8333
Simtractor V3.66
  • mesteruur
    Hogy érted azt, hogy ez az új témád?
  • caseih9400
    van egy új témám a neve : MGTSZ
  • caseih9400
    ez a John Deere mért csúnya nem értem mert elöl is dupla a kereke?
  • caseih9400
    ja tévedtem bocs
  • lippet
    De meg van jobb minőségbe is, csak itt korlátozni kellet a mérete, de csinálom a gportalos oldalamat és oda feltolom. Az teli lesz képekkel. Majd ha megvan belinkelem.
  • lippet
    hát ja, de nem tudok mit tenni, jobb mint a semmi
  • Dave531
    Hát ezek is elég csúnyák
  • lippet
    Na nemrég voltak felénk permetezni gyom ellen a kukoricát. Feldobtam egy képet, csak kicsit távolról lett készítve:

Ez egy: Claas Celtik 446 RC + Kuhn Sc permetező & Zetor + Vizeskocsi
  • JD4650
    ami képet beraktál az pont csúnyaXD
  • Dave531
    Annyi még 1 barkas-ra is rámegy.xD
  • Dave531
    már mint tonna nem? Mert elég húzós lenne a 11 q.XD
  • caseih9400
    hát olyan húú nem is tom most vettünk egy kissebb pótkocsit abba 11mázsa fér bele akkor ez olyan 17-18 mázsa de nem tudom pontosan megmondani de csak sima 3űrítés erre az újra 2 és fél
  • mesteruur
    Tényleg köszi, de remélem máskor nem lesz szükdég rá... :-)
  • Dave531
    Nincsmit máskoris.XD
  • Dave531
    Tod a pótkocsira.
  • mesteruur
    nagyon szépen köszönöm mindenkinek az együttérző üzenetekt!!!
  • Dave531
    Oehler-re mennyi megy?
  • caseih9400
    azt megkérdezhetném tőled hogy ez mióta ronda? :
  • caseih9400
    hát mesteruur ez télleg szivacs ahogy Dave mondta nekünk nyáron a ZTS-nek a kormánya elszállt a földeken és a zetorunknak meg fék baja van mindig nem tartja meg a fékolajat na most meg itt a New Holland :S Remélem most se lesz komolyabb baja a kombájnunknak bár én teszek róla hogy ne legyen semmi baj vele :D
    Zetorunk az említett fékolajengedő:P :
    ZTS más pózban ugyanott ugyanakkor mint múltkor:

És a John Deere 9640wts akkor még szar mobilom volt azé ilyen kicsi meg rossz minőségű:

1hét múlva lesznek jobb és új képek!
  • Dave531
    Ritka az 50 millás traki. Hát nem fikázni akarom a városiakat, de...
    Hát sztem meg szépek.
  • gábor892
    mesetuur hát jah régi nemlesz, de legyen jobb:D de valami biztos jol szarrá ment ha ekkora a baj:S
  • FlyHigh
    Laza dolog lehet 50 milláért trakeszt venni.:D
    De most komolyan, nekem mint városinak igazi pénzszórásnak tűnik.
    Veszel egy trakotor 50 millió forintért, aztán még szépnek sem mondható(szerintem), meg még dolgozni is kell vele!:D
  • rajmi19921222
    És nem tudjátok hogy hol lehet letlteni a john deere nort american farmert vagy az 1. részét jólenne kössz elöre
  • Dave531
    Hát szivacs mesteruur. Eggyütt érzek veled.:D Nem lehet 1 jó dolog. Ha meg furatni kell akkor vége, tényleg nem lesz már olyan mint volt. Azért szukolok.:D

Fehérkirály én 3-ba szoktam vetni ez 10km/h.
  • rajmi19921222
    Császtok valaki megtudná modnani hogy milyen gépek lesznek at új simtractorban vagy ami készül játék vagy egy oldalt mondani ahol megtudom nézni és milyen MUNKAGÉPEK? elöre is köszönöm
  • caseih9400
    tök8 így is úgy is kikel
  • feherkiraly
    nekem valaki nem tudna válaszolni????????
  • caseih9400
    ezt a sötét gyereket rajmi! hogyha 19éves lennél akkor megértenéd hogy az ATI videókártyánal nem ilyen sötét vagy ember!?!!?!?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • feherkiraly
    cső
    A játékban hanyadikba szoktatok vetni???????
    vagy mindegy?????
    sürgős lenne!!!!!!
  • rajmi19921222
    nem hiszem el hogy nem lehet valahogyan beálítani úgy a grafikát mint a felsö képen!?!?!?!?????????????!!!!!!!!!!!
  • mesteruur
    Karban volt tartva rendesen.... nem tudni hogy mi lett vele. Csak annyi, hogy nem esetts semmi eső, és olyan nagy por volt hogy rögtön tele lett és nem lett észrevéve..... (vagy az örvényképző nem működött rendesen???)
    + kétműszakban volt vele vetve, aztán ha van is valami, akkor azt nem nagyon lehet észrevenni a sötétben
    De mikor telik meg a szűrő??????? Évente ha 2x ki van takarítva..... tisztára le vagyok törve... de tényleg.... áhh, pedig úgy szerettem azt a gépet, és most?? teljes generál, lehet hogy meg is kell fúratni...soha nem lesz már régi önmaga... de ha kész arról is beszámolok, hogy milyen lett a gép... csak nem lesz semmi gond vele....tényleg nagyon fasza volt... vitt az mindent mint a rongyot...(de ezt már írtam)

DRUKKOLJATOK A KICSIKÉNEK !!!!!!!!
  • Neuman
    Erről beszéltem!
  • gábor892
    téged meg ki a fasz kérdezett?! mesteuur hát gondolom elég rendszeresen szervizelték a 952est...
  • Neuman
    Itt is előjött az ovodai színvonal!!!
    Miért nem lehet nyugodtan megbeszélni ezeket? Hiába hisz magyarok vagyunk! A magyar sajnos ilyen, soha nem változik!
  • mesteruur
    Bebaszott a 952....vazze
    tele van porral az egész blokk, mert nem lett észrevéve hogy a szűróben már csak olajsár van. Vazze.... nem tom mi van...tényleg rájár a rúd a TSZ-re mostanában... :-(
  • Dave531
    háhá ez király volt
  • gábor892
    heh:D én is 1 orája jöttem csak meg vetésből de még mindig kinntvannak 1 géppel, persze hogy SPC :D
  • caseih9400
    :DDDDDDDDDDDDDDDDD hát ez nagyon kemény gábor már egy perce sírva röhögök rajta
  • gábor892
    biztos sir a sarokban..:D
  • Dave531
    De azt nem tom, h ez is mit nyikorog itt. Nem tom, h mit vár. talán csodát? mert mindenkit elküldött azért majd nem basztatjuk a drága öcsikéjét vagy mit?