Átíró progi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Schwarz
mármint zenébõl a szöveget kiszûrni? na ez nemnagyon fog menni szerintem...
tudod, az ember agyánál jobb DSP nincs :) szórakozol magadban, szûrsz, vágsz, effektezel, csak nem tudod lementeni gépre (egyelõre) :))

Mi az a windows?

cicai
lenne 1 kérdésem ami nem igazán ide való. már pedig az, hogy, hogy szeggyem külön a szöveget és a kíséretet?

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Buskiller
Sziasztok...

..ha már a progiknál tartunk. Meg lehet e oldani azt hogy ha van nekem egy avi filmem, hozzá egy srt felirat, akkor át lehet e írni DVDre úgy, hogy a feliratot egybe tudjam rakni a filmmel valahogy.

ÉLJEN AZ ÖRMÉNY FELSZABADÍTÁSI FRONT!! :D

cicai
köszi

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Real Player, Quicktime
cicai
Mi játszik le .3gp fájlt?

Schwarz
goldwave rulz

Mi az a windows?

cicai
köszi neketek

McGrady
akár nero wave editor, vagy audacity is jó lehet :)

Kuss!-magyarázta.

zakika
adobe audition, cool edit pro (ami ugyanaz csak regebbi verzio)...

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

cicai
Sziasztok<#wave>
Azért nyitottam ezt a topicot, hogy megkérdezhessem azt, hogy nem ismertek olyan progit amivel torzítani leheta zenébe az éneket, fiuból lányhangot lehet csinálni.
Ha tudtok akkor ne azt írjátok, hogy szar a topic hanem a kérdésre a választ.
Köszönöm!<#wave>