/514.jpg[/IMG -
kombajn86 #960 Itt a gép, hogy fog mozogni? HELP!! -
kombajn86 #959 Üdv mindenkinek!
Sikerült csinálnom 1 gépet, most hogy csináljam meg a mozgást?
Az arányok nemigazán jók, mert szemértékre készült a gép, ha vki tudna segíteni megköszönném? -
Kitt vegyél meg minden gépet a businnes-re kattintva és ott a buy almenüre. Ott lesz egymásután az összes gép.
Ha akarod aratás után szánthatod a földet, tárcsázhatod vagy megjárhatod kultivátorral. Aztán pedig elkell vetni. A tehenekkel semmit nem kell csinálni. Ha trágyázni szeretnéd a földeket akkor bálát kell nekik adnod vagy silót. -
Fendt nem vágom, hogy mit akarsz. Letöltöted van hozzá kódod is regisztráltál és nem indul?
-
Fendt #956 miért nem indul valaki aszondja h nem jó a regisztrálás! valaki segitsen már!:(:(:(:(:(:( -
Fendt #955 hé! letöltöttem le is jött meg minden de miko inditom a 3.66 ot indissal el ötlet h miért??
-
Fendt #954 ügyes vagy h feltetted meek megnézni h le toom e tölteni!
-
kitt2000 #953 Sziasztok. A sim trakctorhoz magyarósitás van esetleg hozzá.Ha nincs valaki nem tudná elkezdeni mert én nem tudok.Mit szóltok hozzá?
-
kitt2000 #952 Sziasztok. Végre nekem is sikerűlt regisztrálni és elfógadta. Mivel én még most keztem el szeretnék segitséget kérni hogy kell tovább művelni ha az aratást megcsinálni ami a demoba volt? Ez után hogyan tovább? Milyen gépet,eszközt kell venni a farmra? Mivel elég keveset tudók a földművelésröl letudnátók irni nekem a szakaszait a művelésnek pl(szántás,boronálás,vetés...stb)pl igy ? Mit kell csinálni a learatott táblával hogy újra aratni lehesen? Hogyan kell az állatokat(teheneket)megfelelöen gondozni? Ezekre a kérdésre tudnátok tanácsokat adni ide a fórumra vagy privát üzenetbe leirni? Köszönöm a segitségetekett. 

-
kitt2000 #951 Szia. Szeretném megköszöni magam és a többi fórumónak hogy feltedted a 3.54 egy az oldalra. Végre nekem is sikerűlt registrálni hála neked. Ajánlom a többieknek is eszt a fájlt akinek nincs meg. 

-
balogh2003 #950 Sikerült lehúznom egy lengyel oldalról a 3.54 és feltettem ide http://www.balogh2003.tar.hu/ -
kitt2000 #949 Sziasztok. Feléptem és megpróbáltam letölteni de trója vilúst észlelt és nem telepiti fel nekem segitsetek már ha tudtók adnátók egy másik linket esetleg köszi. 
-
Kösz -
Milyen lassan akarsz? Nem tom hogy neked, hogyan van beállítva de amelyik gombra a lassítást állítottad be azt nyomd meg. -
Jólvan ezt nem néztem meg csak, hogy 3.58 aztán kész. -
Hogy lehet lassan aratni a kombájnal? -
Ez meg széria szám.
-
Bocsi másik oldalt linkeltem be ez a jó -
JD4650 #942 Tegnap 2 és fél órán keresztül próbáltam elküldeni de mégsem ment el, úgyhpogy nem hiszem hogy itt lenne a hiba -
Az csak Machinery Addons. -
na ezt jól megírtam szóval letudjátok szedni -
Na van 1 jóhírem. Találtam egy oldlat ahol fenn van itt3.58itt -
balogh2003 #938 Akinek nincs 3d studio -ja használhatja az AC3D is ami letőlthető netről és 15napig ingyenes. -
balogh2003 #937 Ha valaki nem tudja convertálni a modellt a játékba az csinálja meg a modellt illetve a skint(skin nélkül nem csinálják meg) és küldje el a www.simtractor.net -nek és akkor ők convertálják. Ha valaki lesz végre olyan kedves és elküldi nekem a 3.5-t([email protected]) akkor elérhetővé teszem mindenkinek. -
balogh2003 #936 3D studioval kell a modellt megcsinálni, után vitools -szal lehet a mozgást megcsinálni és betenni a játékba! Amúgy igaza van kitt2000-nek,hogy mindenki olyn okos ezen a forumon, de egy gyomorult 3.5-ös verziot senki nem bír feltenni egy INGYENES ftp-re! -
kombajn86 #935 Milyen progival lehet gépeket szerkeszteni és hogyan lehet beletenni a játékba? -
kitt2000 #934 Szia.Ha nem tudtok kódot akkor nem tudnátok feltölteni ide az oldalra rar ba a 3.5 verzioót.
Búék minden fórumozonak.
-
Nem lehet megérteni, hogy nincs kódunk a 3.6-hoz?
-
balogh2003 #932 A másik modellem. Amúgy kösz a biztatást.Csak tudod idő kell míg egy ilyen elkészül. IKARUS E98 -
JD4650 #931 Nem is hasonlit 1 rábára
én is csináltam ilyen szart csak sehogy nemtudtam belerakni -
balogh2003 #930 Ha valaki eljuttatja nekem a 3.5-t vagy a 3.66 -hoz kódot.
Megkaphataja a rába 250 béta modelljét(nem skin)! [email protected]
-
balogh2003 #929 Nekem megy a [email protected] -el. -
Valaki küldje már el a 3.5-öst! -
Ha a SimTractorra akor a 3.66ot el tudom küldeni. -
Most SimTractorra vagy American Farmerre gondoltál. -
Fendt #925 new Holland te nem küldenél el 1 ojan verziót ha van neked amibe van traki????msn:[email protected] -
Cserébe elküldöm a John Deere American Farmert.