Be vagyok-e jelentve?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali.
alaki letudná írni hogy hogyan tudok pin kódot kérni a EMMA oldalon vagyis hogy hogy kell regisztrálni?
Üdv
sziasztok!hol tudnám megnézni h bevagyok-e jelentve?
shaba23
ilyen emberek honnan kerülnek elõ?
hello. megszeretném tudni bevagyok -e jelentve ajelenlegi munkahelyemen.
segit-mega Bt.
Punker
olvass már vissza pár sort, ennyire nehéz?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

szeretném ellenõrizni hogy munkahelyemen be vagyok-e jelentve,és ha igen akkor hány órás munkaidõre 4 v 8órára?
szeretném megtudni,hogy munkahelyemen be vagyok-e jelentve!
Munkáltató:SILVERBUS Kft.
Munkavállaló:Rédl Tibor
TAJ:023 659 508
részleghesen kaptam csak meg a válaszukat,kérem küldjék el újra!Rédl Tibor
Punker
nehéz pár sort visszaolvasni?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

szeretném tudni,hogy be vagyok-e jelentve a munkáltatómnál.
munkáltató:Silverbus Kft.
munkavállaló:Rédl Tibor
köszi,látom benne vagy a témába<#eljen>

IMYke2.0.0.0
Hogyan, hol és mit lehet intézni az EMMA rendszerrel kapcsolatban?

1. Interneten, a www.emma185.hu weboldalon azonosító kóddal rendelkezõ munkaadó bejelentést, illetve csoportos bejelentést tehet, hiánypótlásra való felszólítást követõen adatokat pótolhat, lekérdezhet, adatokat módosíthat és törölhet, illetve azonosító kódot változtathat. Azonosító kóddal rendelkezõ munkavállaló lekérdezheti a róla nyilvántartott adatokat, illetve kódját megváltoztathatja.
2. Azonosító kód birtokában a munkaadó ügyfelek tone üzemmódú telefonon, a 185-ös ingyenes szám hívásával a 2-es menüpont kiválasztását követõen tudnak munkaviszonyt bejelenteni, adatokat módosítani és törölni, illetve adatokat lekérdezni. Munkavállaló ügyfeleink ugyanezen menüpontban tudnak adatokat lekérdezni. A 4-es vagy 5-ös menüpont alatt az ügyintézõk szakmai és technikai kérdésekben nyújtanak segítséget.
3. Adatlap leadásával személyesen bármely munkaügyi kirendeltségen lehet munkaviszonyt bejelenteni. A munkaadó számára a székhelye (telephelye) szerint illetékes kirendeltségen lehetõség van lekérdezésre, azonosító kód igénylésére, illetve átvevésre. A munkavállaló lakóhelye (tartózkodási helye) szerint illetékes kirendeltségen jogosult azonosító kódot igényelni, illetve átvenni, valamint saját adatairól tájékoztatást kérni.
4. Levélben az 1906 Budapest kiemelt irányítószámra a Munkaügyi Nyilvántartó Központnak címezve lehet eljuttatni a bejelentéseket, a lekérdezések és az azonosító kód iránti kérelmeket. Ugyanezen címre lehet elküldeni a hiánypótló adatlapokat és az esetleges módosításra irányuló kérelmeket.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Munkaügyisként csakis az EMMA-t tudom ajánlani a státuszod ellenõrzésére! Link lejjebb!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Crem
Jól nyomja a fõnöke!😊 Spórolt kb. 380ezret... A haverod meg örült a zsebpénznek...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Tataglia
én be vagyok jelenzkezve

Punker
aha "elfelejtették" csóka megszívta akkor nagyon 😞

cSuwwi
egyik haverom a múltkor mesélte hogy banki kölcsönt akart felvenni, amihez munkáltatói igazolás kell. akkor "vették észre" (a munkahelyén), hogy közel 1 éve be sem volt jelentve, csak ott dolgozik (amúgy asztalos)
kapott 100k-t "kártérítésként" és el volt intézve az ügy :|
(hogy azóta bejelentették-e azt nemtudom, de érdekes milyen könnyen kezelik az ügyet)

shit happens

Blasta
Mindenki igényelhet regisztrációt az EMMA-ba, ezután kapsz egy pinkódot amivel az emma honlapján ellenõrizheted a munkaügyi dolgaidat.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Met
nemtudom, december közepe óta fizetés nélkülin vagyok de a kártyám érvényes

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Fülüke
Akkor ennyi? Ha valakinek kérdése lenne akkor ebbe a topikba kéne jeleznie?

De k*rvajó géped van istenem....

köszönöm a segítségeket!

Egységes Magyar Munkaügyi Adatbázis
www.emma185.hu

A regisztráció nem egészen úgy történik ahogy már megszokhattuk, hanem levélváltással.
Mivel a munkáltatónak bejelentési kötelezettsége van (24 órán belül jelentenie kell a létszám változást), így az adatbázis ahol ellenõrizheted magad, naprakész.

akyyy
höh, kössz pont itt van a fiókba, megnézem😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

miért,ha a TAJ kártyám érvényes akkor elvileg be vagyok nem?

Met
Itt meg tudod nézni, hogy érvényes e a TAJ kártyád. De azzal nem mész sokra

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

St
tb, magánnyugdíjpénztár
Orsolyka
sõt..!D
Egyébként,szerintem nincs olyan oldal ahol ezt te nyugodtan leolvashatód

\"És újra van a világ,És van benne hova lennem\"

Tuvok
TB hivatalban várnak szerettel kérdéseddel .

köszi,erre én is gondoltam😛
de ha nem vagyok véletlenül bejelentve akkor az ott elég kellemetlen nem??

Orsolyka
próbáld meg a munkaügynél..!

\"És újra van a világ,És van benne hova lennem\"

nem,az a baj hogy azt nem intéztem a munkáltatóval😞
mondjuk ezért nyugodtan nevezhettek idiótának,de ez van
mondtak nekem egy címet de én barom nem írtam fel<#lama>

Punker
oldalt nem tudok, de pl nyugdíjpénztár nem küldött év végén összesítõt?

Na a kérdésem a következõ!
Honnan tudom meg hogy a munkáltatóm bejelentett-e?
Úgy hallodtam hogy van egy internetes oldal ahol ha megadom az adataimat kidobja az igazságot!Csakhogy nem találom ezt az oldalt...
Ötlet??