Ice Age 2: The Meltdown
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Papesz
Papesz
Ugye tudod, hogy a warez említéséért ban jár?
Papesz
Közeleg a tél. Bizony.
Közeleg a tél. Bizony.
Én a jégkorszakban a nagy pókos pályánál járok. Tudna valaki segíteni?
Húúúúú most lesz egy hülye kérdésem honnan lehet kavicsokat fel venni és melyik gombbal? erre nem tudok egyáltalán rájönni <#dumcsi>#dumcsi><#confused>#confused>
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
A txt jellegû angol szöveg egyébként maga a végigjátszás. Részletesen le van írva benne minden. Magyart nyelvût sajnos nem tudok.
Papesz
Meg néztem többször is
De ott egy txt jellegû angol szöveg van
Én olyan végig játszásra gondoltam, amit lelehet tölteni
és olyan mint egy videó
az angol szövegbõl semmit se értek
Egy darab FAQ/Walkthrough van ott, a_heavenly_body írta.
Papesz
Papesz
nekem nem.
Referer Link Error -----ezt irja ki
Papesz
Köszi.
Van esetleg magyar hasonló oldal?
Vagy lehet valahonnan végig játszást leszedni?
Papesz
Elakadtam a játékban a harmadik pályán. Ott ahol az a lajhár van.
Nem találok csak kettõ diót a négybõl.
Ak itud segitsen, hol találom a másik kettõt. Köszi.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
Amugy isteni jo a jatek. MEg amugy is imadom a film elso es masodik reszet is, hat a kis mokus meg viszi nalam a palmat.:D
A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
Papesz
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
pedig nem olyan nehéz megnézni, hogy melyik fórumban nyílt, fõleg úgy, hogy majdnem kiszúrja a szemünket :)
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
\"Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz\"
Tehát akkor még egyszer: az elsõ hozzázólásban van egy link, a játék konzolos tesztjét tartalmazza. A véleményeket várom.
Jó szórakozást!
Papesz
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Topicindítónak itt van róla egy teszt.
Papesz