15
-
#15 hm -
YAYO #13 hm -
#12 Arról szól hogy van 1 robot akit megtalálnak egy sikátorba 2 tonna vassal a hátán. Befiszik őt 1 menedékhejre és csatlakozik a GLITCH a droidokhoz.
Levetítik neki mi történt az elmult hónapban és megérti.
(Eközben.) Coloney Alloy a tábornok készteti a katonáit, de mikor felgyújtja a villanyokat csak 2 Droid áll ott, (A 2 droid: A többiek vagy kintragaddtak és harcolnak vagggy ööö kivégezték őket.) megjön Glitch és ő is harcolni akar, Coloney Alloy megengedi minden katonára szügség van.
Glitch a küldetései során jó pár katonát összeszed, és akárhány MIL ellenség jön annál több katonánk lessz.
A sztori: Elvileg Csak droid city volt az eggyetlen és még más nemzetiségű város: Droid city, Wastelland (MIL city, (Space station) ). Nos ezeknek a városoknak külön robotjai és szeméjiségei voltak.
Droid city: Kellemes jól működő város VOLT de mindig harcra készek és brutálisak.
Wastelland: Egy zombitanya mindenhol hemzsegtek a zombik, ezek csak azt ismerték hogy PUSZTITS!
MIL city: Nos ezek voltak a rosszak őket DR Exavolt hozta létre General Corrosive parancsára.
Space Station: A MILeknek 1 bázisuk (Több bázisuk is van) az űrben ahol fegyvereket katonákat stb.... hoznak létre.
A bolygónak volt 1 Generátora mint 1 földmag az táblálta energiával a városokat még a MILek fel nem robbantották, így kezdődött el a háború mindenki megzavarodott a MILek kivégezték a droidokat csak pár maradt azokat bányákban dolgoztatták.
De a földi ellenállás már dolgozott Coloney Alloy a parancsnok és katonái, a katonái megtalálták Glitch-et, de innestől már tudjátok.
De Glitchnek is fontos szerepe van ő a főhős és a fején valamilyen jel van ami majd kifog derülni hogy mi.
VÉGE.
-
#11 Akkor azon a lényeg az hogy nekem elnyerte a tetszésemet! -
#10 Te félrebeszélsz. Egyrészt csak konzolon van meg, másrészt egyeltalán nem "élethűszerű"(robotos lövölde).
Ja és harmadrészt tényleg jó játék -
#9 Ijen játék van pc-n, jó kis játék élethűszerű.
Nekem ps2őn van meg és pc-n is. -
#8 metal -
#7 NAGGYon jó ki játszott már vele? -
#6 Ez jó játék? -
#5 ez kérdés volt!:D
nem tudok ma írni! :\ -
#4 biztos van PC-n,mert én csak konzolon találtam! -
#3 király -
#2 csocsi! -
#1 Sziasztok, várom a véleményeket a játékkal kapcsolatbab.