8333
Simtractor V3.66
  • caseih9400
    Mivan talán nincs suli neked rajmi?
    Sztem a challengerek sz*rt se érnek még talán a gumihevederes a JOBB mint ahogy mondta Dave is. Sztem a gumihevederesekbe a JD8420T a legjobb legalábbis most és nem ilyenek mint a CAT azis csak mindenütt ott akar lenni de a gépei nagy sz*rok sztem a Weimar is jobb:DD na jó csak vicc volt de a mgépekbe semmit se tudnak meg még a kombájnt is a Claasról szedték még a neve is ugyanaz. De ez az én véleményem legyen nektek igazatok!
  • rajmi19921222
    Császtok:A vetögépnek a computere magátol bekpcsolodik vagy nekem kell bekapcsolni?
  • rajmi19921222
  • rajmi19921222
    http://www.kampsdewild.nl/data/afbeeldingen/30_3.jpg
    vagy így át tudom alakítaní?
  • rajmi19921222
    valahonnan le lehet tölteni ilyen munkagépet a Xerionra?
  • rajmi19921222
    Lehet valahonnan ilyen munkagépet letölteni?
  • gábor892
    csak nem,,,,:D
  • Neuman
    8 hónap azt hiszem.
  • laci1993
    MENNYI IDŐ ALATT NŐ KI A KUKORICA MEG MINDEN SZARSÁG?
  • Neuman
    Mivel lehet nagy pénzt kaszálni?
  • Neuman
    Az állatokkal lehet valamit kezdeni vagy csak trágya termelésére vannak?
  • Dave531
    Gábor nyugi ami késik nem múlik xD. az is szétt fog hullani mint a többi,de még csak 2 éves ugyhogy van még 1 éve :D.
    Challneger=massey totál ugyan azok. Ennyit arról h jók a challengerek. igaz még a környéken sincsenek, de akkor is. A gumihevederes az ami jó lehet de a többi a massey. A landiniről annyit h 100x jobb a hollandoknál.
  • gábor892
    Ezaz:) majd mikor én is mondom hogy szar akkor télleg az:D
  • mesteruur
    Az a lényeg hogy tettszik-----> ne halgass ránk!!!
    Mi is így vagyunk a 8250es Ferginkel, mindenki szidja, mert a Ferguson nem valami jó, (mondjuk én ezt tudom) de mi annyira kifogtuk, hogy szinte semmi baj sincs vele, és én is szeretem. Ennyi a lényeg :D
  • gábor892
    Mi 2 durván 2 éve vettünk HN-TM190-et de nekünk nem volt eddig semmi gond vele, nemtom mindenki szidja, de nekem akkor is teccik:D
  • rajmi19921222
    Szevasztok?Nem tudjátok hogy lehete a Claas Xerion elejéte munkagépet rakni és hogy valahol lehete letölteni nem váltvaforgató ekét vagy talajlazítót letölteni és még asóboronát? Elöre is köszönöm.
  • mesteruur
    Sztem ha valaki új gép vásárlásán töri a fejét, akkor érdemes megpróbálni egy Challanger, azok sem túl beváltak, de csak a jókat hallani róluk. A mostani Mezőhírben benne van az új...sztem odabasz
  • mesteruur
    hát, az biztos hogy sokkal jobbak
    nem nagyon panaszkodtak rályuk, csak a szokásos elektronikus eltúlzásra....de manapság már mi nincs eltúlozva
    az én véleményem annyi hogy még egyenlőre nem érdemes beruházni Landinire, mert még nem igazán beváltak. Mármint nem tudja az ember hogy X idő múlva is ugyanúgy teljesít-e mint újkorában...
