8333
Simtractor V3.66
-
to feherkirály:
Szedtél le machinery addonst???
-
mondjátok már meg -
*ÚJ
-
szívás....kinn vannak Erdőtarcsán....majd este 7 után belesek még1X
DE ITT AZ ÚGY MONOSEM VETŐGÉP...........KIRÁLY -
honnan kell a gépeket megvenni és hogyan -
segítene nekem valaki -
gábor892 #1917 Hát a tárcsa az Lemken5,5 aztán van egy kombinátor az 6m-es meg egy Kühne eke az 6os...mást nem csinálunk vele, mint emlitettem -
Akkot most gyorsan bemrobogok a TSZ-be, hátha már hazaértek a vegyszerezésből de a fényképezőm nincs feltöltve, úgyhogy telefonnal csinálom, azért annyira nem szar (1,1 MegaPixel) -
NEM értem honnan és hogyan vegyem meg a gépeket?és hol van a játék főkönyvtára mert én már 10 szer is bemásoltam de nem jó
Segítsetek nekem -
Ja azt elfelejttem, ha nem tudod akkor ide küldjed lécci:[email protected] -
Ja most olvaslak mesteruur, lécci!!! Csak az embléma kell meg azért körbe is kaphatod a gépet, de főleg hátulról kéne. kössz -
Aha, de valmi jó munkagépet írnál? Ha nem veszed tolakodásnak. Az jó kis gép akkor majd lécci csinálj képeket ha hozzátok haza köszkösz. -
gábor892 #1911 DETK125, remélem jot irtam, a New Hollandba kb. 1020üo. van, csak talajmunkát szoktunk vele csinálni, szállitani nem! -
Szokeresz.....hát mi sem egyértelműbb????
Ott van az über-gép után a 8 m3-as DETK. Csináljak róla képet????? -
Á az szar. És milyen típusu gábor? Ha meghozzátok csinálnál róla 1-2 képet? Megköszönném mert így csak emlékezetből tudom csinálni a hátulját.
A tm-be mennyi ü.ó van? még nem is kérdeztem. Milyen gépeket visztek vele?
Hát nekem se kéne ekkora baszott gép, ha lenne 1000 ha-om akkor talán. -
gábor892 #1908 Nekünk van DETK szippantonk csak az a gáz h műszakin van és nemtom mikor lehet menni érte:S -
JD4650 #1907 nekem egyik se kéne, az árából inkább földet vennék és egy "kissebb" trakival simán lehetne művelni -
rajmi19921222 #1906 Ezek a gépek ot vannak már: -
Muthig #1905 Vedd meg a gépeket! a tga-at meg másold a játék főkönyvtárába. -
Dave ezeket már leszedtem minden megvan de nem mennek a gépek benne csak egy,úy kérdezem hogyha letöltök a simtractor netről egy olyan tga filét akkor azt hogyan tegyem be a játékba?
ja amúgy ha letöltöm a machinery addonsot akkor mennie kéne aaz összes gépnek vagy csak meg kell lenniük a játékba mert nekem csak megvannak de nem mennek,segítsetek -
huhuhorgasz #1903 helló mindenkinek. Tegnap kaptam meg a játékot. Most tanulmányozom a fórum korábbi oldalait. Regisztráltam a simtractor játékot. Még mindig csak a kombájn van benne. Külön nekem kell beraknom traktorokat, meg hasonlókat hogy tudjak más géppel is játszani?
Hogy lehet kiszállni és beszállni a traktorokba alapértelmezett bill kiosztásnál? Előre is köszi -
Skacok valakinek nincs detk szippantója? Vagy a környéken nincs? Mert kéne a feliratról kép, meg a hátuljáról. Minden nézetet más képről kell csinálnom:D -
háháhá:P 

-
"Akkor még kell, h szedje a bocskort rendesen"
:DD
ez a szöveg kvára tetszett -
nem dehogy is. Csak milyen szar lenne 1 traki ha 1700 ü.ó után kimúlna? Akkor még kell, h szedje a bocskort rendesen.xD -
gábor892 #1898 mér azt is irták h szutykok? -
Hát figyuzz 1700 ü.ó volt a legrégebbibe(januári számban volt) persze már előbb volt az interju, de ha már iylenkor szarok a trakik ott már nagy gond van. -
Nah, akkor csak nem rosszak azok a gépek, ha így veszi őket :P -
gábor892 #1895 Hát no comment, biztos jol megy neki,,, 
-
szedjél le machinery addonst, de ha visszaolvasol sztem még ezen az oldalon le van írva! -
Nah meg is van. A csóka 50 gépét most 15 challenger váltja ki. 13 ezer ha-on nyomja! 3x mt865b(gumihevederes), 5x mt 665b,3x mt655b a többit itt nem említik. Azt csak említik h most vesz 4 újat. Munkagépeknél amazone, simba tárcsák. 8 kombájnja van azt nem írják h milyenek. -
szakadjak meg, megkeresem azt a számot amibe benn volt a csóka. Aztán majd írom, h mit írnak róla. Ennek, ha jól emlékszem valami 10e ha körül, de nem bizti. -
Hogyan lehet a simtractorba betenni az összes traktort, valaki mondja már meg nekem
előre is kössz -
csá -
gábor892 #1889 Valoszinű annak a faszinak se párszáz ha-ja van ha olyan gépei lehetnek,,, -
DE, méghozzá a Mezőhír valamelyik régebbi számába
-
gábor892 #1887 Azt nem irták hogy hány ha-ja van? Egyik ismerősünknek Kb. 5000ha-ja van, és csak John Deere gépei vannak; rakodo,traktor,kombájn meg minden amit el lehet képzelni...gyengén nyomja az is:D -
Te mesteruur véletlenül nem valami kurva nagy gépparkaja van a tagnak? Mert akkor arról olvastam valamelyik újságban. Még volt is róla kép. Valami 4 gumihevederes amazone vetővel meg tárcsával meg vagy 3 rendes kerekes traki. Nagyon böszme volt. -
Itt a közelben (Gyöngyösön) vagy egy angol csávó, akinek csak challanger trakija van, és nem nagyon hallok panaszt sehonnan sem. (Mármint a gépre, az egy dolog hogy nem, fizet rendesen...) -
JD4650 #1884 szerintem meg a Claas akart az amerikai piacon érvényesülni a cat kombájnal, igaz a motor az már cat, meg van a gumihevederes claas és Cat, az is ugyan az. egyébkánt a challenger gumihevederes trakija (a legnagyobb) erősebb mint a JD 9520T, ugyhogy én lehet azt választanám