33
Munkahelyi bejelentés!
  • B zsolt
    Hali.
    alaki letudná írni hogy hogyan tudok pin kódot kérni a EMMA oldalon vagyis hogy hogy kell regisztrálni?
    Üdv
  • melina24
    sziasztok!hol tudnám megnézni h bevagyok-e jelentve?
  • shaba23 #31
    ilyen emberek honnan kerülnek elő?
  • merci
    hello. megszeretném tudni bevagyok -e jelentve ajelenlegi munkahelyemen.
    segit-mega Bt.
  • Punker
    olvass már vissza pár sort, ennyire nehéz?
  • jucus2
    szeretném ellenőrizni hogy munkahelyemen be vagyok-e jelentve,és ha igen akkor hány órás munkaidőre 4 v 8órára?
  • Rédl Tibor
    szeretném megtudni,hogy munkahelyemen be vagyok-e jelentve!
    Munkáltató:SILVERBUS Kft.
    Munkavállaló:Rédl Tibor
    TAJ:023 659 508
  • Rédl Tibor
    részleghesen kaptam csak meg a válaszukat,kérem küldjék el újra!Rédl Tibor
  • Punker
    nehéz pár sort visszaolvasni?
  • Rédl Tibor
    szeretném tudni,hogy be vagyok-e jelentve a munkáltatómnál.
    munkáltató:Silverbus Kft.
    munkavállaló:Rédl Tibor
  • Gabyee
    köszi,látom benne vagy a témába
  • IMYke2.0.0.0
    Hogyan, hol és mit lehet intézni az EMMA rendszerrel kapcsolatban?

1. Interneten, a www.emma185.hu weboldalon azonosító kóddal rendelkező munkaadó bejelentést, illetve csoportos bejelentést tehet, hiánypótlásra való felszólítást követően adatokat pótolhat, lekérdezhet, adatokat módosíthat és törölhet, illetve azonosító kódot változtathat. Azonosító kóddal rendelkező munkavállaló lekérdezheti a róla nyilvántartott adatokat, illetve kódját megváltoztathatja.
    2. Azonosító kód birtokában a munkaadó ügyfelek tone üzemmódú telefonon, a 185-ös ingyenes szám hívásával a 2-es menüpont kiválasztását követően tudnak munkaviszonyt bejelenteni, adatokat módosítani és törölni, illetve adatokat lekérdezni. Munkavállaló ügyfeleink ugyanezen menüpontban tudnak adatokat lekérdezni. A 4-es vagy 5-ös menüpont alatt az ügyintézők szakmai és technikai kérdésekben nyújtanak segítséget.
    3. Adatlap leadásával személyesen bármely munkaügyi kirendeltségen lehet munkaviszonyt bejelenteni. A munkaadó számára a székhelye (telephelye) szerint illetékes kirendeltségen lehetőség van lekérdezésre, azonosító kód igénylésére, illetve átvevésre. A munkavállaló lakóhelye (tartózkodási helye) szerint illetékes kirendeltségen jogosult azonosító kódot igényelni, illetve átvenni, valamint saját adatairól tájékoztatást kérni.
    4. Levélben az 1906 Budapest kiemelt irányítószámra a Munkaügyi Nyilvántartó Központnak címezve lehet eljuttatni a bejelentéseket, a lekérdezések és az azonosító kód iránti kérelmeket. Ugyanezen címre lehet elküldeni a hiánypótló adatlapokat és az esetleges módosításra irányuló kérelmeket.

• IMYke2.0.0.0
    Munkaügyisként csakis az EMMA-t tudom ajánlani a státuszod ellenőrzésére! Link lejjebb!
  • Crem
    Jól nyomja a főnöke!:) Spórolt kb. 380ezret... A haverod meg örült a zsebpénznek...
  • Tataglia
    én be vagyok jelenzkezve
  • Punker
    aha "elfelejtették" csóka megszívta akkor nagyon :(
  • cSuwwi
    egyik haverom a múltkor mesélte hogy banki kölcsönt akart felvenni, amihez munkáltatói igazolás kell. akkor "vették észre" (a munkahelyén), hogy közel 1 éve be sem volt jelentve, csak ott dolgozik (amúgy asztalos)
    kapott 100k-t "kártérítésként" és el volt intézve az ügy :|
    (hogy azóta bejelentették-e azt nemtudom, de érdekes milyen könnyen kezelik az ügyet)
  • Blasta
    Mindenki igényelhet regisztrációt az EMMA-ba, ezután kapsz egy pinkódot amivel az emma honlapján ellenőrizheted a munkaügyi dolgaidat.
  • Met
    nemtudom, december közepe óta fizetés nélkülin vagyok de a kártyám érvényes
  • Fülüke
    Akkor ennyi? Ha valakinek kérdése lenne akkor ebbe a topikba kéne jeleznie?
  • Gabyee
    köszönöm a segítségeket!
  • lepike
    Egységes Magyar Munkaügyi Adatbázis
    www.emma185.hu

A regisztráció nem egészen úgy történik ahogy már megszokhattuk, hanem levélváltással.
    Mivel a munkáltatónak bejelentési kötelezettsége van (24 órán belül jelentenie kell a létszám változást), így az adatbázis ahol ellenőrizheted magad, naprakész.
  • akyyy
    höh, kössz pont itt van a fiókba, megnézem:D
  • Gabyee
    miért,ha a TAJ kártyám érvényes akkor elvileg be vagyok nem?
  • Met
    Itt meg tudod nézni, hogy érvényes e a TAJ kártyád. De azzal nem mész sokra
  • St
    tb, magánnyugdíjpénztár
  • Orsolyka
    sőt..!D
    Egyébként,szerintem nincs olyan oldal ahol ezt te nyugodtan leolvashatód
  • Tuvok #6
    TB hivatalban várnak szerettel kérdéseddel .
  • Gabyee
    köszi,erre én is gondoltam:P
    de ha nem vagyok véletlenül bejelentve akkor az ott elég kellemetlen nem??
  • Orsolyka
    próbáld meg a munkaügynél..!
  • Gabyee
    nem,az a baj hogy azt nem intéztem a munkáltatóval:(
    mondjuk ezért nyugodtan nevezhettek idiótának,de ez van
    mondtak nekem egy címet de én barom nem írtam fel
  • Punker
    oldalt nem tudok, de pl nyugdíjpénztár nem küldött év végén összesítőt?
  • Gabyee
    Na a kérdésem a következő!
    Honnan tudom meg hogy a munkáltatóm bejelentett-e?
    Úgy hallodtam hogy van egy internetes oldal ahol ha megadom az adataimat kidobja az igazságot!Csakhogy nem találom ezt az oldalt...
    Ötlet??