8333
Simtractor V3.66
  • mesteruur
    to feherkirály:
    Szedtél le machinery addonst???
  • feherkiraly
    mondjátok már meg
  • mesteruur
    *ÚJ
  • mesteruur
    szívás....kinn vannak Erdőtarcsán....majd este 7 után belesek még1X

DE ITT AZ ÚGY MONOSEM VETŐGÉP...........KIRÁLY
  • feherkiraly
    honnan kell a gépeket megvenni és hogyan
  • feherkiraly
    segítene nekem valaki
  • gábor892
    Hát a tárcsa az Lemken5,5 aztán van egy kombinátor az 6m-es meg egy Kühne eke az 6os...mást nem csinálunk vele, mint emlitettem
  • mesteruur
    Akkot most gyorsan bemrobogok a TSZ-be, hátha már hazaértek a vegyszerezésből de a fényképezőm nincs feltöltve, úgyhogy telefonnal csinálom, azért annyira nem szar (1,1 MegaPixel)
  • feherkiraly
    NEM értem honnan és hogyan vegyem meg a gépeket?és hol van a játék főkönyvtára mert én már 10 szer is bemásoltam de nem jó
    Segítsetek nekem
  • Dave531
    Ja azt elfelejttem, ha nem tudod akkor ide küldjed lécci:[email protected]
  • Dave531
    Ja most olvaslak mesteruur, lécci!!! Csak az embléma kell meg azért körbe is kaphatod a gépet, de főleg hátulról kéne. kössz
  • Dave531
    Aha, de valmi jó munkagépet írnál? Ha nem veszed tolakodásnak. Az jó kis gép akkor majd lécci csinálj képeket ha hozzátok haza köszkösz.
  • gábor892
    DETK125, remélem jot irtam, a New Hollandba kb. 1020üo. van, csak talajmunkát szoktunk vele csinálni, szállitani nem!
  • mesteruur
    Szokeresz.....hát mi sem egyértelműbb????
    Ott van az über-gép után a 8 m3-as DETK. Csináljak róla képet?????
  • Dave531
    Á az szar. És milyen típusu gábor? Ha meghozzátok csinálnál róla 1-2 képet? Megköszönném mert így csak emlékezetből tudom csinálni a hátulját.
    A tm-be mennyi ü.ó van? még nem is kérdeztem. Milyen gépeket visztek vele?
    Hát nekem se kéne ekkora baszott gép, ha lenne 1000 ha-om akkor talán.
  • gábor892
    Nekünk van DETK szippantonk csak az a gáz h műszakin van és nemtom mikor lehet menni érte:S
  • JD4650
    nekem egyik se kéne, az árából inkább földet vennék és egy "kissebb" trakival simán lehetne művelni
  • rajmi19921222
    Ezek a gépek ot vannak már:
  • Muthig
    Vedd meg a gépeket! a tga-at meg másold a játék főkönyvtárába.
  • feherkiraly
    Dave ezeket már leszedtem minden megvan de nem mennek a gépek benne csak egy,úy kérdezem hogyha letöltök a simtractor netről egy olyan tga filét akkor azt hogyan tegyem be a játékba?
    ja amúgy ha letöltöm a machinery addonsot akkor mennie kéne aaz összes gépnek vagy csak meg kell lenniük a játékba mert nekem csak megvannak de nem mennek,segítsetek
  • huhuhorgasz
    helló mindenkinek. Tegnap kaptam meg a játékot. Most tanulmányozom a fórum korábbi oldalait. Regisztráltam a simtractor játékot. Még mindig csak a kombájn van benne. Külön nekem kell beraknom traktorokat, meg hasonlókat hogy tudjak más géppel is játszani?
    Hogy lehet kiszállni és beszállni a traktorokba alapértelmezett bill kiosztásnál? Előre is köszi
  • Dave531
    Skacok valakinek nincs detk szippantója? Vagy a környéken nincs? Mert kéne a feliratról kép, meg a hátuljáról. Minden nézetet más képről kell csinálnom:D
  • Dave531
    háháhá:P
  • mesteruur
    "Akkor még kell, h szedje a bocskort rendesen"

:DD
    ez a szöveg kvára tetszett
  • Dave531
    nem dehogy is. Csak milyen szar lenne 1 traki ha 1700 ü.ó után kimúlna? Akkor még kell, h szedje a bocskort rendesen.xD
  • gábor892
    mér azt is irták h szutykok?
  • Dave531
    Hát figyuzz 1700 ü.ó volt a legrégebbibe(januári számban volt) persze már előbb volt az interju, de ha már iylenkor szarok a trakik ott már nagy gond van.
  • mesteruur
    Nah, akkor csak nem rosszak azok a gépek, ha így veszi őket :P
  • gábor892
    Hát no comment, biztos jol megy neki,,,
  • Dave531
    szedjél le machinery addonst, de ha visszaolvasol sztem még ezen az oldalon le van írva!
  • Dave531
    Nah meg is van. A csóka 50 gépét most 15 challenger váltja ki. 13 ezer ha-on nyomja! 3x mt865b(gumihevederes), 5x mt 665b,3x mt655b a többit itt nem említik. Azt csak említik h most vesz 4 újat. Munkagépeknél amazone, simba tárcsák. 8 kombájnja van azt nem írják h milyenek.
  • Dave531
    szakadjak meg, megkeresem azt a számot amibe benn volt a csóka. Aztán majd írom, h mit írnak róla. Ennek, ha jól emlékszem valami 10e ha körül, de nem bizti.
  • feherkiraly
    Hogyan lehet a simtractorba betenni az összes traktort, valaki mondja már meg nekem
    előre is kössz
  • feherkiraly
    csá
  • gábor892
    Valoszinű annak a faszinak se párszáz ha-ja van ha olyan gépei lehetnek,,,
  • mesteruur
    DE, méghozzá a Mezőhír valamelyik régebbi számába
  • gábor892
    Azt nem irták hogy hány ha-ja van? Egyik ismerősünknek Kb. 5000ha-ja van, és csak John Deere gépei vannak; rakodo,traktor,kombájn meg minden amit el lehet képzelni...gyengén nyomja az is:D
  • Dave531
    Te mesteruur véletlenül nem valami kurva nagy gépparkaja van a tagnak? Mert akkor arról olvastam valamelyik újságban. Még volt is róla kép. Valami 4 gumihevederes amazone vetővel meg tárcsával meg vagy 3 rendes kerekes traki. Nagyon böszme volt.
  • mesteruur
    Itt a közelben (Gyöngyösön) vagy egy angol csávó, akinek csak challanger trakija van, és nem nagyon hallok panaszt sehonnan sem. (Mármint a gépre, az egy dolog hogy nem, fizet rendesen...)
  • JD4650
    szerintem meg a Claas akart az amerikai piacon érvényesülni a cat kombájnal, igaz a motor az már cat, meg van a gumihevederes claas és Cat, az is ugyan az. egyébkánt a challenger gumihevederes trakija (a legnagyobb) erősebb mint a JD 9520T, ugyhogy én lehet azt választanám