4
Hogyan?
-
#4 ok már találtam! www.bootdisk.com it lejjebb egy picit van a bootable CD és egy zipbe lejön egy iso.. readme-be minden benne volt. már múxik is a gép. szal azér thx! -
#3 Hiren's Boot CD-t probald meg, a 7.4-esen latok egy UniFlash nevu progit ami elvileg egy bios flash util, kerdes jo-e az alaplapodhoz -
#2 Mégvalami, hogy próbáltam botolni windows CDvel de újraindult a gép mindig. Szóval nekem csak egy szimpla BIOS flashelésre kéne vmi amit CDről is tok indítani -
#1 Nakaem nagy probléma és nem is találtam más témát ahol ezzel foglalkoznának.
Szóval az a problémám, hogy van egy gépen amin elszállt pár dolog egy rossz BIOs miatt és pl nem működik a floppy. Szeretném visszaírni a régit DE mivel nix floppy CDt kell kreáljak amivel ezt lehet.
És ezt hogy? Neroval próbáltam megadtam egy bootfloppy-t hogy arról kreálja de kiírta a folyamat közbe hogy "Caching of files failed." szal nem tok floppyról CDt készíteni.
Próbáltam egy progit aminél 1 batch fájlt kellett elindítani, de nem ment mer a saját gépem konfigját írta bele a bootdiskbe és ennek a gépnek a konfigja ott nem működött persze... egy tök egyszerű parancssort szeretnék CDről csak ennyi! nem kell driver meg semmi... tudjam begépelni hogy awdflash.exe enter meg a frissítés neve!