375
-
#55 nem tudtam...
király lenne valahol itt, és tényleg milyen autók lesznek ott Kecskeméten? -
[Walaki]D`Lair #54 Lesz még nyáron verseny, ne aggódj, azt próbálom majd jelezni, hogy pesten legyen valahol...sajna a kecskemétet szúrták ki, meg azt lehetett most gyorsan lezsírozni... -
[Walaki]D`Lair #53 igen, a Hunakamo Drift Racing egyesület alapító és elnökségi tagja vagyok, ezenfelül az Initial drifters-nek is még egy ideig :D meg úgy az egész alapításában is ott vagyok... -
#52 ha az autóm egyben lenne eskü lemennék, sosem láttam még ilyet élőben, és nagyon érdekel -
#51 mi ez a királyi többes?? tag vagy? (a kérdésért nem kell utálni :))) -
#50 nem megyek,messze van,nincs kedvem vonatozni,nincs kivel menni!:) -
[Walaki]D`Lair #49 De gyertek csak kecskemétre, nagy durranás lesz ígérem ;) -
[Walaki]D`Lair #48 azért nem megyünk tökölre, mert szétkúrja az autókat a burkolat...5 perc alatt lerongyolódik a gumi azon a betonon... -
#47 messze van innen, jöhetnének Tökölre is pl -
[Walaki]D`Lair #46 -
#45 Egy király Drift videó! -
#44 hehe... Fater is akar majd venni valami gépet szerelgetni, hogy télen ne unatkozzon, mér mondtam neki hogyha komolyan gondolja, akkor szerezzen egy Levint, de majd csak lesz valahonnan.. :D Ezt én is láttam már. -
[Walaki]D`Lair #43 Meg lehet csinálni természetesen, sőt bukólámpássá is alakítható, csak sok zsé kell hozzá...:) -
#42 még nem mondtam, hogy nem szeretem az Ami autókat :P
-
#41 én nem driftelni akarnék vele, csak simán utcára mert egy jó kis sportcoupe... de sejtettem, hogy elmarad rendesen a másiktól -
#40 istenem de gyönyörű... -
[Walaki]D`Lair #39 Azért ezt ne vedd biztosra, a Pontiac GTO-Holden Monaro-Vauxhall Monaro trio nagyonis jó driftre, tökéletes súlyelosztása van és nagyon jó futóműve...ja és erős motorja :)) -
[Walaki]D`Lair #38 130Le-s injektoros, hengerenkénti pillangószelepes 4A-GE motor helyett 80Le-s, karburátoros 4A-C, aztán hátul dobfék, nyitott difi...szal tökéletesen alkalmatlan driftre :)) -
#37 Nemtom miben különbözik pontosan a két autó, kinézeten kívül de sztem ebből is lehetne jó gépet csinálni -
#36 azt én is láttam, maga volt a szánalom... annyira nem volt odavaló, hogy nemigaz -
[Walaki]D`Lair #35 Rozsda tartja össze... -.-
Ja és SR5 -
[Walaki]D`Lair #34 Annyira nem vészes, csak sok pénz kell hozzá... -
#33 Igen ezt én is láttam, de az egy másik műsorba volt!!
A Pontiac Drift versenybe volt, A Lexus pedig a Raiders (egyszer egy ilyet vezetnibe) -
#32 meg is van,ez volt az! -
#31 én egy Pontiac GTO-ra emlékszem,hogy átalakították Driftes kocsivá,és az volt asszem az egyetlen amcsi kocsi a mezőnyben! -
#30 Nem tudom látátok-e!!
A múltkor volt a Discovery Chanel-en egy műsor,
Az ember vett egy Lexus Is 200-at vett hozzá egy Nagy Lexus-t (aszem Is 400 <ha van ilyen> Nem emlékszem) Kiszedte ebből a motort berakta az Is 200-asba, majd rakott rá egy Toyota Supra váltot. Vett rá két Yokohama gumit.Ment két kört a pályán (persze Kilinccsel előre) Majd rakott rá még kettő Yokohama gumit.
Egyszerüen embertelen lett az az autó. -
#29 gondolom alkatrész meg nuku -
#28 ilyen van most a hsznaltautón -
[Walaki]D`Lair #27 Azóta mondták egy páran az Initial Drifters-ből hogy jó hogy nem vettem meg, mert a motorja is elég gány volt...:)) -
[Walaki]D`Lair #26 Azaz... -
#25 arra lehet emlékszem, nem egy piros volt az, elég szakadt volt asszem a hasznaltautóról linkelted be -
[Walaki]D`Lair #24 Alig van az országban 3 ajtós Trueno...főleg nem ilyen szép állapotú...mondjuk én majdnem vettem 1-et még ősszel... -
[Walaki]D`Lair #23 Mivan? :DDD -
#22 Tulajdonképpen azt ennek az alapváltozatának lehetne mondani... -
#21 aha, mert találtam én "hasonló" 86-os Corollát de hát az poros nyomába sem léphet -
#20 Nemigenlehet kapni...
Inkább hozass be egyet Japánból, de az nem olcsó mulatság... -
#19 mi lehet nálunk egy ilyennek az ára?? ha eggyáltalán lehet kapni -
#18 megy kedvencbe -
#17 Silvia=200sx -
#16 Mondj olyan sportot (Technikait, vagy nem) ami jó nem élőben is...