950
The Guild 2
  • Praetor
    Ez gyors volt.
    Elvileg 15-én jelent meg a német verzió.
    Az angol majd 22-én...
  • grebber
    Német verzióhoz már ki is jött az első Patch!Innen tölthető!
  • Nuki
    jaa ^^
    remélem itthon is :P

a képek meg rohatt jók, kár hogy megnéztem őket :DDD így most még nehezebb a várakozás...!
  • grebber
    9 új kép

Nuki: A GOLD azt jelenti hogy hamarosan a boltokban!
  • Lyan Kyj
    várjuk!
  • Nuki
    ez mit jelent?
  • grebber
    Németeknél aranyba ment már!!!!
  • Nuki
    valami hír?
  • Nuki
    na ilyeneket azért lájtosabban kéne csak mert rohattul meg tud tőle fájdulnni a szivem ha nem játszhatok most vele azzonnal.... mekkora fíling lenne ^^
  • grebber
    Új képek
  • Nuki
    nyámii :))
    várjuk erőteljesen :D
  • grebber
    Pár új kép
  • Nuki
    na igen, a transport tycoon után ez a másik ilyen játék szerintem ;)
  • ZsZso
    Nekem az is tökéletesen megfelelt volna, ha hagyják a grafikát úgy ahogy volt, és a játék hibáit tódozgatják-fótózgatják :). Ez tipikusan olyan gamma, ahol a belső szépség számít, nem pedig a külső csicsa.

A lepény hal meg utoljára ...
  • grebber
    Hát a szépséggel remélhetőleg nem lesz gond.A többit majd meglátjuk bizzunk a legjobbakban!
  • ZsZso
    Europa 1400ban a legeslegszarabb az a sok kis bug volt (nomeg a dühítően hülye AI), és a support teljes hiánya. Undorító megoldás, hogy az egyetlen (final) peccs, ami kijön a játékhoz csak a GOLD verzióhoz jár, azaz újra meg kell venned, hogy jópár bosszantó bugod megszűnjön. Elb@szták anno azt is, hogy az emberek 90%ának gőőőőőze nem volt arról, hogy eszik vagy isszák az Europa 1400at (gondolom ezért sz@rtak nagy ívben a supportra is). ActivisonValue csinálja így a dolgait, csak nem ekkora költségvetéssel ...

Miután jól kimorogtam magam, jöhetnek a szép és jó dolgok. Azért voltam ennyire bosszús mikor kezem közé kaparintottam a játékot, mert az 5let, a megvalósítás csodás volt, és újszerű. Nálam símán a top 5 játék között lenne, ha nem lett volna benne ennyi bug. Évente/félévente előkapom a gammát, aztán jól elvagyok vele pár hétig ... fura hogy mindig le tud kötni.

Remélem a játékmenet, hangulat marad a régi, húznak rá egy még szebb köntöst, és KIJAVÍTJÁK a bugokat.
  • grebber
    6 új kép
  • Nuki
    reméltem hogy nem fogg befulladni ez a project, nekem rohadtul tetszett az Europa1400 =)
    az a kár hogy a kiegje nem volt meg, ahol temetkezési vállalkozó is lehettél ;DD
    szerettem alkimista lenni :)
  • grebber
    Dehogy jött ki!
  • totya24
    jól néz ki...
    ez már kijött?
  • Sephi
    En is elvoltam vele jo sokat. En nekem fogadom volt es sorrel kereskedtem :D
  • Goth
    Egész jól néz ki, imádom ezt a feelinget :D
  • Fritz Von...
    Itt nem csak a maniszerzés, hanem a politika is lekötött. Meg a családfa. Amikor már a dédunokámmal toltam, elővettem és megnéztem a családfát, hogy anno a dédpapi miket ért el, aki a dinasztiát alapította. Szerintem poén volt. :)
  • tigeroo
    miért, abban sem muszáj gyilkolni..lehet normálisan is pénzt keresni
    csak abban nem mesterségek/foglalkozások vannak hanem kasztok..
  • Botond #5
    Mondhattál volna Quake 4et is akár... Teljesen más kategória a kettő.
  • tigeroo
    inkább oblivion :l
  • Botond #3
    Első rész túl hamar lett repetatív. De 2 hétig jól lekötött engem is.
  • Fritz Von...
    Annak idején az Europa 1400-The guild c. első résszel nagyon sokat szórakoztam. Most egy durva középkori világot és szimulációt ígérnek. :) Várom.
  • Fritz Von...
    http://www.theguild2.com/