8333
Simtractor V3.66
  • Dave531
    Köszi szépen micky! Nagyon faszák lettek a képek és kösz, hogy ilyen aprólékosan léfényképezted az mtz-t. Permi az majd valami nagy vontatott lesz.
  • Micky1990
    jaja ez így van!én ismerek oan embert,aki évente 2x hengerfejez MTZ 80ast!sztetek hajtják őket :P monnyuk az adagolón is állítgatnak a traktorossrácok:D de ez már a tulaj baja :Dígy van ahogy mész vele olyan a gép!mint 1 kutya!ha sokat foglalkozol vele, és nem nyüstölöd akkor hálás...
  • Neuman
    Köszi, nagyon rendes vagy!
  • mesteruur
    http://www.balogh2003.tar.hu/
    itt megtalálod azt a versiot, amihez az a kód jo
  • Neuman
    Ok tudom mit jelent!

Kellene a 3.5 verzió azt hol találom, mert a 3.6-hoz nem találtam kódot.
  • mesteruur
    utánna a gépeket meg kell venni, és akkor használhatod őket
  • mesteruur
    A www.simtractor.com -ról tölthetsz le machinery addonst amiben több
    gép is van.
  • Neuman
    Lehet hogy mége jó :D

Ha villog a register a jobb alsó sarokban az mit jelent?
    Mert anem tudok beszálni a többi járműbe. Bár hogy próbáltam.
  • mesteruur
    csoki-ropi-szotyi !!
    A gépválasztásról sztem csak annyit, hogyha csak 100 ha-on csapattok akkor elég még egy új Belarus is. De ha mindenképpen ilyen kis kompakt gépen gondolkoztok, akkor érdemes beruházni egy kis CASE-ra vagy esetleg egy G szériás kis Valtra-ra, elég jókat olvastam róla. ( persze a JD lenne a legjobb...de az sok $$$$$ )
    + ---> a NH-ok nem olyan rossz gépek, az igaz hogy kb egy szinten van a Fergivel, de az hogy egy gép szétesik-e vagy nem, az legnagyobb részben attól függ, hogy ki és hogyan használja....csak ennyi
  • Micky1990
    ja hoppsz :D most látom csak,h már +van
  • Micky1990
    elküldtem!!!a kód amit be kell írnod:
    Login:[email protected]
    Key:CCC5JMwCPUBFRPFWD
    Érzékeny a nagy és kisbetűkre!!!3.5-ös verzióhoz jó
  • Neuman
    A francba találtam egyet a közepén volt ott nem jártam csak az elején meg a végén :D
  • Neuman
    Miért azokkal működik? Azt hittem nem jók a 3.6-oshoz.
    Bocs!
  • Muthig
    A kód szerintem csak 5x van fent. Olvass vissza!

