950
The Guild 2
-
Praetor #30 Ez gyors volt.
Elvileg 15-én jelent meg a német verzió.
Az angol majd 22-én... -
Német verzióhoz már ki is jött az első Patch!Innen tölthető! -
Nuki #28 jaa ^^
remélem itthon is :P
a képek meg rohatt jók, kár hogy megnéztem őket :DDD így most még nehezebb a várakozás...! -
9 új kép
Nuki: A GOLD azt jelenti hogy hamarosan a boltokban! -
Lyan Kyj #26 várjuk! -
Nuki #25 ez mit jelent? -
Németeknél aranyba ment már!!!! -
Nuki #23 valami hír? -
Nuki #22 na ilyeneket azért lájtosabban kéne csak mert rohattul meg tud tőle fájdulnni a szivem ha nem játszhatok most vele azzonnal.... mekkora fíling lenne ^^ -
Új képek -
Nuki #20 nyámii :))
várjuk erőteljesen :D -
Pár új kép -
Nuki #18 na igen, a transport tycoon után ez a másik ilyen játék szerintem ;) -
Nekem az is tökéletesen megfelelt volna, ha hagyják a grafikát úgy ahogy volt, és a játék hibáit tódozgatják-fótózgatják :). Ez tipikusan olyan gamma, ahol a belső szépség számít, nem pedig a külső csicsa.
A lepény hal meg utoljára ... -
Hát a szépséggel remélhetőleg nem lesz gond.A többit majd meglátjuk bizzunk a legjobbakban! -
Europa 1400ban a legeslegszarabb az a sok kis bug volt (nomeg a dühítően hülye AI), és a support teljes hiánya. Undorító megoldás, hogy az egyetlen (final) peccs, ami kijön a játékhoz csak a GOLD verzióhoz jár, azaz újra meg kell venned, hogy jópár bosszantó bugod megszűnjön. Elb@szták anno azt is, hogy az emberek 90%ának gőőőőőze nem volt arról, hogy eszik vagy isszák az Europa 1400at (gondolom ezért sz@rtak nagy ívben a supportra is). ActivisonValue csinálja így a dolgait, csak nem ekkora költségvetéssel ...
Miután jól kimorogtam magam, jöhetnek a szép és jó dolgok. Azért voltam ennyire bosszús mikor kezem közé kaparintottam a játékot, mert az 5let, a megvalósítás csodás volt, és újszerű. Nálam símán a top 5 játék között lenne, ha nem lett volna benne ennyi bug. Évente/félévente előkapom a gammát, aztán jól elvagyok vele pár hétig ... fura hogy mindig le tud kötni.
Remélem a játékmenet, hangulat marad a régi, húznak rá egy még szebb köntöst, és KIJAVÍTJÁK a bugokat. -
6 új kép -
Nuki #13 reméltem hogy nem fogg befulladni ez a project, nekem rohadtul tetszett az Europa1400 =)
az a kár hogy a kiegje nem volt meg, ahol temetkezési vállalkozó is lehettél ;DD
szerettem alkimista lenni :) -
Dehogy jött ki! -
jól néz ki...
ez már kijött? -
En is elvoltam vele jo sokat. En nekem fogadom volt es sorrel kereskedtem :D -
Goth #8 Egész jól néz ki, imádom ezt a feelinget :D -
Itt nem csak a maniszerzés, hanem a politika is lekötött. Meg a családfa. Amikor már a dédunokámmal toltam, elővettem és megnéztem a családfát, hogy anno a dédpapi miket ért el, aki a dinasztiát alapította. Szerintem poén volt. :) -
miért, abban sem muszáj gyilkolni..lehet normálisan is pénzt keresni
csak abban nem mesterségek/foglalkozások vannak hanem kasztok.. -
Mondhattál volna Quake 4et is akár... Teljesen más kategória a kettő. -
inkább oblivion :l -
Első rész túl hamar lett repetatív. De 2 hétig jól lekötött engem is. -
Annak idején az Europa 1400-The guild c. első résszel nagyon sokat szórakoztam. Most egy durva középkori világot és szimulációt ígérnek. :) Várom. -
http://www.theguild2.com/