Tűzfal - Harrison Ford visszatér
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát az igaz,sõt sajnos azok az idõk el multak,de azért ne felejsd el hogy õ se fiattal már azért hogy olyan filmeket csináljon!És azért ebben a filmeben is vannak olyan jelenetek amit egy ilyen ember nem mindig válalna be az tuti!
Csak az ember egy kicsit csalódott, amikor visszagondol azokra az idõkre, amikor még az Indiana Jones triológiában vagy A Szökevényben látta Fordot...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
CAT!
He he azt a filmet válalja el Ford ami ne hogy azt hidd hogy neki a pénz már fontos van neki épp elég hogy az unokájának az unokája is meg éljen belõle szóval nem a pénz számít neki!
Azért nem rossz film egyszer meg lehet nézni szerintem!
He he azt a filmet válalja el Ford ami ne hogy azt hidd hogy neki a pénz már fontos van neki épp elég hogy az unokájának az unokája is meg éljen belõle szóval nem a pénz számít neki!
Azért nem rossz film egyszer meg lehet nézni szerintem!
Ajj,már 64 éves,de gyorsan telik az idõ 😞
csak éppen ford biztosan válogathatna a szerepek közül, akkor meg miért ilyen B kategóriás filmet vállal el. Ha nagyon kellene neki pénz, akkor nem hagyna ki éveket.
ertem.. kritika.. kritizalni kell😄 de nem ertem miert kell azert kritizalni mert valaki nem uberfilmben jatszik??? 3 eve szart se cisnal. unatkozik.. ezenkivul mar unja a ferrarit.. lambot akar... ergo elvallal egy filmet.. le se szarja milyen... jon belolle par milla... dejo orul a stab mert van hiresseg a muviban es orul ford bacsi mer van zseton a valetban
jaja, én még premier elõtt láttam, szóval tipikusan az a film ami nem rossz ha egyszer megnézed, de nem mennék el rá mégegyszer megnézni
Nem rossz a film,és természetesen ez a fõ szereplönek jár,mert ha nem Herison Ford játszana benne lehet hogy kevesen néznék meg!