  • JD4650
    amugy a Lnadini starland trakik azok kinézetre megegyeznek a new Holland 8000-es szériájával, de gondolom javítottak rajta
  • JD4650
    de jobb lett mint 1 NH
  • mesteruur
    az lehet hogy nem hasonlít, de NH licens alapján készült...
    itt is rendesen le voltak súlyozva:

Ott van Kartal a háttérbe
  • JD4650
    sztem a landini egyáltalán nem hasonlít a nh-hoz és 1000x jobb, csak az a baj vele hogy túl könnyű. ittis volt olyan hogy a súly beépült a motorblokkba:D a hűtő itt is ugy végezte
  • caseih9400
    a
  • caseih9400
    na mivan nem engedi feltölteni akkor felrakom a weboldalamra :
    www.gportal.hu/portal/mezogazdasagigepek/
  • caseih9400
    na itt vannak a képeim amit igértem ami kisseb azt még a régi mobilommal csináltam de őszre lesz egy csomó új kép
  • mesteruur
    irányváltás: m és ,
    sebességváltás: . és -
  • mesteruur
    Hát....NH...nem valami jo, ezt már én is írtam, + sztem csúnya is

+Itt van nálunk a Gödöllői tangazdaság székhelye, és nyáron mindig jönnek ide szállítani Landinik. Elég jól mennek, húznak batár kocsikat, csak az a baj hogy fiatal, meggondolatlan "gyerekek" ülnek rajta, (nem mintha én idősebb lennék) és nem nagyon tudnak bánni a fékkel (is). Az egész főutca tele van féknyomokkal....na de nem ez a lényeg, hanem az hogy történt már nem is egy baleset, pl: nem csukta vissza rendesen a pótkocsi oldalát és megrakva kinyílt.
    Volt egy nagyobb is: nem nagyon ismerem a Landini felépítését, de nagyon hasonlít a NH-hoz, és történt az, hogy szokás szerint a gyerek rásatuzott a fékre és a mögötte haladó meg már nem tudott megállni--->beleszaladt hátulról. A súly szétrobbnat, kifolyt belőle a higany, és nem tom hogy, de az első híd valohogy hozzá volt rögzítve a súlyhoz, és az is kiszakadt a geccbe. hűtő szanaszét az úton.....szóval faszán küldték neki. (csak ennyit a NH konstrukciójáról...)
  • laci1993
    hali nem tudjátok megmondani hogy a traktorban melyik gombokkal vált sebességet?
  • caseih9400
    na majd jönnek nekem is képek de sajátok prsze majd 4re talán fent lesz mert most a régi mobilomon van az összes azt az lemerült pár hete de ma remélem fent lesznek a gépen
  • Dave531
    Csak olyan 40 km-re.xD
  • gábor892
    Hát akkor tényleg nem vagy messze...mihez képest állat mi?!:D
  • Dave531
    Na ugye megmondtam én, hogy szarok nh-ok. Itt is van. Hát akkor jól benyelted. A ZTS-az nagyon álllat 1 gép xD.
    Én Kisbér mellett lakom.
  • gábor892
    Még csak 9.es vok, de teccik...Ti merre laktok?
  • caseih9400
    na vok csak sokat kellett vetnem az elmúlt napokban na mind1 látom ez a rajmi19921222 elég f*sz ja és a vizet bent a telepen tod ott a műhely előtt van egy tartáj melléállsz és nyomsz egy 7-est azt hiszem vagy 8,9,ö,ó ezek lehetnek ja és még elfelejtettem de már eszembe jutot hogy soha ne vegyetek NH-ot főleg tdd-t mert a mi tdd-len megrepedt teljesen a hídés két napig kellet vetnem a zts-el
  • laci1993
    csá. én tegnap szedtem le eszt a játékot és már letöltöttem hozzá a járműveket de hogy lehet őket megvenni és használni?
  • Dave531
    Gábor akkor mi elég közel lakunk. Jó a suli?
  • gábor892
    biztos a benzinkuton,,,
  • rajmi19921222
    Szevasztok. Valaki megtudná mondani hogy hól tudom feltölteni vizzel a permetezöt?Elöre is kösssssz
  • gábor892
    Aha, Győrtől 30Km-re...Én meg Győr mellől járok oda, napi 80Km
  • mesteruur
    Arra Győr felé nem?
    az tőlünk jó messze van..