8333
Simtractor V3.66
-
szerintem elég az addons-ot nem???
-
De ott bent van az összes gép.újra kell rakni a játékot, az addonst meg a modokat is, amiket beraktál. -
Gondolom a játék így nem indul. Nekem ez már magas! -
esetleg azt csinálhatom még hogy ujra felrakom a menseri addons-ot
-
ujra indítottam de semmi válotás még mindig névtelenek csak számok és kiterjesztések
-
nekem 2 perc mire leáll a gépem, kb 3 mire elindul.Én se szívesen szoktam újraindítani, pedig... -
minyá lesssz restart
-
Na?volt restart?attól hogy megnyitottad nem lett volna szabad átneveznie.Szerintem. -
hát nem tom
megpróbálom
-
erre mikor kiléptél átnevezte a fájlokat?mert ha igen akkor nem tudom mit csinálj. Én újraindítanám a gépet. -
nem modosítottam semmit csak meg akartam nyitni a fáljt erre pedig kérdezte hogy mivel akarom megnyitni én meg a jegyzettömböt választtotam -
amikor megnyitottad jegyzettömbel, akkor módosítottál valamit rajt, vagy csak megnytottad?Ha módosítottál és felülírtad az eredetit akkor szerintem nem tudsz mit csinálni. -
Hát az érdekes. -
tásítani már tudom csak a számok nem tünnek el -
fendt itt vagy még???
-
Nem lehet mással társítani?Azt nem akarom elhinni. -
nem jo más megoldás nincs az ujra indításon kívü?????
-
ha így sem jó én nyomnék egy RESTART-ot.Sose lehet tudni. -
Nincs Társítás....
akkor tulajdonságok Társítás:-----módosítás -
az a baj hogyha társítani akarom akko rcsak megnyitja a kiválasztott társítással -
Hát nekem ez új!próbáltad társítani őket valami másik szövegszerkesztővel? -
és most mit kéne csinálnom?????? -
jah -
Magyarul eltűnt a számok mögül az "eng", "ger", "fre".
-
nah ehhez mit szólsz??? -
az összesnek a jegyzettömb ikon van majd 12 és utána zárójelben is számok majd pont és az eredeti kiterjesztés
-
nekem így van.
12(124).veh -
lécci segítsél!!!!!!!!!!!!!! 

-
A nevük megmaradt nem? pl.: 24eng.veh Mert ha megmaradt és csak jegyzettömb ikon van a fájloknál az kit érdekel.Nagy kaland, nemkem is úgy van!!! -
lehet mert a kiterjesztés megmaradt és mivel társítcsam hogy ujra jo legyen?????? -
És, átnevezte őket vagy mi?Nem csak társítottad a jegyzettömbel azt a két kiterjesztést? -
tudsz segíteni???????????
-
jegyzettömbel
-
igen
-
Nem értem!!mivel nyitottad meg?Mit nyitottál meg? a .veh,.nmo fájlokat?
-
akkor mit kell csinálni hogyha az összes fájlt ami a mashines mappában van azokat megnyitottam és és valami hülyeség van helyette nem az eredeti neve??????? -
MTZ 82: valamelyik oldalról letöltesz egy skin-t.kicsomagolod és elvileg képfájl(ok) van(nak) benne(tga,jpg,png) Na azt(azoket), bemásolod a Simtactor mappájába és felülírod az eredetit.Ennyi. nem hiszem hogy nem érthető. -
Próbáld meg újra letölteni, bemásolni.Hátha hibásan jött le, vagy tegyél rá másik skint.Vagy mittudomén?!
-
Na azt én sem tudom! -
6milan6 nekem az a bajom hogy a rendfelszedőamit leszedtem az fehér és átlátszó formában jelnik meg de miért?????