8333
Simtractor V3.66
  • lippet
    Az hogy működik hogy ki melyik gépre száll fel? Meg kell beszélni?
    Mert én csinálnék egy Virtuális TSZ-t! Itt meglenne mindenkinek a maga gépe!
  • lippet
    Na játszunk még ne menj el!!!!
    PLS!!!!
  • lippet
    az már meg volt
    és azután?
  • New Holland
    A machinery be átálítod a single farmot online/lan farm ra vagy valami ilyesmi.De én ma már nem hiszem hogy játszok mer szarul vok.
  • lippet
    Köszi szépen!
    A multit hogy indítom el?
  • New Holland
    Gyertek multizni!
    A Hunor-ra(server neve)
  • New Holland
    Kösz.a Multi is jó!
  • MTZ 1222
    HÉ ITT A 3.66F KÓDJA
    LOGIN : www.mttu.com
    KEY : DC456FF
    csak sajna minden inditás után bekell gépelni :(
  • rajmi19921222
    Nem vagy egyedül.Nálam is így van de nálam a gabona is eltünik a pótról.Jó helyre borítod a silót én néha beviszem a marhákhoz
  • Kisvigyori
    miért van az h leborítom a silót a két betonfal közés és mikor elindítom a mentést eltűnik?????????,
    hova kell amúgy azt önteni?
  • rajmi19921222
    Vetés után.Igen lehet látni de valamelyik gombot + kell nyomni de nem tom melyiket.próbáld 3-ó gombig valamelyik gomb lessz 100%.majd fehér pontokat hagy.Sok sikert
  • kitt2000
    Szia. A permetezö kapcsolatosan mikor kell használni (pl szántás elöt ,után)? A permetezönél lehet látnni hogy hól csináltad meg?
  • rajmi19921222
    az a zöld fű GyOMM.a permit bár melyikre lehet hasznáni .SZERINTEM és a gyom kiírtására való.sok szerencsét
  • rajmi19921222
    Lehet.Ha a 8310t-ből lecseréled a fümagot és át teszed gabonára és a már nem kell A GABONA AKKOR odaálsz mellé és hosszan nyomod az Ő betűt.de kapcsold be a computert.(hosszan a 0)de jó a case cvx-re is.sok sikert
  • kitt2000
    Sziasztok.Mik azok a zöld fű ami ösze visza nö a földeken(pl a templom meletti terűlet ami a demóba kellet aratni azokat hogyan kell eltűntetni?A permetezött mire lehett használni milyen földre való?
  • feci82
    lehet valamit csinálni a raklapon lévő zsákókkal ami a szerelömühely mellett van?
  • rajmi19921222
    Sajnos nincs hozzá.
  • roznor
    Még mindig nem tud nekem senki küldeni 3.66f kódot???
  • feherkiraly
    aki szeretne velem együtt dolgozni az oldalomaon akkor vegyen fel Msn-en vagy írjon emailt.
    Msn:[email protected]
    email:[email protected]
  • roznor
    Sziasztok! Ha valaki tud légyszi segítsen!!!!! PLEASE!!!
    [email protected]
  • rajmi19921222
    Feci hogy ha bevecc 1 tábált vagy bár mekkorát akkor ha akarod akkor fel akaztod bármelyik traktorra be méssz a tehenekhez és lenyitod az ajtaját az 1 vagy a 2sel.kiszálsz behajtod őked a pótba visszaülsz és felcsukod aztán kiviszed őked a táblára és lenyitod az ajtaját+int kiszálsz de nem tudsz felmenni a kocsira de hajsd valahogy le őked lehet hogy nem jönnek le ülj vissza menj előrébb és késsz.Sok sikert
  • feci82
    valaki segitsen mire való az a narancssárga potkocsi!
  • rajmi19921222
    ha képekről van szó aakor van 1csomó
  • Texan18
    Nagyon szívesen segítenék neked Feherkirály
  • feherkiraly
    hali nem lenne valakinek kedve velem együtt szerkeszteni az oldalamat??????
    mert ha esetleg van valami jó cuccotok vagy jó képetek akkpr azt feltehetnétek
    ha valaki szeretne nekem a társszerkesztőm lenni akkor az ide írja be hogy akkar
  • roznor
    sziasztok!
    valaki eltudná nekem küldeni a simtractor 3.66f ligin-t és key-t? már kb egy hónapja túrom a netet de eddig még nem találtam olyat ami jó!!! előre is köszi!
    e-mail: [email protected]
  • streightholo
    Elég bugos játék megkell hagyni... De azért el lehet vele hülyülni.
    Nekem problémiám támadtak a cougerrel, mert nem indult a másik problémám pedig az lenne hogy eltünt egy utánfutóm vontatás közbe....
    valaki?
  • Texan18
    Eltudjátok küldeni nekem a simtractor valamelyik verzióját?
  • rajmi19921222
    Hát nekem végülis úgy jött össze hogy megnyomtam az ö és utána a 7-est.szerintem így
  • Kisvigyori
    megvan a vizes tartály cak melik betűvel lehet megtölteni?
  • alexander034
    HAli
    NEm tudná valaki elküldeni A 3.66F KULCSÁT?
    [email protected]
  • Texan18
    Kisvigyori.van a farmon egy vizestartály ott tudod feltölteni.Nem tudnád átküldeni nekem azt a verziót amivel te játszol?nagyon hálláslennék.
  • Kisvigyori
    valaki megtudná mondani hogy hogy lehet a permetezőbe vizet rakni?
  • caseih9400
    azé mert valaki megvette !!!
    az az oldal nem nekünk készült hanem azoknak akiknek megvan a 3.6-hoz
    kódja!!!!

Szopóka-nyalók
  • rajmi19921222
    De mi a ráknak amikor nincs kód a 3.6-hoz és ha netalán bele lehet a 3.5-be akkor légyszi irjátok le.elöre is köszönöm
  • feci82
    engem nem a netes játék érdekelne csak két gépet ősszekötve,hogy müködik?
  • Muthig
    Bele lehet tenni a játékba. Gondolom ti már egy elkezdett játékba akartátok rakni és úgy nem látjátok. De az elkezdettbe is be lehet rakni.
  • caseih9400
    már le van írva 1000x ! már bocs ! használjatok már ott alul keresőt !!
  • feci82
    Valaki tudna segiteni,hogy hogyan lehet LAN-on játszani?
  • caseih9400
    nincs!