8333
Simtractor V3.66
-
jah azt nem ártana!
lenne helye!
de azért mégis kb mennyi? -
gábor892 #2442 szerintem nyerd meg a lottot, mert nem szeretek ennyi millioval számolni:D -
Ha valaki egy kb árat mondana, megköszönném:
2db Claas Celtic 446
1db Claas Corto
1db Claas Linier
1db Claas Variant 280
2db Bálahordó kocsi
1db Manitou
-
gábor892 #2440 rajmi merre lax,,,meglátogatnálak
jah meg akkor megnézném azt a pár db Fendt-et..
-
Van valami abban amit jd mond. Már 1 kicsit unalmas, h mindenhol ugyanazokat a képeket látom. Az idióta kölke azt hisz, h autómotrok vannak a traktorba vagy nem tom, de az biztos, h sík hülye. v8-as motor istenem van baja a gyerknek. Az ilyen fasszopókat nem bírom, h dirigálnak össze-vissza, de a suttyója nem is tudja, h mit beszél. -
JD4650 #2438 ez első sorban case IH 9400-nak szólt -
JD4650 #2437 ja és annak mi értelme hogy kerestek 1 képet és azt felrakjátok? minek nektek oldal? ha az lenne fent amit ti csináltok akkor jól van, de igy? hülye képlopó gyökerek -
JD4650 #2436 jó van arról nem tehetek hogy a szar atw-t nem jeleníti meg a firefox, az IE a legszarabb, nem csoda hogy te azt használod. Rajmi még mindig nem mondtad mi az a 6hengeres v8-as szóvqal nem tom ki a hülye, te nyomorék -
rajmi19921222 #2435 Mert miért nincs kép hülyebarom ott van claas jaguar meg ilyesmi képek.Tebarom aztán énvagyok a hülye mi nem istudom hogy ki a hülye.

-
JD4650 #2434 én csak anyit látok, hogy belépéshez kattints a képre, ott kép nuku csak 1 szövegdoboz felirat. Bent meg ugyanugy semmi csak az az 1 sor írás -
vannnak rajta képek -
Nem basztatni akarlak, de minek tetted közzé h van oldalad, ha nincs rajta semmi? nem mintha zavarna. De várhattál volna legalább addíg amég vmit teszel rá. -
Elkészült az oldalam!
Képek, videók lesznek fent!
Elég gyenge még!
www.mezogep.atw.hu -
vagy valaki küldje már el nekem emailban
címem:[email protected]
vagy egy használható linket adjatok már
sűrgős lenne
kössz -
de csak mivel meg kell próbálnom mással játszani mert nekem nem tom miért nem jó ezt is meg karom próbálni
vagy nekem az is jó ha megmondjátok hoy honnan lehet leszedni a 3.0
vagy valami ilyen verziókat -
JD4650 #2428 NEM TUDJUK, nem esett még le abból hogy senki se játszik azzal? -
a 3.6 nak mi a kódja írjátok már le
kössz -
Mit kapjunk be? Na mondjad? Most mink fog rohadni búzánk?(a legjobb a határba úgyhogy nehezen)ja szólok, h lesz kölesünk is, ha netalántán azt akarod rohasztani!XD Ja nem tod, h az mi? Szar vagy!!! -
rajmi19921222 #2425 

-
gábor892 #2424 xDDDD sirok -
Nem kell ám magadat jellemezni!!! Különben ezt nem mindenki mondta, h az nem vetőmag. De tévedni emberi dolog. Különben annyit, h ha lenne 1 csöpp eszed akkor tudnád, h az a mi játékunk lesz mert már vagy 5x leírtuk! Lehetne veszekedni, h ki a hülye,buzi! -
JD4650 #2422 ha a készülő simulátorra gondolsz akkor inkább nem is válaszolok -
JD4650 #2421 miről beszélsz? olyan verzió soha a büdös életbe ne lesz ahol az nagolok magyar SZART raknak a játékba -
rajmi19921222 #2420 Ugye a sok hülyebuzi lehurrog aztán igazam van.Mikor adják ki azt a verziót amrlyikben a rába is van?elöre is kössz.Kössz bush hogy igazat attál nekem. 

-
bush #2419 

-
JD4650 #2418 de te miért is nem vagy fenn msn-en? -
Látod még vannak 1 páran. -
JD4650 #2416 ki az a nyomott aki még mindig játsazik ezzel a szar játékkal rajmin kívül? -
gábor892 #2415 hát az tuti, főlg hogy kezd kiégni a gabona:S -
Tényleg jó, h mi se vettetünk mert lehet, h a miénk is rohadna, ha rajmin múlna.XD -
gábor892 #2413 hát no comment, még jo hogy mi nem vettetünk napraforgot, igy is most végeztünk a vetéssel...aztán jövö hét gépbasztatás utána meg vegyszerezés... -
Na látom kis suttyó beindult. Jaja az tényleg jó lenne. Azt birom ebbe a csirába, h nem ért hozzá de azért ugat rendesen. "Napra forgótok" XD azért az értelmező szótárt fel kell lapozni.XD Megint bemutatkoztál igaz már mindenki tudja, h mire számítson tőled, de azért segítsünk nem? -
bush #2411 Na csá csak azért írok, mert hülyeséget írogattok!!!!!!!
Igaza van rajminak, a raklapos az a lucerna vetomag.Ha búzát vetettél a JD8310 -el ,utána oda allsz a raklap mellé utána újból lucernát vet.
A 3.6 -nál a cougart ki lehet próbálni ha a data.vmo 20173d4 byte- jét itt visitor 1 van áttírob Cougar -ra.Igaz csak ezt az eggyet tudod használni. -
JD4650 #2410 rajmi, hogy nézki a 6hengeres v8-as? eltudnád mutogatni nekünk? -
mesterurr:Pont az a baj hogy azzal a verzióval játszok,most feltelepítetem megint s majd kiderűl ha meg nem akkor szedek le egy másikat. -
rajmi19921222 #2408 Apádnak az a hathengeres v8-as fasza a fasszópó geci te meg egy kiköcsög bekébzelt paraszt rohadna el azösszes napra fórgótok meg az összes kukoricátok te ki suttttttttttttyó kis traktor buzi rohagy meg kis rohadék 

-
XD ez nagyon odabaszott. Sztem jó az új rész a game-be, csak még mindíg marad az uncsi. -
én is nem leszek 4napra mert vegyszerezzük a napraforgókat + kukoricákat de majd jövök képekkel addig is állítsátok le ezt köcsög geci bunkó faszputtony rajmit -
+ holnap megyek három napra Szlovákba------> nem leszek
Addig is: [csak mert olyan régen írtam már be :) ]
Hajrá Kartal, hajrá TSZ
Hajrá Kartal, hajrá TSZ
Hajrá Kartal, hajrá TSZ
Hajrá Kartal, hajrá TSZ
Hajrá Kartal, hajrá TSZ
Hajrá Kartal, hajrá TSZ -
JAJJ-JAJJ________-még mielőtt megkérdeznéd: Azt a Rábát amit onnan le lehet tölteni, azt nem lehet betenni a SimTractorba.....