JakX c.r.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nekem meg nincs PS-em... 😞
Mindenképpen érdemes beszerezni. Le is írtam róla a véleményemet.
Papesz
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Te honnan töltötted le? :]
Ez 1 teljes trilógiából épül.
4 részbõl áll a játék.
Elvileg az 1. három részben lövöldözni és ugráni kellett.
Ezen a honlapon mind a 4 részrõl írva van http://www.naughtydog.com/
A crash bandicot nem tartozik ide.
Ha új topicot nyitsz legalább valami infót,képeket a játékból, ne egy ki játszott már vele mondattal indíts
PSN ID.: Beegabor
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES