Seagate: megbízhatóbb a merõleges adatrögzítés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A bátyus írt DVD-ivel is az a helyzet, hogy 10 megírtból átlagban 1-et nem olvas vissza 1 év után. Szóval nem tudom, hogy ami DVD-n van az mennyi ideig is marad meg. Volt egy '95-ban írt CD-m amit 2004-ben adtam kölcsön és még mindig tökéletesen olvasható volt.
2004 októberében írtam meg a Rome Total War-t 3 CD-re min. sebességen TDK CD-kre. 1 év után EGYET SEM OLVASOTT VISSZ!
A vinyókról is megvan a véleményem. A 10GB vinyóm már 7-8 éve szépen hegedül, de a 80-ast már kétszer cserélték 3év alatt. Jelenleg sajnos nincs kielégítõen biztonságos adattárolási forma hosszútávra. (szerintem)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
[merlinw.org]
Meg1x kerdem: egy lemez akkor mar jonak szamit, ha ra tudtok irni? Mert sztem nem.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Nekem ilyen jellegû gondjaim nincsenek. amit megírok, az jó. Még jó pár év letelte után is. Talán írd lassabban, hátha úgy jobb lesz a minõség.
Fel-egy ev mulva probaljatok meg visszaolvasni.
En mar probaltam rengeteg lemezt, a princotol kezdve, a traxdatan at, a verbatimig, + es - -t is. mindegyikben volt, hogy kb 1 ev utan nem olvasott rola par adatot...
winyonal meg az adatvesztesnel a teljes meretet bukod altalaban, egy leez meg 'csak' 4esfel gb
Mindenki dontse el maga mit hasznal
Ez tényleg butaság volt, mert nem hiszem, hogy a kamionról lelopott majd eladott dvd-k rosszabbak lennének, mint a nem lelopott, hanem szépen a céltescoba eljutott lemezeké :)
A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét.
Ezzel csak arra akarok rámutatni, hogy a 2 dolog (merevlemez, DVD) nem pont ugyanarra való.
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)
\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant
Ez így nem igaz, ha a FAT tábla sérül akkor vesznek az adtok, de legtöbbje még visszaállítható egy jobb software-el. Akkor van gáz ha mechanikai sérülés keletkezik a lemezen.
Én is vinyó párti vagyok. Fogsz egy külsõ racket beleraksz egy 250-es vinyót és ha adatot kell mentetni vagy keresni csak felkattintod a racket és már nyomul is a sok adat, ha meg nem kell simán lenyomod mint egy pendrive-ot.
Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
100FT-ért igen van márkás DVD csak nem sima boltba kell venni köcsög hologrammos lószarral.
Next PC upgrade: 2022
Adattárolásra a vinyó talán jobb ,mert kisebb helyet foglal el ,és ha benn van a gépben akkor csak pár klikk és meg is van a keresett cucc,de ha ugrik akkor egyszerre ugrik...
Minnél több idõt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
Kb 80 ft/Gb.
4.7gb -s dvd (egy olcsobb 8x irhato tdk) 240ft+afa.
61 ft/Gb
Azert ne 150 ft-os dvd-vel szamoljunk mert arra meg rajon 1 tok ara is. Szoval a kulonbseg nem tul nagy. Es meg van 1-2 mas szempont is ami a vinyo oldalara donti a merleget: sebesseg, ujrairhatosag magasan jobb. + 250 gb adat tarolasahoz 54 dvd -re van szukseg, mig egy vinyo a tenyeredben elfer, a dvd-k megtoltenek nehany polcot. Es nem csak a tarolasi nehezsegek, a kezelhetoseg is a beka segge alatt, ha ezekben kell turkalni.
2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én nem sajnálok 400 Ft-ot egy DVD-re, inkább mint egy noname olcsó szutyot vegyek ami tönkremegy..
\"The voices are back... Excellent.\"
http://www.sg.hu/cikkek/36326