Subaru
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szép szép az tény,elég gyakran hallhatom,mivel van 1 a környékünkön,bár az 1 régebbi impreza,de nagyon szép,és szép a hangja is.de az én szívemben már jóvel elõtte belopta magát egy másik jószág😊 nevezetesen egy Integrale.Attól szebbet még nem hallottam.Még az Enzonak sem tetszett úgy a hangja<#buck>#buck>
Fú,ma egy subaru impreza wrx sti mellett bicikliztem és aahhhh.Az a hang,aki azt mondja,hogy anná létezik jobb,az hazudik!Amikor elveszi a gázt,a turbó viszafele kezd el pörögni,és hallani azt a jellegzetes hangot,amit nfsen felnõtt csemeték nitronak hiszenk,az valami csodálatos<#szeret>#szeret>
Eddig 1000% volt,hogy ez az életcélom,ezt a csodát birtokolni,vezetni,de most már 10000%
Eddig 1000% volt,hogy ez az életcélom,ezt a csodát birtokolni,vezetni,de most már 10000%
ja, de hülye vagyok hogy ide nem írtam be 😄
Holnap - május 20 - közös Subaru és Lancer EVO találkozó a Hõsök terén 20:30 -tól, gyertek minnél többen. Én egy SWRT-s pólóban kamerával a kezemben leszek 😊
Holnap - május 20 - közös Subaru és Lancer EVO találkozó a Hõsök terén 20:30 -tól, gyertek minnél többen. Én egy SWRT-s pólóban kamerával a kezemben leszek 😊
Charade GTti
múlthéten láttam egy új, szürke Legacy STI-t, nagyon jól nézet ki, és a hangja is durca volt 😊)
Nagyon jól néz ki!
Fú,hétvégén allotam egy '05 subaru impreza wrx sti-t,alapjáraton,de valami fantasztikus hangja volt<#szeret>#szeret>.Kell a halálnak amerikai izomautó hang,amikor ez is létezik
Fú,hétvégén allotam egy '05 subaru impreza wrx sti-t,alapjáraton,de valami fantasztikus hangja volt<#szeret>#szeret>.Kell a halálnak amerikai izomautó hang,amikor ez is létezik
Charade GTti
Charade GTti
Ez annyira nem érdekel 😊 valami órai idõpont is jó lenne a jövõben.
Igazából nem tudom, hogy mit tudnék én csinálni gyalogosan 😞
Igazából nem tudom, hogy mit tudnék én csinálni gyalogosan 😞
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
jééézsuom én nem hagynám,hogy egy subaru tetején snowboardal csúszkáljanak😮
nagoyn jó videó😉 szivesen beülnék a csávó mellé,hatalmasakat ugrik😊
nagoyn jó videó😉 szivesen beülnék a csávó mellé,hatalmasakat ugrik😊
<#eljen>#eljen>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

sztem egy repülötér 😄D
(nem oan mint ferihegy, hanem egy bazinagy mezõ, kis gépeknek😊
(nem oan mint ferihegy, hanem egy bazinagy mezõ, kis gépeknek😊
Charade GTti