1300
-
#327 Azért kérdezem,mert fekete meg vörös után számomra a legszebb szín a subarukék:)
Meg érdekel szimplán menyibe kerül. -
#326 miért kéne kék festés? kékből van annyi mint a szemét. kimész az OST-ra vagy pesti-re, vagy akármelyik klubtalira, mit látsz? 15 kék, 10 fekete, esetleg 1-2 zöld. fehér viszont egyetlen egy van ebből az évjáratból az országban és azzal mi mászkálunk :)) nincs több hozzáfüznivalóm biró úr, köszönöm :DDD -
#325 ez a legfontosabb? :))) -
#324 Nekem az életcélom egy STI birtoklása,utána már minden mind1,csak az legyen :) Azzal megyek a sírba,nameg a subarus sapkáimmal^^ Lassan lesz új,mert mostani nagyon szétment sajna:( Nem tudom milyen legyen,amin van név(Atkinson vagy Solberg),vagy csak sima.De nagyon jól néz ki 2008-as. -
#323 Menyibe kerül rá a kék festés? -
#322 német auto az német auto, de a vw nem német hanem nép. egy 6-os bmw vagy M5 az AUTÓ :)egy golf egy jármü amivel el lehet közlekedni :) és a japcsi verdák is joak, szivem szerint most egy uj evo X -et vennék :) -
#321 talán nem vettük észre ;)
de én nagyon japánauto fanatikus vagyok...nem szeretem a német gyártmányt:D -
#320 oo ez király, thx az infot :) -
#319 hajrá hajrá :) én csak ilyen ingyenélő vagyok mert nem engedhetek meg magamnak (még) ilyen kocsit, de egyszer tuti hogy lesz egy hasonloan erős élményverdám. már régen letettem a nagyesküt, megvalositás under progress :) addig elvagyok a képeken fellelhető ezüst golffal is (észre se vettétek hogy van ott olyan fogadjunk) :D -
#318 sok sikert hozzá :) -
#317 ember :D irigyellek de kurvára :D minden álmom egy sti, és ha minden rendben megy akkor már tényleg nem vagyok tőle messze... -
#316 http://www.brandsoftheworld.com/categories/transport/135739.html
-
#315 amiatt lett vadmalac :)) (melyik versenyzönek van hasonloja? pedig mondták már, ugyanigy a tükrön :) ). mikor átcsönget este hogy gyere, megyünk bubuzni, akkor beülünk a malacba és indiccs :)) én általában az ikea parkoloban meg a pályán szoktam meghajtani csak (ha ki kéne fizetnem, asszem bajban lennék :), hát ez egy játékauto. mert amikor mész vele, minden másodpercét élvezed :) kár hogy egy tank benzinnel ha ovatos az ember 450km-t lehet elmenni :)
a szám a linking park - bleed it out. kár hogy a HD minőség youtube-on nem jön át :)) -
#314 jaj ezt a videot már láttam csak nemtudtam h ez az:D
mi a szám cime ami először megy?ám konkrét nagyon a matrica a visszapillantón:D -
#313 januárban lett megvéve, decemberi a kocsi azt hiszem de nem vagyok bene biztos. sok képem nincs rola, csak amit lent a garázsban csináltunk. amugy igen, fent volt használtauton, a budaörsi uti subaru kereskedés rakta fel.
és a youtube link mert nemtom hogy kell ide betenni a videot :) -
#312 nem ez volt meghirdetve hasznaltauton?ám még képet ;) -
#311 nem a bugeye-al hanem a másik fehérrel voltunk. haveromé, 4-en mentünk, vittük a két csajt is :) ti (te?) mivel voltál/voltatok?
-
#310 tudtuk merre kell menni, csak a vácin megindult a trt -s STi és akkor már mi se maradjunk ki belőle... aztán jött mindenki :)))
amúgy meg a szépségversenyes dolgot nem tudom, hogy most akik elmentek őket kizárták vagy sem :)
beeee... az én fagyimban volt :P
amúgy Te meg ki voltál?
-
#309 mi huztuk a fehér sti-böl a csapat utolso harmadát :D elöttünk szakadt szét a banda a vácin egy lámpánál, aztán röhögtünk hogy oké, fingunk sincs hova kéne menni, ugyhogy nyélgáz hátha utolérjük a többieket mielött lekanyarodnak :D ebből az lett hogy vagy 10 auto mint a barom vágtat kifelé a vácin, valoszinü ök sem tudták hova megyünk :)) a tali jo volt, az emberek jo fejek voltak, a fagyimbol meg kimaradt az adalékcukorka ami a csajokéba benne volt a kaja is finom volt, kár hogy nem tudtuk megvárni a szépségversenyt, Smicy, a fehér malac diszkvalifikálva lett mert nem volt ott végig? -
#308 -.-"
minden kedd esti Subaru találkozónak ez a neve... -
Szabi1991 #307 STI-PESTI ? :)))
részletek ? :DD -
#306 majd lehet róla szó :))) -
#305 Majd lesz videó is, csak most leugrunk balatonra 1 hétre, utána meg görögbe.
Képek meg sztm még ma :)
következő... hmmm jövőre :)
de STi-Pesti ősszel, azt hiszem. -
Szabi1991 #304 képet + videót a népnek :p -
#303 Mikor lesz a következő?:)
Meg képeket kérünk :D -
#302 Ha bociszemekkel nézek,beülhetek egy Subaruba? -
#301 1.: nem volt szarul megszervezve
2. 9:05 -kor indultunk ÉS MINDENKI TUDTA HOGY MIKOR VAN RAJT
3. Megálltunk sok helyen bevárni a többieket.
4. Finom volt a WRX fagyi :)
5. KURV@ JÓÓÓ VOLT :)
6. Höjjj... a Vácin elszabadultak az indulatok :)))
előre mentünk : 2 STi, 1 WRX, 1 GT és volt ott ne mulass.... beértünk egy lámpánál egy nem tudom milyen amerikai autót, na mondom itt lesz vmi :) -> zöld padlógáz mindehol az amerikai szajré meg csak füstöl, de ott hagytuk őt, mint a szart :) de mindenki aki előre jött -> még aki mögötte rajtolt az is :D
aztán volt ott minden :)
aztán az amerikai szajré beért minket a lámpánál azt mondja: Na mi van lazulgatunk 30 -al? :D
Na, ennyi...
akit érdekel vmi kérdezzen :) -
#300 Sajnos lemaradtam róla, 9.30kor mentem le a körútra 5-6 autót láttam.
Ilyen kevesen voltak vagy bénán volt megszervezve?
Arra gondolok, hogy az a pár autó se együtt ment hanem közben volt mindenféle autó.
Ha ilyen felvonulás van akkor már úgy kellene, hogy konvojban, odafigyelve a másikra, hogy ne maradjanak le, ha nem érnének át a piroson akkor inkább megállni.
Mint ahogy a bogarasok csinálják... -
#299 :)))
jön valaki? -
#298 remélem nem felejtek el kimenni a körútra 9 után :D -
#297 V. Országos Subaru Találkozó
Közösen a Subaru Hungary Kft-vel
2008. június 21. Törökmező
Program:
08:00: Gyülekező az ELTE TTK-nál ( Bp. XI. ker., Pázmány Péter sétány )
09:00: Indulás az ELTE TTK-tól Törökmezőre.
Útvonal: ELTE TTK, Petőfi híd, Ferenc krt., József krt., Erzsébet krt., Teréz
krt., Váci út, 2/A út, Verőce, Kismaros, Törökmező.
10:30: Érkezés Törökmezőre.
11:00: Megnyitó
11:30: Subaru Olimpia I/II.
14:00: Ebéd
Bográcsgulyás, 2 féle rétes
Tesztvezetés
15:30 Subaru Olimpia II/II.
17:00: Szavazólapok leadási határideje
18:30: Eredményhírdetés
Subaru Olimpia díjátadás
Subaru Kvíz nyertesek
2008 szépe Subaru
2008 szépe Oldtimer; Subaru
19:00: Szabadprogram -
Szabi1991 #296 hmm..
-
#295 az nem baj :P
már volt sokszor, de még mindig jó :)
-
#294 ja de ott elkurtam a képarányt -
#293 A zene nélküli jobb :P -
#292 Tessék pl :) -
#291 ez az, dobjuk fel ezt a topicot :) -
#290 Valami ilyesmi:) -
#289 ilyen?:)
brrrrrrrrrrrRRR khhhh, brrrrrrrrrrrrrrrrrRRRRRRR khhhhh -
#288 Ezüstmetál,egyszerüen szólva szürke:D Nem tudom melyik évjárat,de kerek lámpái voltak elöl.Talán ez az egyetlen impreza ami anyira nem tetszik,de nekem ez is keeeell