950
The Guild 2
-
A Reloaded-eshez az infóban írják, hogy kell. A crack file már peccselt. -
zsotee #109 http://dl.gamecopyworld.com/?d=2006&f=rld-tgl2!rar
-
Nah, végre felrakták gamecopyworld-re, így már nem kell! -
Basszus, ott van a link pár hozzászólással lejjebb! (#97)
http://forum.jowood.de/showthread.php?t=122397
De nekem a reloaded crack kellene! A patch már megvan, viszont a crack-et nem találom sehol, és nem akarom újra leszedni a játékot. -
Nem. Angolt. De én kénytelen lettem levenni a zenét mert ha nem teszem 20 perc mulva kivág a gép. Amíg nem tettem fel a patchet ilyen problémám nem volt. -
zsotee #105 Nekem a clonedvd-s verzió van meg és ahhoz lenne szükségem a patch-re.
Vagy a reloaded is a német patch-et használja a crackjéhez? -
elvileg a realodos verzióban benne van. -
zsotee #103 Üdv!
Az English patch-hez tudna vki egy linket adni?
Sajnos csak német verzióhoz találtam. -
Na ezt nem vágom, mi köze ennek az elindításhoz? Mert szerintem semmi, könnyedén elindul nélküle is. -
Muszáj, ha el akarod indítani. -
Vagy azt valaki felrakta? -
Ez az a patch ami a reaload-os verzióban van? -
Nuki #98 mesterembert jobb volt felvenni :D cselesen el lehetett küldeni nyersanyagért is :D -
hapi #97 Ha valakinek gondjai vannak a gamevel annak találtam egy nem hivatalos angol patchet: http://forum.jowood.de/showthread.php?t=122397
Gondolom a német patchból csinálták páran. csak saját felelösségre!
-
Rámész a boltodra, majd megkeresed a Management vagy milyen gombot. Ezek után ott a player -t átütöd AI -ra, s ezek után egyesével beállíthatod ki mit csináljon. Elvileg ... még nem próbáltam. (kár hogy nem külön palit kell felvenni :( ) -
Nuki #95 igen, másolt és nem eredeti játékokkal amikor játszom, nem idegeskedem a bugok miatt =) -
Nuki #94 az hogy valakinek nem tetszett hogy az életére kell vigyáznia meg az értékeire... vagy védelmet kell kérnie most. pedig ez az előző részben is volt. -
Háát az nem segített. Bár most a másik verziót leszedtem eddig nem volt ilyen. Egyébként a patchben azt láttam, hogy a most itt nem tudod beállítani, hogy a gép csinálja helyetted a munkát. Ez most teljesen ki lett véve vagy rang függő? -
Valaki pls, akinek a reloaded van meg, írjon nekem 1 privátot :)
Köszi! -
Tehát, bal oldalt, ahol az új üzeneteket látod van egy kis kör alakú ikon. (kalapács felett) Ő az üzenet-filter, s ott állíthatod be, hogy milyen eseményekről számoljon be neked a gép. (valószínűsítem, hogy a production mellől kell majd kivenned a pipát) -
Valahol ki lehet kapcsolni, kicsit lesz időm, meglesem, elmesélem hol :) Első részben is ki lehetett nyomni. UUUUUUUSSZÁÁÁÁÁÁÁ!
-
Aha, ráadásul kereskedni is lehetett velük, de hogy jön ez ide? -
Thanatos #88 eddig csk clone volt..., ezt most benézted... :) nem feltétlen jó okoskodni akkor ha lövésed nincs a helyzetről... :) -
zsotee #87 The.Guild.2-RELOADED -
Nem csak nagyon unom már hogy az egész Sg fórum arról szól hogy kinek mi hogy bugos mert warezolt. Ez volt a Darkstar One-nél is aztán ott is felrakta az ember azt a fix crackelt fájlokat és már tök jó volt. Keress másik cracket aztán hátha nem lesz olyan bugos. Ezt is a JoWood csinálta? Mert akkor tényleg egy jobb crack megoldaná a gondokat, szerintem, vagy egy újabb patch... -
Tudod mit én meg azt mondom szólászabadság van és ha nem tetszik nem kell elolvasni. Vagy fizetnek neked a Jowood? -
Mindenki itt pofázik hogy igy meg ugy bugos. Vedd meg wazze és akkor nézd meg hogy az is bugos-e aztán anyázhatsz nyugodtan! -
Még nem nagyon játszottam a játékkal, de azt láttam, hogy WAV és OGG fájlokban vannak a hangok. Tehát, ha abból az irgalmatlanul elképesztően baromira rengeteg(komolyan elcseszettül sok van) fájlból megtalálod, hogy melyik az a mondat, ami nem tetszik onnantól fogva pofonegyszerű a dolog:
1. Le kell törölni a fájlt.
2. Ha az 1es pont esetén a játékban valamilyen hiba keletkezik, akkor egyszerűen készíteni kell egy teljesen „néma” hangfájl(fogalmam sincs, hogy a kérdéses fájl WAV vagy OGG, de ugyanolyat, mint az eredeti) és az eredetire kicserélni. -
A hangulat még mindig fenomenális, pont mint az első részben, csak sajna időközben az optimalizáció szó kipottyant a szótárukból. -
Nemtom, neked hogyan sikerült, de nekem nem nagyon jött elő (kopp-kopp) eddig bug.
Persze lehet, hogy figyelmetlen voltam. -
Ez a játék egy fos egy hugy és akkkor még finom voltam. Tele van buggal. Az őrületbe kergeti az embert. Ha elkezdek a farmon termelni egy idő után elfogy az alapanyagom ami még nem is lenne gond mert biztos megoldható. NADE MIÉRT KELL ANNAK AZ IDIÓT FASZ NARRÁTORNAK EGYFOLYTÁBAN AZT ORDIBÁLNIA HOGY KIFOGYTAM AZ ALAPANYAGBÓL??????????????? 

És leállíitani meg sehol nem lehet ez meg mint egy megakadt lemez egyfolytában megállás nélkűl ismétli, hogy kifogytam az alapanyagból. Mi a zsrért nem lehetett ezt egy üzenettel megoldani meg mondjuk megtoldani azzal, hogy egy kibaszott felkijáltójelet odahányok a farm fölé????? Miért kell a szerencsétlen játékos idegein táncolni???????

-
Nuki #79 én lehet hogy megvárom a relased verzsönt, meglátjuk mennyit lelkesedtek róla :P
[bocsi a szpemért] -
Nuki #78 én mindig is imáttam tolvajkodni :)de fejlesztés után már nem láttam értelmét a dolgoknak... najó még felrobbantani-gyújtani az ellenség cuccait jó móka ;D
azért azt bírtam:
kiraktad a hidretőáblára hogy "MESTERTOLVAJT KERESEK!" azért a valóságban ezt elképzelem, mosolyra húzódik a szám :))))
-
Nuki #77 eddig is le lehetett harcolni a szekereket.... -
Piko888 #76 Nincs valahol leírás a játékról? -
Láttam belőle képeket, szép holnap éjszaka leszedem majd. Az itt leirtak alapján kicsit szerepjáték szerü lehet, azt hittem ilyen menedzsment izé. Majd meglátom... -
No, volt egy kis szabadidőm, kipróbáltam hát a játékot.
1, Akinek a JoWood videó után fekete képernyőnél (halvány függőleges vonalakkal) nem menne tovább a játék, az a következőket teheti:
a, config.ini fájlt átírni
ezt a sort :
SplashScreen = 1
erre
SplashScreen = 0
b, a legújabb nvidia drivert lecserélni egy korábbira (én az elsőt próbáltam, bejött)
2, Még csak a tutorialokon vagyok túl, így még kicsit félve vettem tudomásul, hogy TPS nézetből látom a fószerom, és rohangásznom kell vele. Nem tudom mennyire lesz idegesítő mindig bejárni a bíróságra, hazamenni gyereket csinálni, beszélgetni jóemberekkel, s néha napján besurrani dologozni ... Majd kiderül. Amitől még félek egy kicsit, az a harc. Szomorú voltam, mikor elmondták, hogy óvnom kell a tulajdonom, zsoldosokat kell felvennem, mert ellenfeleim bármelyik házam lenyúlhatják :(.
Időt lehet gyorsítani ... hasznos, de oda egy kis feeling az első részből. ;S
Ennyit a rosszról ... láttam kicsit bonyolítottak a karakterfejlődésen, tán itt-ott bonyolultabb is lett a játék, ami engem őszinte örömmel tölt el. Szerintem ezt csak kezdetben lesz nehéz megszokni, aztán remélhetőleg csak a sok új lehetőséget látom játék közben.
Ennyit az első benyomásokról ... holnap nekiugrom a "játék" részének is, s ha majd lesz időm fórumtáblába vésem majd a véleményem azután is. -
Asszem kezdek rájönni. Minden üzlethez kell szerezni egy alapanyag kitermelő komplexumot is. Pl ha kocsmád van építs farmot ahonnan be tudod szerezni a húst és a búzát. Ha kovács műhelyt építessz építs mellé bányát és így tovább.. -
Thanatos #72 őőő, jaj... :P és ha én fém marokolatu kardot akarok gyártani?? :P nh mind1 :P -
Kardmarkolatot vonják be bőrrel talán ;)