15
Kings Quest 8 Mask Of Eternity
-
#15 Az undredogs-on meg mindet:D -
#14 http://retrogames.intranet.hu/
Itt jó pár kings Quest -et lehet találni
-
#13 Bocs de ekkora hülyeséget régen mondtak nekem... Az egyik legjobb történeti alappal rendelkező sorozat:) ÉS a lényege a zavarosság?? mintha azt mondanád,hogy a Day of The tentacle zavaros:D vagy a Police Quest első részei:)
Bár szvsz ezektől a képektől senki nem fog kedvet kapni hozzá sajna:( inkább a régiekekről kellenének képek:D pl a 7 álomszép volt szerintem:) -
#12 Még képek, hátha valaki kedvet kap a játékhoz:
-
#11 Látom nem értesz. A King's Quest sorozat lényege elvileg a zavarosság, és ez benne a szuper. Megszerzem a többi részt is belőle, hogy tudjak többet róla. -
#10 #1 HSZ: "A King's quest sorozatból ez a legjobb. Mondjuk a többivel nem is játszottam."
#6 HSZ: "Hát az igazat megvallva tényleg zavaros egy kicsit."
Ez a kettő kicsit nincs összhangban... MIhez képest zavaros vagy mi ez? először azt írod hogy a legjobb de a többivel nem játszottál aztán meg hogy a történet zavaros.. pedig minden Kings Quest legnagyobb erénye a sztori volt és te ezek közül a legjobbanak kiáltottad ki. Akkor most a legjobb vagy zavaros a sztori??
HA elvesztetted a fonalat, hogy melyik véleményt kövesd szólj^^ -
#9 Én tudom. Hülyeségeket.
Ezt már egy másik témában egy másik játéknál is eljátszottad. Ott valamit éppen lehúztál, írtunk róla pár pozitív véleményt és rögtön 180 fokos fordulatot vett a nézeted.
Előbb gondolkozz, utána írj... -
#8 Mért te tudod? -
#7 Azt sem tudod, hogy mit beszélsz, mi? -
#6 Hát az igazat megvallva tényleg zavaros egy kicsit. -
#5 játszottam vele, kb. 3/4-ig eljutotatm, de kurva zavaros lett, azt se tudtam merre mi mennyi. ugyan az mint a drakan. eleinte király, aztán azt se tudtam már a végére, hogy mi van. -
#4 Kings Quest brand megcsufitása volt ez ... azóta sem csináltak még 1-et akkora bukás volt ... -
#3 HOgy mondhatod hogy ez a legjobb ha a többivel nem játszottál???
Egyébként az utolsó részek point and click kalandjátékok voltak nem ilyen hack and slash marhaságok... Szép rajzfilmes grafikával... Hol van az már hogy igényes játékokat csinálnak? -
#2 -
#1 Gondolom ismeritek a játékot, néhányan. Szerintem jó játék. A King's quest sorozatból ez a legjobb. Mondjuk a többivel nem is játszottam.
Képek a játékból: