8333
Simtractor V3.66
-
JD4650 #1083 balogh, ha küldök modelleket be tudod tenni a játékba? Nem traktort hanem ekét tárcsát meg hasonlókat... -
JD4650 #1082 3 vetőgép van: az egyikkel kukoricát tudsz vetni, a másik 2-vel tudsz gabonát meg füvet. A naggyal amit a 9400 asd Johny húz abba búza van alapból, amit a lánctalpas abba meg fűmag
balogh, szerintem tedd be a st-be, ha nem tudod akkor csinálj saját szimulátort hozzá
hogyan csináltál mozgást? Mert a virtools nekem nem nyitja meg az ac3d-s modelleket -
balogh2003 #1081 Volt egy kis ídőm már mozog csak azt nem tudom hogy simtractorba kerüljön vagy én csináljak egy simulatort? -
kitt2000 #1080 SZIa.-1-A vetögépel kapcsoladba melyik mit vett? 2-Ha vetetél már vele akkor már azonal ki nö a sorja ez normális a játékba? 3-Kipróbáltam mind a kettöt nekem zöldet vett sárga búza helyet vagy majd megérik akkor sárga lesz? Elöre is köszi.
-
kitt2000 #1079 szia.Végre sikerűlt regisztrálni és letölteni dolgókat
-
Mindegy, hogy mit mikor vetsz mert így is - úgy is kiel és beérik.
Búza vetés:október
Kukorica:árpilis-május
szántás az tök mindegy betakarítás után
aratás pedig amikor beérik
de ha ragaszkodni akarsz a valódi termeléshez akkor
búza:júlis
kukorica:október
-
Fendt #1077 Hali ha már sok mentésem van akko azt mondták h az st toolsba kell kitörölnide nekem nem nyitja meg mit kezdjek vele ??előre is kössz! -
kitt2000 #1076 Szia.Látom hónapra van osztva az idö. Lebontva melyik hónap mi a munka folyamat pl(szántás,vettés,betakaritás...stb) medtöl-medig tart? -
kitt2000 #1075 szia.A spam mappábe ott nincsen.Esetleg megpróbálni lekérni a jelszót hát ha megjönne az ?
-
JD4650 #1074 nem tok registrálni mert a felhasználó név már foglalt
nem lehet hogy a spam mappádba teszi az okat az e-maileket? -
JD4650 #1073 minnyá regelek neked
szántani 7-10 között
tárcsázni 8-12 között -
kitt2000 #1072 hali.Mégmindig bajom van a simtractor net registrációval kitöltötem de nem jön semi link tölűk.Esetleg valaki nem tudná helyetem kitölteni vagy kűldeni egyet majd megváltoztatom a jelszót segitsetek már nagyon fontos lenne. [email protected] Milyen sebeségel szoktatók (szántani,tárcsázni,vetni)van köze hozzá 
vagy mindegy?
-
kitt2000 #1071 Hali.Megszeretném köszöni hogy gombi67 oldalra registrációt kűldtél.
.Van egy tipp hogy ha valaki nem tudna mivel kell irányitani a eszközöket,gépet van egy olyan dokumentum hogy farmers manual amibe pár levan rajzolva érdemes végig fútni rajta.
-
JD4650 #1070 van bene 1 mappa amit a maachinery mappába kell bemásolni
asszem 70.nmo, 70,eng... meg ienek vannak benne -
zsolt 879 #1069 Császtok! A simtractor.net oldalról letöltöm a skint és bemásolom a simtractor könyvtárába és miért nincs benne a játékba? Azt akartam betenni ameliyken a kasza van elől hátul! -
kitt2000 #1068 Hali.A magyarósitás kénne mert lehet hogy más nyelvet tanultak mit én.Azért valaki megcsinálná számomra fontos.elöre is köszi? -
Muthig #1067 NH TG kaszás: o és p gomb a fel és leakasztás az elejére a 3-al indítod el a 4-es állítod le, 5 é 6 fel és leengedes a hátsőt és az elején lévő kaszát az é és az l gombbal emeled fel és engeded le. HA nem voltam világos (előfordul)akkor kérdezz. -
JD4650 #1066 NINCSEN MAGYAROSÍTÁS, nem tom mihez kéne
ennyit mindenkitud angolul -
Kitt!
