9
-
pero #9 Hát az igaz,sőt sajnos azok az idők el multak,de azért ne felejsd el hogy ő se fiattal már azért hogy olyan filmeket csináljon!És azért ebben a filmeben is vannak olyan jelenetek amit egy ilyen ember nem mindig válalna be az tuti! -
#8 Csak az ember egy kicsit csalódott, amikor visszagondol azokra az időkre, amikor még az Indiana Jones triológiában vagy A Szökevényben látta Fordot... -
pero #7 CAT!
He he azt a filmet válalja el Ford ami ne hogy azt hidd hogy neki a pénz már fontos van neki épp elég hogy az unokájának az unokája is meg éljen belőle szóval nem a pénz számít neki!
Azért nem rossz film egyszer meg lehet nézni szerintem! -
pauly #6 Ajj,már 64 éves,de gyorsan telik az idő :( -
Cat #5 csak éppen ford biztosan válogathatna a szerepek közül, akkor meg miért ilyen B kategóriás filmet vállal el. Ha nagyon kellene neki pénz, akkor nem hagyna ki éveket. -
#4 ertem.. kritika.. kritizalni kell:D de nem ertem miert kell azert kritizalni mert valaki nem uberfilmben jatszik??? 3 eve szart se cisnal. unatkozik.. ezenkivul mar unja a ferrarit.. lambot akar... ergo elvallal egy filmet.. le se szarja milyen... jon belolle par milla... dejo orul a stab mert van hiresseg a muviban es orul ford bacsi mer van zseton a valetban -
Hegyikecske #3 jaja, én még premier előtt láttam, szóval tipikusan az a film ami nem rossz ha egyszer megnézed, de nem mennék el rá mégegyszer megnézni -
pero #2 Nem rossz a film,és természetesen ez a fő szereplönek jár,mert ha nem Herison Ford játszana benne lehet hogy kevesen néznék meg! -
#1 Nekem bejött a film, nem értek egyet a kritikával...
de ez maganvelemeny:)