laca13 beállsz a siló alá és ott tudod megtölteni az összes vetőgépet.
  • Micky1990
    küldöm a képet:Dnemtom itt felénk nem volt még semmi gond velük,de figyelünk majd köszi
  • Neuman
    Ti megvettétek a kódot vagy valami tört verzióval játszotok?
    Ha törttel akkor megadnátok az elérhetőségét? Köszi!
  • Dave531
    A NH-okról még annyit, hogy fater munkahelyén 4 is van. 2x8670, tm 155, td 95 d. Már mindegyik volt javításon. Általában az első híd krepál be. Van 1 cimbim neki ts 115 a van. Annak még újkorában az elsőhíd elektronikája szart be.
  • Dave531
    Micky jó lesz a 820-is majd paintbe átalakítom. [email protected] köszi szépen örök hálám.
  • laca13
    Muthig kukorica magot honnan lehet szedni?
  • Muthig
    A silo a kukoricából lesz. Szóval kukoricát kell vetned, hogy majd le tudd silózni.
  • laca13
    Valaki nem tudja hogy hogy kell silo-t vetni?
  • laca13
    to Micky1990:
    eddig is így csináltam, szal nem az a baj hogy nem tudom melyikre kell menni, hanem az hogy mentek vagy 10-szer, és mikor megint belépek akkor már nincs ott egy sem.
  • Micky1990
    na fotóztam!!!van csak az a gond,h nem 820.2-es hanem csak 820 :S ha kell adj e-mail címet és elküldöm
  • Micky1990
    to laca13:a mentésekkel kapcsolatban annyit,h amikor rámész a load-ra,akkor balra és jobbra léptetheted a mentéseidet,mert nem felülírja,hanem ahányszor rányomsz a save-re annyi új mentést csinál!a legutolsóra rákattolsz és már mehetsz is!ott kezdheted,ahol abbahgytad legutóbb!
  • Neuman
    Ti megvettétek a kódot vagy valami tört verzióval játszotok?
    Ha törttel akkor megadnátok az elérhetőségét? Köszi!
  • laca13
    Volna 3 kérdésem(a játékkal kapcsolatban)
    1. Honnan szedjek silo magot?
    2. Hova tegyem etetéskor a silo-t, csak öntsem be, vagy hov?
    3. Az mér van hogy párszor játszok, elmentem, és mikor pl. 10.szer belépek, akko törölte a mentéseket?
  • Micky1990
    az NH-okról+oszlanak a vélemények...itt nálunk nincs velük gond,van 1-2 ismerős akinek az van,még nem panaszkodtak.mondjuk ami késik nem múlik...amúgy Jász-Nagykun-Szolnok megyébe lakok Szolnok mellet Törökszentmiklóson
  • Micky1990
    Hát köszi a tippet,nem én döntök,hanem fateromde majd mondom neki+ugye pénz beszél...de tudod!okés akkor ha nem lesz munkába a gép,akkor még ma estére lesznek képeim róla már ha 820.2 mer nemtom pontosan:Sde ha sikerül,akkor csinálok képet és majd +beszéljük,h hogy juttatom el!
  • caseih9400
    Neünk a TD95D NH-t 3éve vettük azóta se volt semmi komolyabb baja csak pl.: klíma,ékszíj az utóbbi 2 héte elszakadt a kompresszorszíj műtrágyaszóráskor és leverte a spanolót úgy hogy kiesett a motorból de tudtunk meg szórni műtrágyát csak lekellet nagy nehezen venni a kompresszorszíjat olyan 1órás munka volt a határba
  • Dave531
    Micky most lehet, hogy nagyon teszik a Nh de 1-2 év után már nem biztos, hogy jó döntésnek fogjátok tartani. Ezek meg a massey-k a gyártott trakik alja. Nem véletlenül ez a 2 márka a legolcsóbb! Itt minden baj van a Nh-okkal.
  • Dave531
    Micky te vagy az én emberem!
    820.2-t akartál írni? Mert az lesz a játékba vagyis már amjdnem kész csak a felirat kéne rá. Tudnál csinálni egypár képet róla?
    Gépek:Fednt 818, Rába,Mtz 820.2, Claas Jaguár, Casi Ih stx 530, Claas ares 697 atz, claas dominátor 108, vogel& noot hektor eke, tárcsák, ásóborona, Meg majd ami még lesz.
  • Micky1990
    LOOOL!
  • Micky1990
    állítsd át az optionsba a dolgokat, és akkor majd látod,h mi micsoda.1ébként kiszállás:nyomod a leállítás gombot folyamatosan+az ESC billentyűt leütöd,beszállás:odamésza géphez,és +nyomod azt a billentyűt amivel beindítasz.felakasztás:INSERT vagy HOME(attól függ mit akasztol,mire hova)leakasztás:DELETE vagy END.de ezt is betudod állítani,h más legyen.options>Keyboard keys
  • caseih9400
    a traktorokra felrakni meg lerakni az "Insert"-el lehet lerakni mg a "Delete"-vel lehet kiszállni a gépből röviden megnyomod az Esc-et beszállni meg az Ú-val és a fülkére kattintassz az egérrel egyszerre!

Micky1990 énis szeretem a hangját olyan John Deere-os;)
  • tams044
    valaki segítene hogy kell felrakni a dolgokat a trakikra? és hogyan kell be és ki szálni a gépekből?
  • Micky1990
    Jaja!nagyhangú+lassú, de a hangját azt imádom...:Dnemtudtok vmi listát írni,h kb. milyen gépek lesznek a játéokotkba?(amit még csinálni fogtok)mer mondom ha tok akkor fényképezek pl.:Renault Ares,John Deere 2264;2056;2066;IH 6200 vetőgép;JD 4650:D;Cyclo vetőgép...ha esetleg ezek valamilyen szinten segítenek, szóltok,és én mek fotózni :D
  • caseih9400
    Nem a végsebessége legalábbis a mienké 25km/óra
  • JD4650
    még a 4650-es is megy 30-at akkor a ZTS ne hogy már ne menjen
    a 4650-el csak anyi a gong hogy nem valami mozgékony, vagyis tömör anyagból van a gép, szétszakadni nem fog :D meg egy kicsit sok a 100 Ha-ra, mint nekünk :). De ha egyszer 1 TM árárnak a töredéke és használt gép létére megbízhatób...
  • caseih9400
    www.mezogazdasagigepek.gportal.hu új frissítések;)
  • caseih9400
    Zts az egy jó gép csak az a baj vele hogy nagy a hangja de megy vagy 10-el a mi tlepünkön az a leglassabb gép