17
  • Darth Sith
    mindenféleképpen iRiver+Sennheiser kombó. :)
  • rumos
    vannak azért jó megoldások a SonicStage és a Connect megkerülésére: a SS mellesleg sztem egész pofás kis szoftvercsekk itt

az MP3 File Manager-t felmásolod magára a lejátszóra, és máris kvázi drag and drop az egész.
  • Dzson
    "Ha lehet, nem hallgatnék tömörített zenét, még a Sony formátumát sem. Ami messze van a stúdióminőségtől azt nem szereti a fülem.."

Igazad lehet, egy csendes lakásban, HIFI hangfelszereléssel. De ez walkman, vagyis sétálócucc. Utazás, kocogás, akármi alatt hallgatni KÜLTÉREN. És egy 4-6 villamoson elég nehéz stúdióminőséget produkálni.

Nekem is A608-van. :) De ha megveszed, akkor azonnal vegyél hozzá másik fülest (ez igaz sajnos a lejátszók 95%-ra). Ajánlom a Sony fülbedugósát, vagy valamelyik bassreflexes példányt. Az A60x sorozat hangminőségre kiváló, viszont CSAK külön szoftverrel tudsz rá feltölteni zenét, amit egyből frissíteni is illik ha felraktad a gépedre, és van egy kis alapzaja is a készüléknek. :( Vagyis hiába írják rá, hogy mp3-mat is tud (firmware frissítéssel wma-t is), de nem lehet simán csak rámásolni a gépről, úgy nem ismeri fel. :( A Connectplayer kezelése meg kissé macerás (vagy régebbi verziójú Sonicstage is jó). Én 62 rongyért vettem az enyémet egy hónapja.

További infók + fórum: www.attraclife.com
  • Rocko
    ja és nem utolsó sorban hangja is hallgatható a gagyibb márkákhoz képest... csak egy jó füles kell hozzá és verhetetlen a piacon
  • Rocko
    Szerintem nagyon jó kis mp3 lejátszók ezek is nekem az E-405 van és eddig naggyon jól teljesített! Igaz a sonc stage az egyetlen gyenge pontja de ettől függetlenül remek darab. Az akuról meg csak annyit hogy ha elutazok valhova 1 hétre, elég erő fér bele hogy egész héten át zenéljek vele.
  • Tetsuo
    Ha lehet, nem hallgatnék tömörített zenét, még a Sony formátumát sem. Ami messze van a stúdióminőségtől azt nem szereti a fülem..
    Sajnos ilyen a világ, nem a minőség számít, hanem a szín..
  • sathinel
    hát szerintem http://www.msi.com.tw/program/products/ia/ia_index.php
    ezek semrosszak, és ha SD-kártyásat nézel, nem is kerülnek sokba az 1gigás darabok) lehet hogy nem akkora márka, de szép áron jó teljesítmény)és 2 év múlva vagy 1 év múlva már úgyis elavult.
  • scorpeeon
    hát, én épp most gondolkozom egy lejátszó vételén és a már pár hónapja kapható NW-A608 nekem sokkal jobbnak tűnik, az egyetlen hátránya az hogy nincs közvetlen usb csatlakozása. A kijelzője nagyobbnak tűnik, sokkal jobban néz ki (élőben méginkább), 28 óra helyett 50 óráig játszik le, rádió is van benne, ugyanúgy 3 perc- 3 óra gyorstöltése van, ugyanúgy 2gigás, infó róla: NW-A608
    sztetek nem tűnik jobbnak? 45-50 rongy most asszem...
  • wanek
    Azt nem írták, hogy a 48 kbps ATRAC3-ra vonatkozik... Nekem a Minidisk-em ATRAC3-mal megy, annak szenzációs hangja van, igaz, nem 48 kbps.

A 90 CD-nyi zene meg egyenesen hülyeség. Inkább percben adták volna meg az adatot különböző tömörítettségekhez, mert a CD-k időtartama erősen változó.
  • cloud.strife
    Fogtam élőben, nagyon szépek és nagyon egybe vannak.
  • cloud.strife
    Amíg nem próbáltad az Atrac-ot, addíg ne véleményezd, én speciel megtettem. Megdöbbennél azon a 48-as hangon. :)
  • dez
    Jah, 48 kbps... Jó, hogy nem 22kHz 8 bit.
  • Mice
    nem tom, én sose vettem walkmant:)nekem ez vhogy kimaradt...utálom az elemeket...egy mp3playerbe viszont én is szívesen beruháznék, de addig nem amíg nem kapom meg egy 10esért úgy, hogy min 512-1giga és ne usb 1.0-ás legyen, meg tölthető legyen gépről+olvas6ó kijelző, netánt még normálisra tervezett gombok...sajna még ha 2-3 ilyen kívánság 1-1 eszköz esetében össze is jön az összeset eddig még egy eszközben sem találtam meg:(
  • Su0my
    nemtom nekem ipod !gb-sek jobban bejönnek...
  • KRi2
    Képen persze szépen mutat, előben merőben más lehet a helyzet. Sony meg igenis képes rossz lenni ,két 20ezres walkmenem ment tönkre egy éven belül.
  • Ákos23
    Szerintem jól néznek ki és a tudásuk is egész jó ebben a kategóriában! Én cska dícsérni tudom az eszközöket!és htá ami Sony az rossz ugyebár nem lehet
  • Caro
    Az a 48 kbps eléggé marketingfogás, mint inkább zene.
    Vorbis-t is tudhatna.