Subaru

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pajti
pajti

pajti
sajna' nem <#vigyor3>

pajti

Fehercsoki
Gyönyörû,és persze a táj sem rossz. Az ott a te Subarud?

pajti

pajti

pajti

pajti

<#wow2>

pajti

pajti
Subaru Impreza STI S206

A Subaru STI részlege egy jó és egy rossz hírt közölt a közelmúltban. A jó hír, hogy készítenek egy speciális kiadást az Impreza WRX STI-bõl, a rossz pedig, hogy nem elég, hogy csak 300 darab készült, mindegyiket Japánban fogják értékesíteni - ami persze szigorúbban véve a japánoknak nem is olyan rossz hír.
Az S206-nak elnevezett modell mélyebbre nyúló elsõ spoilert, új hûtõmaszkot, új küszöböket és átformált hátsó lökhárítót visel a jobb aerodinamika és a jó megkülönböztethetõség végett. Belül bõrözött kormány, piros biztonsági öves Recaro ülések és STI motorindító gomb jelenti a különbséget az alap kiadástól.
A vezetési élmény növelését Bilstein lengéscsillapítók, STI rugókészlet, flexibilis toronymerevítõ és hátsó merevítés és külön ehhez a modellhez gyártott BBS felnik segítik.
A feltöltött motort a dugattyúk, hajtókarok és a fõtengely súlyelosztásának optimalizálásával tették még pörgõsebbé, de ez még nem minden: twin-scroll turbót, komolyabb kipufogórendszert és újraprogramozott ECU-t is adtak a kétliteres erõforrásnak, ami így 320 lóerõt és 431 Nm-t teljesít. A Subaru állítása szerint alsó és közép tartományban is bõséges nyomaték áll rendelkezésre.
Itt még nem ért véget a történet, ugyanis a limitált kiadás limitált kiadása is megjelenik, amit a Nürburgringen rendezett 24 órás versenyen aratott fényes gyõzelmük inspirált. Ez a karbon tetõvel és hátsó spoilerrel, piros ajtónyitókkal és Nürburgring Challenge matricával felszerelt változat 100 példányban lenne elérhetõ, ha nem lenne már az összes rég lefoglalva a japán fanok által.

pajti

<#szeret>

Fehercsoki
Nem olyan.

Kicsizoli
A világért se akarok senki magamra haragítani, de olyan mintha felfújtak volna egy BMW Z4M-et

Készülget a gép lassan, de biztosan..

pajti
Januárban kiderül milyen lesz a széria 😊

Met
teccik 😄

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

pajti
Kíváncsi vagyok milyen lesz belülrõl.
pff.. fekete üveg 😄 gondolom tök üres az egész belseje.
A hátsó szárny az viszont nagyon nem subaru-s 😞

Arra számítottam hogy durvaság lesz, de ez cukiság lett... de így iiiss kellll!!!4 😊)

pajti
BRZ STi

The actual name of this concept car is 'Subaru BRZ concept STi', not just Subaru BRZ. It will be a RWD (Rear Wheel Drive), not an AWD.
Sitting on 18 inch STi signature wheels looked great on this concept.
An addition of a spoiler is something different from the Scion version. You can also see some differences in the overall rear section.
The estimated price will be around $25,000. As for the specs, I'll keep it as simple as possible. It will be a front-engine, RWD, and 6-speed manual, pulling around 200HP from a 2.0L Boxer engine.

pajti

pajti

<#worship>

pajti

bardocz
A super gt mai futamában a GT300-as kategóriát a Subaru Legacy nyerte😊
pajti

wander01

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

wander01
muhahaha, véletlenek ha összejátszanak 😄 kószáltam be fehérvárra, elõtte kruzoltam egyet a velencei tó körül, mondom bevizsgálom a csajokat. és kikkel találkoztam? full subaru team, vagy 60 autó, rajtam meg tök véletlenül a bubu klubbos póló 😄 oltás volt, körbe is kocsikáztam õket fehérváron, csináltam pár videot 😊 majd feltolom a linkeket ide.

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

z0ty4
#786-os videót nem tudod még egyszer feltenni valahova ?

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

bardocz

Esküszöm családi autónak indult bíróúr😊
Csabesz6
<#zavart1><#idiota>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Smicy2

Charade GTti

Csabesz6
😄!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Smicy2

Charade GTti

laci 700
<#eljen>

Smicy2
"A Subaru immár az ötödik egymást követõ alkalommal végzett az élen az ADAC vevõelégedettségi felmérésén

A Subaruról ismét bebizonyosodott, hogy Németország autósai a legjobb márkának tartják. A vállalat az ADAC felmérésén két kategóriában is elsõ helyezett lett. A felmérés az „ADAC Motorwelt” magazin 43 ezer olvasójának szavazatain alapult.

2010. november 24-én zárult le a 35 autómárkát értékelõ „AutoMarxX” piacelemzés, amiben a Subaru immár az ötödik egymást követõ évben szerezte meg az elsõ helyet – a Lexus és a Mitsubishi elõtt – a „Vevõelégedettség márkák szerint” kategóriában. A Subaru emellett a „Szolgáltatások” kategóriában is vezetõ helyen végzett, immár zsinórban hetedszer.

A Subaru Deutschland e kiemelkedõ eredménye egy hosszú és kitartó munkafolyamat eredménye: a vállalat régóta munkálkodik azon, hogy márkakereskedõi hálózata révén olyan szolgáltatásokat nyújtson vásárlóinak, amelyek megalapozott bizalmat ébresztenek bennük.

*Az AutoMarxX felmérést most a Gelsenkircheni Fõiskola Autóipari Kutatóközpontja szervezte meg a Német Autóklub, az Allgemeiner Deutscher Automobil-Club eV (ADAC) helyett. Németország és Európa legnagyobb autóklubja – és a világ második legnagyobb ilyen szervezete – több mint 17 millió tagot számlál."

http://www.adac.de/

Charade GTti

Czicsa
bardocz
bardocz
Ebbõl akarok WRC-t!
bardocz

0-100 5.3s
100-0 34.7m
skid pad: 0.90g
szlalom: 110km/h
Fehercsoki
Hát,ez aztán irónikus,egy halott rallys tiszteletére rendezett versenyen meghal 1 másik rallys.<#rinya>

"Szeptember 25-én, szombaton, Jimmy Girvan, az 56 éves skót rali-bajnok életét vesztette a honfitársa, Colin McRae tiszteletére rendezett emlékversenyen.." <#rinya>

"Jimmy nem volt kezdõ, hiszen 1985-tõl folyamatosan a skót élmezõnyben ralizott. Õ volt a Subaru egyik leghûségesebb versenyzõje. 1990 után 2008-ban ismét bajnok lett. Kõkemény, rámenõs stílusával a legendás McRae-hez volt hasonló, jellemzõen még olyankor is keményen hajtott, amikor már nem kellett volna. Igazi versenyzõ volt, még 56 évesen is.

Világszerte mindenhol megemlékeznek róla a subarusok, az Impreza Drivers Club és a skót Scoobies tagjai pedig már felvonulást szerveznek a temetésére."

Fehercsoki
Boxer (a hengerek egy egyenes mentén, párhuzamosan, egymással szembe dolgoznak) A legismertebb gyártó a Porsche és a Subaru, motorkerépároknál a BMW.

maffioso
mi neked a hagyományos motor?

\"If in doubt, flat out!\"

Met
Láttam ma egy piros Imprezát, hát elég érdekes volt<#ijedt>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Mi a különbség a hagyományos motor és a "boxermotor" között?
bardocz
Új motor.
maffioso
a kék elõtti fos elég szép kék füstöt okád ki

\"If in doubt, flat out!\"