Subaru
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a wtcc-rõl nemis hallottam, de szivesen megnézném ott is õket
wrc.com-on azt olvastam h legkésõbb 2010-ben visszaakarnak térni a rallyba, meg h ostbergék csapata suabruval fog menni, szal lesz csak nem gyári csapat és nem a jo sofõrökkel...mondjuk mostanában solbergék sem vmi jók
wrc.com-on azt olvastam h legkésõbb 2010-ben visszaakarnak térni a rallyba, meg h ostbergék csapata suabruval fog menni, szal lesz csak nem gyári csapat és nem a jo sofõrökkel...mondjuk mostanában solbergék sem vmi jók
\"If in doubt, flat out!\"
Hát remélem csinálnak valamit😞
Mert így a WTCC-ben sem fognak indulni,az tuti,pedig azt is lehetett olvasni,hogy valamikor kipróbálják.
Mert így a WTCC-ben sem fognak indulni,az tuti,pedig azt is lehetett olvasni,hogy valamikor kipróbálják.
olvastam
olvastam olyat is, hogy csak átmeneti és megvárják mi lesz a döntés wrc ügyben.
olvastam olyat is, hogy csak átmeneti és megvárják mi lesz a döntés wrc ügyben.
Charade GTti
Charade GTti
vótmá <#unalmas>#unalmas> <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Kár,hogy nincs jogsim😄
Nem is értem az olyan fiatal tehetségeket mint én miért nem akarják jól felkarolni<#nevetes1>#nevetes1>
Nem is értem az olyan fiatal tehetségeket mint én miért nem akarják jól felkarolni<#nevetes1>#nevetes1>
Mókás<#nevetes1>#nevetes1>
Amerikába nagyon rá vannak kattanva Imprezara.Rallyban szinte mindenki azzal megy.
Amerikába nagyon rá vannak kattanva Imprezara.Rallyban szinte mindenki azzal megy.
link
Amerikában kezdenek rájönni,hogy mi az,amit autónak hívhatnak.Háomhúszra külön felhívom a figyelmet😄
Amerikában kezdenek rájönni,hogy mi az,amit autónak hívhatnak.Háomhúszra külön felhívom a figyelmet😄
akkor jövõre megyek én is <#idiota>#idiota>
16 évesen jogsi nélkül?😄 Majd ha lesz jogsi,max akkor😊 Veszek valami régi japán gépet,rá ócsó gumit,és körözgetek vele😄
Látom nagyrészt csak a Subarusok vesznek olyan autót,amit tudnak is vezetni<#hehe>#hehe>
Egyszer de mennék itt egy kört egy akármilyen autóval.Amúgy rájöttem,hogy egész életemben csak Subarum lesz,de hogy tudjam fizetni õket,ezért ezer évest veszek elsõnek,mondjuk egy Subaru Justyt<#nevetes1>#nevetes1>
Egyszer de mennék itt egy kört egy akármilyen autóval.Amúgy rájöttem,hogy egész életemben csak Subarum lesz,de hogy tudjam fizetni õket,ezért ezer évest veszek elsõnek,mondjuk egy Subaru Justyt<#nevetes1>#nevetes1>
Múlt hét pénteken - okt. 24 - a Hungaroringen jártunk nyílt napon -> Fehér STi...
akit érdekel videó:
aki leakarja tölteni:
ITT megteheti
Ha érdekel akkor linkelet egy teljes kört..
akit érdekel videó:
aki leakarja tölteni:
ITT megteheti
Ha érdekel akkor linkelet egy teljes kört..
Charade GTti
Múlt hét pénteken - okt. 24 - a Hungaroringen jártunk nyílt napon -> Fehér STi...
akit érdekel videó annak:
de ha leakarja tölteni vki, akkor :
ITT megteheti
Ha vkit érdekel linkelek 1 teljes kört 😊
akit érdekel videó annak:
de ha leakarja tölteni vki, akkor :
ITT megteheti
Ha vkit érdekel linkelek 1 teljes kört 😊
Charade GTti
SZUBARU
aki elolvassa fasz
ha most se lenne jo akk igy
http://i206.photobucket.com/albums/bb170/jsc7430/priceless.jpg
nemtom mi a baj:S
\"If in doubt, flat out!\"
Kellene nekem Impreza hang csengõhangnak 😊
Régen a subaru.com-on volt jó hang
Régen a subaru.com-on volt jó hang
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
"Kuplung nélkül veszi a hármast"
Mi?Csak nem?Ugye de.Ilyen váltó van benne?Nem kell kuplungolni?
Mi?Csak nem?Ugye de.Ilyen váltó van benne?Nem kell kuplungolni?
Charade GTti
Jaaaj,Slayer,hát ez meglepett😄
Ez is istenkirály,mint az STI-k,de azért nekem a lépcsõshátú jobban bejön😊
Ez is istenkirály,mint az STI-k,de azért nekem a lépcsõshátú jobban bejön😊
Másik totyikból
link
Akit érdekel a Subaru Colin McRae találkozó, az nézze meg a Fift Gear S14. E05. részt!
link
Akit érdekel a Subaru Colin McRae találkozó, az nézze meg a Fift Gear S14. E05. részt!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
nah ja <#szomoru1>#szomoru1><#rinya>#rinya>
Charade GTti