Ismerem mind a 2 oldalt. A gombi-hoz csak akkor tudsz belépni ha regisztrálsz de nem kell oda aszem semmi kód csak amit te beírsz. Nem küld az semilyen jelszót. Csak beírod a mezőbe a jelszót+felh.nevet és belépés. -
zsolt 879 #1064 Csákó! A Simtractor 3.54-hez nem tudtok magyarositást?
-
JD4650 #1063 NH tg-hez amikor letöltöd (asszem) mellékelnek 1 txt fájl-t amibe benne van hogy mivel mit tudsz csinálni.
A NH ombájnál kell 1 kisgázt adni a page up-pal, akkor gyorsabb is lesz a kombájnod -
Benceeeeeeeeee #1062 kössz Kitt2000,de azt a kaszát asztalnak hívik és tudom használni.Ellenben a Nhtg-s kaszát nem.Azt hogy kell? -
kitt2000 #1061 Hali.Ezekre az oldalra szeretnék regisztrálni-SimTractor Hungary,-gombi67-g-portál.Ha valaki ráismert akkor köldenétek regisztrációt legfeljebb majd kicserélem ma napig se jött semi a [email protected] cimre.A simTraktor-net ten mind a ketöt ki kell tölteni kicsit is(ez megcsináltam)meg a hoszabat is kell mert nem jött még.
-
kitt2000 #1060 Hali.Elö fordul hogy nem megfelelö pótkocsit használsz.Mondok egy pl a silót pl a kamion nem lehet vele szálitani de a vásárólt másik pótkocsivel viszont lehet ha utána kötöd.Probáld meg kicserelni egy másikal. -
kitt2000 #1059 Hali.A nh-n(kombányon)lévö kaszát úgyan úgy kell beinditani mint a többi kombányt-teljesitményt fel,asztalt le,az 1 gomb inditsa el,a többi számgombal tudod a kiömlörészét mögödtetni pl(fel,le,jobbra,balra,kiömlö fejét fel,le) -
Fendt #1058 Ujabb segitséget szeretnék kérni!!! mikor a kukoricát üritem a pótkocsira akko nem látsazik h belemegy csak ott alatta látszik és miko előrébbálok a traktorral akko a kukorica a földön marad akko mit csináljak toljam be ado a szerelőhöz? -
Benceeeeeeeeee #1057 A kaszát(ami a nh-n van)hogy lehet üzembe helyezni?
-
JD4650 #1056 torrentről -
Fendt! busines buy/sell machine rámész arra amelyiket el akarod adni és a sell
1 nem a játék hanem az aztal start/minden program/simtractor game 3.5/St tools
ja és a torren tek hogy műkszenek?
a John Deere American Farmer deluxe-t honnan lehet leszedni?
-
Fendt #1054 Volna 2 kérdés és szertnék minél hamarabb választ kapni! ha el akarom adni a traktort hogyan lehet??? meg ha elmentem a játékot akko tudjátok ha sokat mentek 1 idő után kurva sok lessz és azokat hogyan toom eltávolitani? előre is köcc a választ! -
Kitt!
1. Regisztration és ott kitöltesz minden mezőt!
2. Eladod a gabonát!
3. Milyen oldal? Ha regisztráltál akkor megkell, hogy érkezzen. -
kitt2000 #1052 Hali.Lene egy pár kérdésem. 1-hogyan kell regisztrálni a simtractor.net-en .2-Hogy lehet pénzt keresni? 3- Akinek van simtractor oldala köldene jelszót mert regisztráltam de még nem kaptam meg ?
-
JD4650 #1051 nem de jó lenne -
zsolt 879 #1050 Császtok! Nem tudtok olyan játékot amelybe havat kell tolni? -
Benceeeeeeeeee #1049 ok.Thank you
-
JD4650 #1048 a cougar nem is fog működni, ugyanis az csak a 3.66-os verzióval műkszik
nem tom miért csinálták úgy, ne kérdezd -
Benceeeeeeeeee #1047 Még egy kérdés.A cougart hogy kell betenni,mert nem akar működni? -
login:[email protected]
key:CCC5JMwCPUBFRPFWD
Kössz, hogy felraktátok a 3.54et! -
Riccsusz #1045 Nogyon szépen kössz mindent! -
Benceeeeeeeeee #1044 Inter,a [email protected] mi a key????