X-Plane

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://data.hu/get/6911571/ANFS301Setup.exe

Innen tudod letölteni az fs live traffic programot.Demo
Mikor elindítottam az x-plane.hu-t, csak hír, illetve blog oldalnak szántam. Nem igazán akartam foglalkozni a közösségi részével a dolognak, amolyan egyoldalú, öncélú volt...

Szép lassan azonban egyre több és több felhasználó regisztrált, növekedett a látogatók száma, úgy tûnt van érdeklõdés az X-Plane iránt itthon is. Igaz, messzi nem akkora, mint a Flight Simulator kapcsán, de akad pár lelkes ember, köztük fejlesztõk is.

Eddig nem nagyon volt X-Plane fórum sehol. Voltak/vannak adott témában al-fórumok (IVAO, Repülõszimulátorok általánosságban, stb.), de sehol nem tudott kialakulni egy egységes közösség, mert mindenki máshol volt jelen - vagy épp sehol.

Ezt a szétszóródási jelenséget céloztam meg, mikor feltettem a fórumot - talán így kicsit összébb kerülnek majd a magyar X-Plane-el repülõk 😊

http://x-plane.hu/forum/

-- http://www.x-plane.hu

Flight Simulator X FOREVER!!!!! 😊)
Szerintem az MS FSX a legjobb rep-szim eddig. 😊

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

valamit elnézhettél, mert van 3D cockpit...

Jaj de nagyon gagyi ez a szim!Pedig már az X-9-et is probáltam de katasztrofális!

A gagyiság már ott elkezdõdik,hogy nincs 3d cockpit...pfff.

Áh még annyit se ér,hogy írjak róla!
Sziasztok!

Elindult a magyar X-Plane portal. Hirekkel, erdekessegekkel, cikkekkel az X-Plane vilagabol.

www.x-plane.hu

hello hol lehet ingyen leszedni a 9. teljes verziólyát???
lécci linket privátba, mert ritkán szoktam ide felnézni
Sziasztok!

Pár éve játszottam egy repülõszimulátorral, nagyon jó fizikája volt, de sajna a progit most sehol sem találom.
Ha jól emlékszem Fly! volt a neve és egy japán fickó fejlesztette, lehetett benne Cessnát, sárkányrepülõt, siklóernyõt, vitorlázógépet vezetni és katapultálni is.
Remélem valaki rábukkan. 😄
szedd le a clear skies plugint.
az engine, ha úgy véli, hogy alacsony az fps érétke, elkezd "ködösíteni".
ezen pluginnel állíthatod, vagy kikapcsolhatod.

látom, nem igazán aktív a topic.
nemrég nyergeltem át az MS FS szériáról az X-Plane-re, szerencsére nem csalódtam 😊 Bár azért az MS FSX is fent maradt a gépemen, lévén rengeteg addon-t vettem meg és telepítettem. VFR repüléshez van, hogy még FSX-et használok.
A kérdésem a következõ lenne:

- Milyen olyan gépeket ajánlotok, ami a kötelezõ kategóriát képviseli, illetve milyen olyan addonok, scenery-k vannak, amik szintén a kötelezõ kategóriát képviselik? Gépek esetében szeretem, ha van 3D virtual cockpit.

Illetve, a kérdés mellé én is ajánlanék valamit, a G2XPL nevû kis plugint. Hasonló, mint FS-en a TileProxy, bár annál jóval jobban mûködik (gyorsabb, TP néha igen érdekes képeket tolt alám, G2XPL eddig hibátlan).

csináltam is neki egy képgalériát, lessétek meg:

X-Plane 9 + G2Xpl képgaléria

haliho
Valaki megtudna mondani hogyan lehet az x-planeba 2 monitort ugy beloni hogy az egyiken csak a muszerek vannak?
Ja es igen honnan lehetne szerezni hozza csak virtual panelt?
HOgy minden részénél felidegesít ez az X-Plane! Most a 9-es változatban a jóistent is átállítom a weatherben mégis mindig k*baszott köd van azon a rohadt balatonon. Mit csináljak már?
MaSzKa
nekem magvan

és van hozzá az 5dvd-is Scenery Addons

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Valaki kipróbálta már az új 9-es verziót?

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

Szia!

