8333
Simtractor V3.66
-
balogh2003 #1443 Szerintem se sok értelme van a Rába 500-as nak. Valószínű csak demonstráció céljából készült, hogy az emberek elámúljanak a méretein.
Szerintem azért lett az erdészeté, mert tereprendezésen ez mindent "vitt", a másik meg ,hogy közútra ez tutira nem mehetett, valószínű azért vették le az első lámpatartókat is.Amúgy több cég is csinált ilyen monstrumokat: -
Sajna én is így gondolom.Bocs. Mindenkinek lehet véleménye.
-
Szerintem nagy hülyeség ez az 500-as rába. -
Fendt #1440 hee mpst be lehet hát tenni a simtractorba azt a rábát vayg nem? -
JD4650 #1439 Erdészetnek??? Hát mit keresett ott? egész fákat húzott ki a helyéről vagy csak ennek a hangjával hajtották a vadat?
-
balogh2003 #1438 Megfordítottam a kerekeket:
Egyébként, az 500-asból 4 vagy 5 db készült és csak egy vonolapja volt hátul.(állítolag a zírci erdészetnek volt egy ilyen típusa)
-
JD4650 #1437 te balogh, ezt a trakit (rába 500) soha nem gyártották sorozatban, csak teszteltek cele, megnézték hogy mit bír. Az a kerék télleg fordítva van 

-
Notesz #1436 sziasztok kezdő modellező vok szeretnélek megkérni titeket hogy aki szívesen segítene nekem egy kicsit (gyorskurzus xD) ac3d -ben az vegyen fel msn-re címem: [email protected] 
-
balogh2003 #1435 Lesz Rába180-as is,de előbb a 300-ast akarom megcsinálni. -
Muthig #1434 Balogh nem akarod a RÁBA kollekciódat egy 180-assal is bővíteni?
-
balogh2003 #1433 Ó basszus fordítva raktam fel a kerekeket. :( -
balogh2003 #1432 Fendt: virtoolsba csinaltam!
Elkészült az igzán nagy vas RÁBA-500:
-
de lehet hogy van egyszerűbb megoldás is..... nekem így ment
-
to ronaimate
nekem sikerült megoldanom azt, hogy egy haveromnak menjen net nélkül is.
annyi az egyész, hogy egy internetes gépen felinstallálod, beregisztrálod,
felteszed a machinery addonst és úgy ahogy van kiírod.
Azután csak fel kell másolnod a gépre, és ha minden igaz akkor működni fog
Üdv: mesteruur
Hajrá Kartal, hajrá TSZ -
"mindegy mit csinálunk, egy a lényeg, az a magyaronak rossz legyen, mert a magyar nép ötletekben és ambícióban kimeríthetetlen és kiszámíthatatlan, ezért félnünk kell tőlük, és el kell érnünk azt, hogy ez legyen az egyetlen olyan ország, ami önmagával határos"
1920. máj. Clemenceau (francia) tábornok titkos levele az angol békedelgációhoz
Úgy látom ez a szemlélt a mai napig megmaradt
üdv: mesteruur
Hajrá Kartal, hajrá TSZ -
Fendt #1428 te balogh hol taposodd azzal a rábával a silót?
-
JD4650 #1427 nem hinném hogy egy magyar gépet amit nagyívben leszarnak angliába mag németországba felfognak tenni a simtractor.net-re, csak küldjék vissza baloghnak azt amit belekell tenni a simbe és kész
akkor fogok szívrohamot kapni, ha azt a rákos szar lengyel vagy cseh kombájn-t felteszik -
Muthig #1426 Hihhetetlen, hogy a baloghnak rövidebb idő kellett, hogy megcsinálta a raba-t, mint a parasztoknak, hogy feltegyék! 
-
adamin9 #1425 télleg a simulatort amit csinálunk kéne bele multy
-
ronaimate #1424 Csak netes gépen lehet futtatni?
-
adamin9 #1423 te ezt hol halottad??????????????? -
Fendt #1422 sorry de már régen jártam az olkdalon
de télleg lehet multyzni??
-
kitt2000 #1421 Sziasztok.A bálákat fel lehet rakni nagy magaságba a pótkocsira,tárólóhelyen vagy van valamilyen mód erre.Elöre is köszi.
-
Szevasztok. már régen nem írtam a fórumba, mert nem volt időm a játékra sem, meg úgy amblokk semmire, de most elolvasgattam a dolgokat, és:
Kedves JD4650!
Ne érts félre, én nem haragszok rád (és másra sem), hisz tudom hogy nektek is van más dolgotok. Szerintem (legalábbis én úgy érzem) nem úgy írtam a hozzászólásomat mintha mérges lennék rád, hanem pont ellenkezőleg:
"Ne értsd félre, ezek negyon rendes srácok, hisz én is játszok valahogy...."
Szerintem ez igenis "méltató" mondat volt, de ha véletlenül nem így értelmezted, akkor ez úton szeretnék bocsánatot kérni tőled....
üdv: mesteruur
ja, és szerintem a saját szimulátoros dolg tök állat, ha lehet én is segítek, most ismerkedek a virtools-al, mert sikerült letöltenem :)
Hajrá Kartal, hajrá TSZ (tudja valaki egyáltalán hogy hol van Kartal?)
-
JD4650 #1419 eddig nem volt, legalábbis most veszem észre én is -
A simtractor.com -on mindig volt Album menüpont?Most van :-) -
Nyugi a modellekt én megcsinálom balogh-é a mozgás. -
JD4650 #1416 nem a játékba tudod betenni hanem a virtoolsba -
kitt2000 #1415 Sziasztok.A Rába zipet hogy kell megnyitni mert kicsomagoltam de tovább hogyan kell beteni a játékba? -
JD4650 #1414 Balogh le állhatsz, de még elötte 1 búza vagy kukoricatáblát benyomhatnál :D
kéne egy kombájn de ahhoz én béna vok -
balogh2003 #1413 Ma nem bírok maggamal, Dave Jaguar-ja egy Ifa Egy Rába aztán mehet a:
-
adamin9 #1412 na akkor folytassuk a gombi67.g-portal.hu -
ja már megvan -
kössz JD4650 de mér csinálja azt hogy más modellt nem akar berakni pl. a Lexion 560-ast leakarom cserélni egy JD WTS-re és nem cseréli az mi miatt van? -
ja és találtam másik olyan oldalt ami hasonló mint a simtractor.net anna a címe : www.skintractor.fr -
JD4650 #1408 caseih9400, az csak skin, szóvaa a modell az a nem változik meg attól hogy más lesz a festés -
na ez most én csináltam rosszulvagy mindenkinek az eredeti fülke maradt meg pl. a New HOllland Tg-t felcseréltem egy Claas Ares-ra és ugyanaz a fülke meg vannak olyan traktorok amit fel se rak lécci segítsetek kössz!
ronaimate a full-t nem lehet leszedni hanem egy kódot kell beírni!
LOGIN:[email protected]
KEY:2GG567RFPTR0s00L0RZ0
kis és nagybetű igényes asszem hogy a Licence Registered-be kell beírni de nem biztos! -
ronaimate #1406 Honnan lehet letölteni a full SimTractor-t?
-
JD4650 #1405 Balogh, nem mondom hogy isten vagy mert nem vagy az, de ez kurva király -
én most regeltem az oldalra sztem tök jó!