33
Munkahelyi bejelentés!
-
B zsolt #33 Hali.
alaki letudná írni hogy hogyan tudok pin kódot kérni a EMMA oldalon vagyis hogy hogy kell regisztrálni?
Üdv -
melina24 #32 sziasztok!hol tudnám megnézni h bevagyok-e jelentve? -
#31 ilyen emberek honnan kerülnek elő? -
merci #30 hello. megszeretném tudni bevagyok -e jelentve ajelenlegi munkahelyemen.
segit-mega Bt. -
#29 olvass már vissza pár sort, ennyire nehéz? -
jucus2 #28 szeretném ellenőrizni hogy munkahelyemen be vagyok-e jelentve,és ha igen akkor hány órás munkaidőre 4 v 8órára? -
Rédl Tibor #27 szeretném megtudni,hogy munkahelyemen be vagyok-e jelentve!
Munkáltató:SILVERBUS Kft.
Munkavállaló:Rédl Tibor
TAJ:023 659 508 -
Rédl Tibor #26 részleghesen kaptam csak meg a válaszukat,kérem küldjék el újra!Rédl Tibor -
#25 nehéz pár sort visszaolvasni? -
Rédl Tibor #24 szeretném tudni,hogy be vagyok-e jelentve a munkáltatómnál.
munkáltató:Silverbus Kft.
munkavállaló:Rédl Tibor -
Gabyee #23 köszi,látom benne vagy a témába -
#22 Hogyan, hol és mit lehet intézni az EMMA rendszerrel kapcsolatban?
1. Interneten, a www.emma185.hu weboldalon azonosító kóddal rendelkező munkaadó bejelentést, illetve csoportos bejelentést tehet, hiánypótlásra való felszólítást követően adatokat pótolhat, lekérdezhet, adatokat módosíthat és törölhet, illetve azonosító kódot változtathat. Azonosító kóddal rendelkező munkavállaló lekérdezheti a róla nyilvántartott adatokat, illetve kódját megváltoztathatja.
2. Azonosító kód birtokában a munkaadó ügyfelek tone üzemmódú telefonon, a 185-ös ingyenes szám hívásával a 2-es menüpont kiválasztását követően tudnak munkaviszonyt bejelenteni, adatokat módosítani és törölni, illetve adatokat lekérdezni. Munkavállaló ügyfeleink ugyanezen menüpontban tudnak adatokat lekérdezni. A 4-es vagy 5-ös menüpont alatt az ügyintézők szakmai és technikai kérdésekben nyújtanak segítséget.
3. Adatlap leadásával személyesen bármely munkaügyi kirendeltségen lehet munkaviszonyt bejelenteni. A munkaadó számára a székhelye (telephelye) szerint illetékes kirendeltségen lehetőség van lekérdezésre, azonosító kód igénylésére, illetve átvevésre. A munkavállaló lakóhelye (tartózkodási helye) szerint illetékes kirendeltségen jogosult azonosító kódot igényelni, illetve átvenni, valamint saját adatairól tájékoztatást kérni.
4. Levélben az 1906 Budapest kiemelt irányítószámra a Munkaügyi Nyilvántartó Központnak címezve lehet eljuttatni a bejelentéseket, a lekérdezések és az azonosító kód iránti kérelmeket. Ugyanezen címre lehet elküldeni a hiánypótló adatlapokat és az esetleges módosításra irányuló kérelmeket.
-
#21 Munkaügyisként csakis az EMMA-t tudom ajánlani a státuszod ellenőrzésére! Link lejjebb!
-
#20 Jól nyomja a főnöke!:) Spórolt kb. 380ezret... A haverod meg örült a zsebpénznek... -
#19 én be vagyok jelenzkezve -
#18 aha "elfelejtették" csóka megszívta akkor nagyon :( -
#17 egyik haverom a múltkor mesélte hogy banki kölcsönt akart felvenni, amihez munkáltatói igazolás kell. akkor "vették észre" (a munkahelyén), hogy közel 1 éve be sem volt jelentve, csak ott dolgozik (amúgy asztalos)
kapott 100k-t "kártérítésként" és el volt intézve az ügy :|
(hogy azóta bejelentették-e azt nemtudom, de érdekes milyen könnyen kezelik az ügyet) -
#16 Mindenki igényelhet regisztrációt az EMMA-ba, ezután kapsz egy pinkódot amivel az emma honlapján ellenőrizheted a munkaügyi dolgaidat. -
#15 nemtudom, december közepe óta fizetés nélkülin vagyok de a kártyám érvényes -
#14 Akkor ennyi? Ha valakinek kérdése lenne akkor ebbe a topikba kéne jeleznie? -
Gabyee #13 köszönöm a segítségeket! -
lepike #12 Egységes Magyar Munkaügyi Adatbázis
www.emma185.hu
A regisztráció nem egészen úgy történik ahogy már megszokhattuk, hanem levélváltással.
Mivel a munkáltatónak bejelentési kötelezettsége van (24 órán belül jelentenie kell a létszám változást), így az adatbázis ahol ellenőrizheted magad, naprakész. -
#11 höh, kössz pont itt van a fiókba, megnézem:D -
Gabyee #10 miért,ha a TAJ kártyám érvényes akkor elvileg be vagyok nem? -
#9 Itt meg tudod nézni, hogy érvényes e a TAJ kártyád. De azzal nem mész sokra -
#8 tb, magánnyugdíjpénztár -
#7 sőt..!D
Egyébként,szerintem nincs olyan oldal ahol ezt te nyugodtan leolvashatód -
#6 TB hivatalban várnak szerettel kérdéseddel . -
Gabyee #5 köszi,erre én is gondoltam:P
de ha nem vagyok véletlenül bejelentve akkor az ott elég kellemetlen nem?? -
#4 próbáld meg a munkaügynél..! -
Gabyee #3 nem,az a baj hogy azt nem intéztem a munkáltatóval:(
mondjuk ezért nyugodtan nevezhettek idiótának,de ez van
mondtak nekem egy címet de én barom nem írtam fel -
#2 oldalt nem tudok, de pl nyugdíjpénztár nem küldött év végén összesítőt? -
Gabyee #1 Na a kérdésem a következő!
Honnan tudom meg hogy a munkáltatóm bejelentett-e?
Úgy hallodtam hogy van egy internetes oldal ahol ha megadom az adataimat kidobja az igazságot!Csakhogy nem találom ezt az oldalt...
Ötlet??