58
-
Alfa Of NS #18 LOL -
hup #17 JA -
spk202 #16 ezt inkább kihagyom
mi ez
-
#15 Zsír!!! -
#14 A 1848hoz képest fejlődött valami kicsit, majd talán 3-4 év múlva már 3D-s környezetben is megtudják csinálni. Vagy nekem az is tetszene ha ilyen szintű térképen kell lépegetne az egységekkel, és mikor ütközetre kerül sor akkor lejátszhatunk egy csatát 3D-ben -
#13 Nem azért, hidd el, játszottam már ennél régebbi grafikájú játékkal, de ez is(akárcsak a 48) elég igénytelen lett, jobban odafigyelhettek volna a megjelenésre, enginetől függetlenül + a játékmenetbe is lehetett volna valami fantáziát vinni..
Ja és ráadásul állítólag megzavarja a fontokat a gépen..
Tiszta aduász.. -
W B #12 Nemértem! Mért csak ilyet tudnak produkálni?! -
Szalámi #11 Jó játék. Ha 2 héttel előbb jön akkor jobban szerepeltem volna a Rákóczi-s versenyen -
katarzis #10 Ehh szánalmas mert ebben gondolkodni kell?,szánalmas mert nem csili vili 3D grafikája van?,vagy miért szánalmas elég jol lemodellezték az akkori viszonyokat semmi kifogás nem lehet ellene amugyis ingyen letöltheted,és akit eddig nem érdekelt egy kicsit jobban beleméjedhet a Rákoczi szabadságharc témájába ha játszik a játékkal. -
horza #9 Egy kis kiegészítés telepítés előtt... -
#8 Szánalmas.. Mármint nem a gondolat, hanem a megvalósítás.. -
Cleawer #7 " A jogokat és szolgáltatásokat a tárca 9.8 millió forint + ÁFA összegért vásárolta meg."Ez kb annyi pénz hogy minden magyar ad bele 1,2 forintot...Mellesleg egy szutyok kampányra több milliárd megy el...
Játékra visszatérve: sajnos a körökre osztott strat nem a kedvenc műfajom:( -
Goth #6 Na ez aztán a színvonal grat... -
#5 Ha valamit a mi adónkból finanszíroznak, az hol ingyenes? Inkább úgy fogalmaznék, hogy az is fizetett érte, akinek a PC-ről az jut eszébe, hogy középről kihagytunk egy V betűt. -
Cleawer #4 :)
inkkább egy rpg-t a tatárjárásból,ahol lehet taktikázni,kommandózni a vezér sárta felé...
Akár AoE szerűséget a 800-1200as időintervallumból.Lehetőség az van. -
#3 :D -
#2 Vajon ezt milyen nyelven böfögted ide? -
#1 csinálnánka egy fp-st, szívesen játszanék egy olyat. és lennwei skeresett rá az tuto az unalomig üzőlt 2 világháború után pl egy tatárjárást fps-ben jácani:D