8333
Simtractor V3.66
-
ez komoly???
Ez nagyon ki lett fogva, úgy viszi a 6mes vaderstad vetőgépet mint a rongyot -
gábor892 #2162 az akkor télleg gáz:D -
Ahogy a masseyket ismerem kell is az erő, ha a 90-es nem viszi a 6,2-es cambridge-et felénk. -
gábor892 #2160 Jah késön jeleniti mehg na mind1 -
gábor892 #2159 Még mindig nem kaptam választ:D -
de a henger csak kölcsönben van, az nem a TSZ-é -
most csak a 10m-es Vader hengert húzta 

és még így is
.........bár mondjuk a vontatási erőtől nem nagyon függ a dolog -
hááát, az az igazság, hogy már az ősszel csinálgatta az egyik melósnál, de csak most jött ki rajta igazán
-
gábor892 #2155 mer mit dolgoztok vele most? -
Na az jó is lenne ha szántáskor kezdené el. Kurva jót tenne a motornak mondjuk így se egészséges, h dobálja ki-be. -
Hol kérdezted meg, he? Vagy automatice kéne írnunk, nem? -
gábor892 #2152 Istenem mi van itt megint?D mesteuur örülj hogy nem szántanod kell vele igy:D -
+ annyi hogy magával a kuplung szerkezettel nem lehet baj, mert soha nincs használva rajta, csak munkaeszközre ráálláskor-------------> irányváltó -
Szerintem nem nyeltem be, mert eddig semmi gond nem volt vele, csak vízpumpa baszakodod.
Nem kell csak egy szar érzékelőt kicserélni....ennyi -
játékot te -
mit akarsz megkapni? infuenzát? XD -
Ezt benyelted mesterrur! Tanulság: nem kő masseyt venni:D
Az nagyon faxa, h kidobja üresbe aztán meg vissza. nem ártana neki egy kuplung csere. De lehet, h a sebességváltója is kehes nem? -
ti még ara se válaszoltatok hogy hol lehet megkapni -
...ferguson 8250 -
JD4650 #2144 te tomasz az nem a játékhoz van hanem a virtoolshoz, aki ért hozzá az tudja hogy mit kell csinálni -
Elárulom, h a rába virtoolsba van és nem lehet vele játszani majd abba a játékba lesz amit mi csinálunk, ennyi... -
Húúúú....át hogy leírtam.....
A kuplung terhelésérzékelője rossz és van hogy pillanatokra kidobálja üresbe, és rögtön vissza sebességbe.
De olyan is van, hogy nagyon elkezd így rángatni, és nem teszi vissza sebességbe, és akkor le kell venni a gyújtást és vissza....
Ez igazából majd csak közúton, szállításkor okoz nagyobb kellemetlenséget.....képzeld el...part, lejt....cum -
gábor892 #2141 a Landini vagy mi?
-
A miénk már 5 éves
-
http://www.balogh2003.tar.hu/ rába 250 traktor a játékhoz most találtam és airányitást is leirták -
gábor892 #2138 Nah öcsem szarul lelettél oltva, ez van rajmi...:D -
Annyi volt a porszem meg a sár a gépen, h túl sok lett a pixel mi? Aztán már túl nagy volt a kép. De jó van ezt se vágod. XD -
Aha, kurva jó a landinitek rajmi! nagyon zsír! Jól karba van tartva. xD -
gábor892 #2135 rángatni nem rángat, csak huz egyet érted.. -
Hogy rángat? Mikor dobsz egy sebességet akkor berángat vagy hogy? -
gábor892 #2133 a rángatás az mitől kezdődik?:D mondjuk rángatni nem rángat váltáskor csak érted...:D -
Na az már nagy gond, ha 1 éves traki rángat mint atom. Hát ja sztem biztos, h tipushiba lehet. Az egész traktor típushibás.XD -
JD4650 #2131 hát a JDnak nem látszott ki a az orrsúlya a sárból de még vitte az ekét, szóval azt is bírni a kell -
gábor892 #2130 rángatás? hát itt is van valami hasonlo... -
hát annak is lehet nevezni -
*ez a talajtól is függ -
háááááát, remélem nem....(akkor ez valami tipushiba lehet??????) szerintem nagyon is jó traki, úgy mászik mint az állat, folyik a víz a barazdában.....de nem gond még mindig lehet vele szántani (mondjuk ez a talajtól van)
-
JD4650 #2126 ami késik nem múlik, eddig jó volt, de mostantól csak a bajok lesznek vele -
na igen a MF-NH traktorok egyik fő baja hogy rángat mert az egyik ismerősömnek is Mf trakija van és Powershift-es és azis rángatott mint egy bolond pedig még csak most lesz májusban 1éves -
Gyerekek baj van !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A Fergink kuplungja keztdi felmondani a szolgálatot......megyek vele, erre szétkapcsol-összekapcsol szétkapcsol-összekapcsol-----> rángat mint a szar. brühü-brühü.
Az van, hogy az érzékelőjével lehet baj, mert van hogy jo, de mostanában egyre agresszívabban vált, biztos az, ____nagyon elkeseredtem____ hisz eddig semmi baj nem volt vele