9
-
Zoliz #9 Amíg nem lesz mégtöbb látáskárosult és krónikus ínhűvelygyulladásos addig ezt nem fogják komolyan venni. Csak az a baj, hogy ez évek alatt alakul ki és utána már késő. Marad a rokkantsegély. Szerintem kb. 10 év kell ahhoz, hogy valakinek tropára menjen a keze a homogén mozdulatoktól. Már érzem magamon sajnos. Ez a cégeket nem érdekli. -
#8 Gondolom biológiaóráról hiányoztál: az emberi testet nem arra találták ki, hogy egyhelyben üljön 6-8 órákat, vagy a szemet hogy ugyanennyi ideig 30 cm-re fókuszáljon. Esetleg nézz utána a láb szerepe a vérkeringésben, és a szem kiszáradása és romlása témáknak. -
#7 Ez buziság.
Én fizikai munkát végzek napi 14 órában, monitor előtt ennyit röhögve ki lehet bírni, nem hogy nyolcat... Sok kis elkényeztetett irodaribanc! -
Normal #6 Mire jó, mire jó?
Visszafogja a céget, és ad neked egy ütőkártyát az egyezkedéshez, a feketén kapott bér érve mellé.
-
Cat #5 azt jelenti, hogy ha a munkaköröd olyan, hogy monitor előtt végzed a tevékenységed, akkor a munkáltatónak törvényben meghatározott kötelessége, hogy rendszeresen elküldjön szemvizsgálatra, és ha kell szemüveg, azt ki kell fizetnie. -
CsZ #4 "és a munkáltató köteles megvásárolni a képernyő előtti munkavégzéshez éleslátást biztosító szemüveget is."
Ez mit is jelent? Ha egyébként is szemüveget kell viselnem, akkor az az én költségem - akár tovább romlik a szemem, akár nem? Nem egészen világos ez nekem.
Persze kiváncsi lennék az arcokra i mikor beviszem elszámoltatni a szemüvegem számláját -
#3 Le se szarják még a nagy cégek se.
Karfa széken luxus, had lógjon a kezed és a csuklódat had vágja az asztal széle.
Asztalok, székek (min. állapotban is) túl magasak még az én 180 cm-nek is, nemhogy valakinek, aki csak pipiskedve éri el a bárpultot
Az óránként tíz perc pedig az álom kategória. Volt olyan segfej főnököm, aki kijelentette, hogy ez meg az egész munka törvénykönyve nevetséges, és erre hivatkozni gyerekes dolog ...
Na kb ez a nagy magyar helyzet -
BandiG #2 Eszerint már gnómnak kéne lennem... Ja, az is vagyok! -
DarkLyrics #1 vicces. és hogy dolgozzak 6 órát?? azzal nem keresek annyi pénzt h megéljek belőle.
én napi 16 órát ülök a monitor előtt....:(
majd idejönnek, hogy: ejnye bejnye, tessék 6x os bért fizetni tagnak, mert tönkremegy a szeme? pf. jók az olyan rendeletek, aminek semmi értelme meg haszna...csak elolvassuk és kész.