8333
Simtractor V3.66
-
nekünk nincs ilyen john deereunk (bár jó lenne) csak most pont találkoztunk Dévaványa határában (Balán) a Kondorosi haverokkal és csak azt láttuk hogy Misi tárcsázza azt a jó rossz földet :S
(Gázolaj pocséklás + Pénz) -
-
jd igazad van dehát túl kevés a saját képem úgyhogy csak ezeket raktam fel akkoriban de azaz oldal nem igazán izgat mert itt van a fórum....... nem lesz a búzánkból semmi csak a repcénkből talán de félek hogy nem lesz sok mag benne mert most jól alakul:S
-
JD4650 #2480 találtm a vaterán 1 gyerek árul kibazottul drágán modelleket, neki csak Case IH kombájnja van nem tom érdekel-e, meg találtam 1 NH TX 66-ost is az 10E, de nem a legjobb minőségű. Nézd meg őket ha érdekel -
az Álom kicsibe 
-
gábor892 #2478 há' mik vannak... -
JD4650 #2477 bazmeg fehérkirály, ha utdnánk már megadtuk volna, amúgy meg ott a gugli -
adjátok már meg hogy a 3.0 honnan lehet letölteni!Kössz
Ja meg mondtam hogy az oldalam még csak most készűl.Úgy hogy ........ -
Kössz Dave531 & gabor892 az árajánlatokat! Természetesen szólok, ha megvesszük, de ez még nagyon érdeklődő árak! A vásárlás még odébb van, és nem is biztos! -
Na hol legyen a party? van 1 5letem nem kéne szegény rajminak 1 leánybúcsút rendezni h elmegy?xxD -
JD4650 #2473 mióta várok erre a pillanatra, azért a modelleket küldjed ám onnan a messzi Berlinből, ami egy olyan falu ahol megtalálható 1 landini és 1 930-as Fendt -
háhá igen végre kösz szépen csumi -
KIRÁLY.........................BULI VAN.............. NINCS TÖBB BAROMSÁG -
rajmi19921222 #2470 Tudjátok mit fefügessztem valahogyan ezt az sg.hu reggelést oszt többet nem is írok oké remélen most örültök ezek voltak az utolsó szavaim többet 1 betüt nem írok nacsá -
Háháhá ez odabasz mester. -
Tudom az árakat és kész.:D -
Nem gyerekek.....ez egy betegség....ő elhiszi zat amit mond, vagy amit ír....
Nekem is van egy ilyen osztálytársam, mi ezredes úrnak hívjuk.....és hogy miért....mert minden ezredik szava igaz
-
Nem tippelgettem. Kb ennyibe vannak a cuccok. -
gábor892 #2465 ez lol, dave elég komolyan tippelgettél, de nem olyan komolyan mint én:PD bár a végösszeg kb ua..:D -
Rajmi hazugságokban él ha nincs akkor már rosszul van.xD Lehet h csak így érzi jól magát. -
JD4650 #2463 hát rajmi megint hazudtál valahol, mert akkor miért van az adatlapodon Kiskundorozsma? Ha ott laksz akkor mondom milyen modelleket kérek, te meg elküldöd nekem oks? Ja és ha már ott, (vagy gondolom nem segélyből) akkor tudnod kell németül és eltudnád olvasni a simtractor német leírásait, szal megint szar vagy -
Na de a 6 hengeres v8-as "motrodrról" még nem beszéltél!!! Hajrá!!! -
Én meg Tokióba nem? -
rajmi19921222 #2460 én Berlinben lakom -
rajmi19921222 #2459 te meg tanulj meg írni

-
Ja ÁFÁ-val!!!! Ja így körül lesz, majd ha megveszitek azért szóljál, h hány 100 ezret tévedtem.xD -
Lippet a 2x celitc sztem 22 milla körül vannak, de nagyon gyérek kinézetileg. A manitou van 14-15 milla felszereltségtül függően. Variant úgy 8 milla körül. Bálahordóra nem tom milyenre gondolsz de 4-be benn vannak, ha márkásak corto az olyan 3-ba bizti h van, a liner is 2 körül akkor az Össz.:54-55 milla. -
Hát nagy szopás ez az egész modell dolog. Nekem is csak úgy van, h muter ismerőse osztrák aztán az hozott még tavaly. Találtam még régebben 1 magyar oldalt, de minden 2x olyan drága volt mint külföldön. Már a címét nem tom, de elég gáz volt az oldal. -
JD4650 #2455 hát sajnos magyarországon sehol nem lehet, ide nem hoznak modelleket (nem tom miért) ezért marad a net vagy esetleg ausztria aki megteheti, illetve ha bemész a Kitéhez legalábbis ismerősöm adott nekem 1 katalógust ahonnan lehet rendelni és nem is drága, de ott csak JD-t lehet szóval ez a géz. Aki volt az axiál szakmai napokon az láthatott egy-két modellt de azok nem voltak eladóak csak a Bruderek :(( -
hol lehet magyarországon ilyen modelekket kapni?
találtam egy pár jót a www.universalhobbies.de-n! -
Naon Thx a segitséget!! És mindenkinek!!
Jó kis oldal ez amit mondtál!!
-
JD4650 #2452 szar neked:D -
Hello !!!!!!!!!
Történtek itt dolgok a 3 nap alatt rendesen.....ez a rajmi mi a faszt okoskodik már megint???? nem tudja befogni a pofáját????
Vazze.....ezek a Szlovákok még a kertjökbe is repcét ültetnek.....vazzzzz...mindenhol csak repcét láttam... -
JD4650 #2450 aztá milyen szarjaid vannak? -
gábor892 #2449 jo nem tudtam pontosan csak nekem is vannak ilyen szarjaim azt érted... -
JD4650 #2448 ATZ pontosabban -
JD4650 #2447 hát a siku.de-n nem hinném hogy talál norscottot, de ha felmész a www.universalhobbies.de-re akkor ott találsz asszem, de lehet hogy csak 580-as claas van. Amúgy a KITE-nél lehet venni, vagyis katalógusból rendelni, én majd most fogok 1 JD 9880i-t meg 1 JD permetezőt, eddig van 1 7920-asom, meg ha Dave tud rendelni akkor lesz 1 Claas Ares 657 AZT (UH) -
gábor892 #2446 menj fel a siku.de -re itt van egy csomo modell... -
srácok tud valaki segiteni nekem??
Kinéztem egy norscot cat-lexion 590es kombájn maketett és sajna magyarba nem tom hol lehetne venni vagy valami más pl: class lexion v Jd sts-ek amik érdekelnének még 1:32es esetleg valaki valami infot ha tudna !!
elöre is THX!! -
gábor892 #2444 55millio körül...