FSX-el csak a demójával volt szerencsém a nagy gépigény miatt. Hangulatos graf, átlagos repszim. X-Plane-nél élethû repmodell, a graf pedig a Global Scenery-vel is csak átlagos. Anélkül pedig depressziós leszel. Nemtom, de egyáltalán nem tölt el jó érzéssel az X-Plane világában repülni.
FSX-ben pálmafák, gyönyörû tenger, állatók, a reptereken, pezsgõ élet, az utakon autók, csak persze mindezért erõmû kell...^^ Szerintem az FSX gyönyörû graf, átlagos repszim, támogatottság, kontra X-Plane átlagos graf, élethû repmodell, semmi támogatás versenyben én az FSX-et választanám. Microsoft, Microsoft, de ez kivételesen jó stuff. 😊 Sokan szidják az FSX-et, de õk is amikor nem szájalnak, az FSX-el játszanak a 2004 helyett. 😊

Mondjuk pont olyan személy agitál az FSX mellett, aki azért nem játszik vele, mert játszhatatlanul szaggat a gépén. 😞

Sziasztok, én eddig az MS FS2004-et használtam, de hallottam az X-Plane-rõl, és érdekelne aki próbálta mindkettõt, esetleg az FSX-et mi a véleménye, meiknek jobb a grafikája, meik valósághûb, lehet-e az X-Plane-el is olyan hálózatokhoz csatlakozni mint pl. IVAO, ha offline játszunk meikbe jobb az ATC, vagy az AI forgalom, meik a gépigényesebb, szóval összeségébe meik a jobb.

Nekem csak a 2-es dvd kellene Európáról. 😞

ZolEE F1
hi!

pls help 😊) a global scenery addon-t honnan lehetne letölteni?
a választ lécci irjátok meg Pü-ben

thx!

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

csináltam egy MALÉV HA-LOB festést Benedinkt 737-eséhez
kép róla itt

akit érdekel, este elérhetõvé teszem a festést

attól függ mit értesz színvonal alatt 😊 ha a grafikát, akkor tényleg az FS2004 a nyerõ...ha a rendszereket és repülési modellt, akkor az x-plane 😊

Ch_Slater
~60GB a teljes telepítés. az egész Föld nagyfelbontású textúrája<#idiota>

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

tigeroo
sztem csak 6 giga nagyfelbontású textúrák/modellek
Már a 8.0-át töltöttem le, a legújabb verziót még nem próbáltam.

Ööö, miben is különbözik az új X-plane verzió (8.X) a sima 8.0-tól? Mert az 1 DVD volt. Nagy lelkesen letöltöttem (anno hónapokat repüktem az X-plane 6.0 ban az SR-71essel és az F-111-el), de csalódottan láttam, hogy ez a verzió elég színvonaltalan,sajnos. Hamar le is töröltem, pedig nagy repülés rajongó vagyok, de sajnos ennél a Flight Simulator 2004 nagyságrendekkel színvonalasabb volt, pedig azt se nyúztam sokáig.

én is inkább steel beasts-re gyúrok éppen, és az ráadásul kétszer ennyibe kerül (125USD)

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

DJ Skyline
én nálam kimarad,nincsen elég jó gépem hozzá,meg "beszerezni" sem lenne egyszerû az én 512-es netemmel!😄
amúgy ezt már tényleg egyszerûbb lenne megvenni,mint letölteni!

Seaweed
50€ (bar csak 1 helyen..es ottsincs most raktaron perpill, de 60€-ert lattam meg ahol van 😉
Ez is egy olyan játék, amit kényelmesebb (és ajánlottabb) megvenni 60 dollárért, mint a letöltéssel vacakolni. Persze Gámer Pistinek tökmindegy, leszedi, kipróbálja aztán rámondja, hogy szar, "mer' nem lehet benne lõni".

Frosty01
van ebben 2 egyforma textúra? o_O

practitioner of the forbidden arts of death

háteszar :[]

Charly
Sziasztok ez hasonló mint a Flight simulator 2004??

tigeroo
ez gyönyörû!
leslieboy
Tudod,hogy mi az a keresõ??
X-Plane topic!!!
Xplane 7-8
X-plane 6
Azért ezt nem észrevenni!!!<#wilting><#falbav>

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

Ch_Slater
ráadásul dupla rétegû dvd.. tehát 7x8GB.

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

DJ Skyline
mesor
Mert 7 DVD-s! <#idiota>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

mesor
Repülõgép szimulátor a képek alapján!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

ha még azt sem tudod, hogy milyen játék, akkor minek is nyitsz neki topikot?

Örm
Ez milyen játék mert 7dvd-s?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina