Bullet for My Valentine
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
abban volt trackjük??<#wow2>#wow2>
baszki, pedig játszottam a nfs:mw-vel, fel sem tûnt..rá 3 hónapra lett meg a the poison címû albumuk :o
baszki, pedig játszottam a nfs:mw-vel, fel sem tûnt..rá 3 hónapra lett meg a the poison címû albumuk :o
Nagyonszeretem azenéjüket. <#smile>#smile>
No Control, Hand Of Blood, 4 Words, The Poison... et cetera..
No Control, Hand Of Blood, 4 Words, The Poison... et cetera..
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
"Bullet For My Valentine (sometimes shortened to "Bullet" or "BFMV") is a metalcore band from Bridgend, Wales in the United Kingdom. Formed in 1998 under the name "Jeff Killed John", they originally played Metallica and Nirvana covers.
Albums
The Poison - #21 UK, October 2005, February 2006 (United States)
(Untitled) - Early 2007"
-Wiki
Albums
The Poison - #21 UK, October 2005, February 2006 (United States)
(Untitled) - Early 2007"
-Wiki
<#smile>#smile>én szóltam..
attól még jók zene, csak nemtudok így boncolgatni egy stílust, egy-egy bejön azt kész
a gitár miatt meg kicsit in flames szerû (mint már mondtad , #6)
attól még jók zene, csak nemtudok így boncolgatni egy stílust, egy-egy bejön azt kész
a gitár miatt meg kicsit in flames szerû (mint már mondtad , #6)
😄DD
Elõször is, semmi közük Mansonhoz, semmillyen oldalról sem.
Másodszor, a vokálosnak az a tipikus amerikai tinilányoknak szóló punk rock hangja van, lásd pl Simple Plan és társai. Végig ordítanák a számot, akkor jobb volna.
Stílust nehéz behatárolni, mert rajtuk van ez a kis punckrock vonulat, viszont heavy-s a dob, a gitáron pedig már melódikusan játszanak.
Elõször is, semmi közük Mansonhoz, semmillyen oldalról sem.
Másodszor, a vokálosnak az a tipikus amerikai tinilányoknak szóló punk rock hangja van, lásd pl Simple Plan és társai. Végig ordítanák a számot, akkor jobb volna.
Stílust nehéz behatárolni, mert rajtuk van ez a kis punckrock vonulat, viszont heavy-s a dob, a gitáron pedig már melódikusan játszanak.
jókis zenét nyomnak...nem tudom behatárolni😄 majd valaki segít, de nem ez a lényeg :c
talán kicsit blink182 + mmanson <#szeret>#szeret>
nah, inkább lássátok
talán kicsit blink182 + mmanson <#szeret>#szeret>
nah, inkább lássátok
← ElőzőOldal 3 / 3