8333
Simtractor V3.66
-
De elég mókásan néznek ki, mikor benne ülnek 4-en ; 5-en abba a szutyok szarba. :D -
Hát ez csak felétek van így. nálunk nem nagyon kell ilyeket csináljanak, mert a kpm-esek csak szopatják a népet. Az ilyen munkákat egy cég csinálja egy szakdt szar Zetoral. -
ja már megvan hogy kell használni most tart 4%-nál:S azért felvehettek ha gondoljátok -
na akkor én meg azt kérdezném hogy letöltöttem a bitorrent-ot és hozzá a 18 Wheel Of Steel : Haulin most mit kell csinálni a bitorrentnél hogy letöltse itt az msn címem: [email protected] -
to lippet : a multit nem lehet használni csak annak aki megveszi a játékot és a simtractor.net nem fizetős
to Hydroceph : hogyha megvan a demója akkor a license registering-be beírod a következőt :Login: [email protected]
key: CCC5JMwCPUBFRPFWD
Vigyázz kis és nagy betű érzékeny!
Ja és hogyha nincs meg a demója :Simtractor 3.5 és a machinery addons asszem benne van de ha nincs akkor simtractor.com
-
Hello én még kezdő vagyok itt! Beszúrtam egy képet egy Claas Jaguár 2000 & Zetor. Érdekes!
Lenne egy kérdésem!
A simtractor.net fizetős, és hogy kell beállítani a multit 3.5?
Előre is thx! -
Hydroceph #1997 srácok hol tudom emgvásárolni vagy elorendelni vagy valami? megjelent mar egyaltalan? nagyon szeretnék elultetni pár kukoricat! van erre lehetoseg eme nagyszeru gammában?
tudjatok a kukorica oylan joo, meg finom meg sarga és a formaja is szeeeeep! -
MTZ 1222 #1996 hy gyerekek
meg a bank kari progi akinek kell kell
msn: [email protected]
MTZ 80 RS -
gábor892 #1995 csákány kisbuzi neeeem 

-
rajmi19921222 #1994 Csákány.valaki megtudná mondani hogy hogyan kell beálítani a multit?Elöre is köszönöm.
-
gábor892 #1993 Nah te is csak a gyomrodra tudsz gondolni:D -
Sztem észre se veszik, h csináltak valamit, az ilyen nem érdekel senkit, h valaki megtisztítja az utat, h tudjon jönni reggel a kenyeres kocsi és tudjanak zabáni.xD -
gábor892 #1991 Jah, és csak ilyenkor nem szidják a parasztokat :D -
Így van jól beszél JD. Tavaly a cég 2 fendtje tolta a kpm-nek a havat ahol nem mentek el a kamionokkal ott 40-50-el tűztek. -
JD4650 #1989 miért? szted az unimoggal huzzák a pótkocsit? meg ahol még a kamion sem megy el ott mivel tölják a havat? megvárják míg elolvad? sok mindere jó egy traktor, nem csak mezőgazdaságban -
azt csak multiba lehet csinálni -
rajmi19921222 #1987 na azt hogy megy a traktor melletem és én meg silózók vagy nem tudsz ijesmit,
-
rajmi19921222 #1986 figyu és azt nem tudod hogy azt meg lehet-e csinálni hohy a pót a traktor után van és a silózó mellet megy vahy csak azt tudom hogy a siózóval húzom a pótot -
nem tom szerintem nem már rég játszottam vele ő csak tankol -
rajmi19921222 #1984 Még 1 kérdés.Amelyik emberke ott áll a mühelynél azt lehet meloztatni? Ha igen akkor hogyan? -
rajmi19921222 #1983 KÖSSZ SZÉPEN!!!
-
sztem a csatornákat kaszálni -
minek kell a kpm-eseknek traktor??
-
a gumihevederes John Deere-al de ne tölsd meg a siló alatt semmivel mert akkor már csak búzát fog vetni -
rajmi19921222 #1979 Császtok Valaki megtudná mondani hogy mehyik vetQgéppel vetek lucernát vagy nem tom mit a nagyal vagy a picivel? elöre is köszönöm -
Nem a 936-os fendt-et(black beauty) azt csak azért csinálták, hogy legyen mit mutogatni. Ebből csk egypárt csináltak, h tudjanak vele ugrálni, meg lehessen mutogatni, amiég nincs forgalmoban. A sárgákat meg pl. a kpm-nek is(nálunk)csinálják, meg a városoknak, faluknak, kaszálni meg ilyen szarságokra. -
Hát mondjuk ez igaz mert aki ezzel a játékkal játszik az tudhatja hogy mikorra kell ki a búza meg a kukorica.Na de hadjuk ezt -
Hát mondjuk ez igaz mert aki ezzel a játékkal játszik az tudhatja hogy mikorra kell ki a búza meg a kukorica.Na de hadjuk ezt -
aha akkor már értem csak egy kicsit fura volt hogy narancssárga egy 930-as
akkor valami olyasmi mint a fekete fendt nem? ez a narancssárga fendt olyan mint a kpm-esek:P -
Ezeket dírekt parkrendezésre gyártják ilyen színben!!! -
http://www.zemedelskefoto.net/rv/rv2007x01/listy/2007list047.htm
hogyha nem mutatná meg itt az url -
Na ezt a Fendt-et nézzétek én meg nem láttam ilyen színbe sztem csúnya -
xD csinál a retek botrányt. Csak ez olyan, mintha azt kérdeznéd, h mi a neve a játéknak, még a hülye is tudja. -
JD4650 #1970 IGEN!!! -
Miért csak kérdeztem ebből nem kell botrányt csinálni!!!!!
Vagy igen?? -
Vagy el se kezdené!!!xD Sokat nem hagyna ki. -
gábor892 #1967 Dave csak az kellene...:D Sztem mindenki most hagyná abba a játékot:D -
Háháhá nagy vandál vagy, hány hónapra kel ki.xD szerinted hány hónap alatt kel ki? Majd fél évig a földbe van a mag csak, úgy lazán áztan meg 3 hónapa altt beérik nem?:P 2-3 hét igazából a simtraktorba meg a retek tudja, de nem is tom,h minek az neked. -
Hydroceph #1965 Szerintem Te forditsd:) -
Amúgy a búza és a kokurica mikor kell ki hány hónapra????