41
Tuning&Stereo A tuning újság
-
#41 Nem de eclipse és egy Boombasstik Focus egy kurvajól megépített egyedi Bodykittel -
#40 s2000-s van benne? -
#39 Láttátok az új számot?
HÚDEÁLLATÁM!:D -
Reyes #38 -
#37 Ügyes vagy :D Minden elismerésem. -
#36 LEGYENMÁÚJSZÁMHÁTHÚSVÉTLESZ! -
dieselG #35 loááál -
#34 Min röhögsz? -
#33 -
#32 aha! -
#31 ezt te szkennelted? -
#30 itt a kép:
-
#29 oké rakok mindjárt az egyik calibráról! -
#28 Ja az nagyon jók! Majd nyílván olyan lesz a CALIBRA-kra! -
#27 képet -
Reyes #26 HA nekem lenne egy Calibrám, vagy egy BMW 1-esem, az első dolgom lenne bedobni vmi tuningműhelybe... De, majd otthon baxom össze sufnituningal...Annál szánalmasabb nincs szvsz -
#25 ná,ne törd össze a szívét:(
:DD -
#24 az a honda nagyon odabasz!
azok a kagylóülések nagyon tetszenek! -
#23 multkor kihagytam a z előző számot és pont abba volt a honda s2000-es muszály volt megszerznem meg vettem a poszert a haveromtol 100ft-ért
A mostni imprenza is odavág -
#22 azok a calibrák tényleg jók!
Lexus optikás hátsólámpa RULZ! -
#21 szaki meg elkér 10.000.-t,hogy beállsz a műhelybe! -
#20 tuningmánia uncsi-.- -
Vlala #19 Nem erről van szó, szépen leírja az alapoktól, a tervezéstől egészen a hangládák építéséig és a kábelezésig, én két éve csináltam, de most, olvasatra jöttem rá, hogy teljesen rosszul fogtam hozzá. Ahhoz képest, szól.
Fifi: én nem Carstylingnak csináltam, csak magamnak, hogy legyen, ami elnyomja a motorzajt. -
#18 csak ugy ujságból ilyesmit tényleg nem tanácsolt csinálni, egy dolog ami ott le van irva, nem hiszem, hogy uaz érvényes lenne egy egy embernek az autójára is, akármennyire is uaz a kettő
inkább vmi szakmaspílernek tanácsos ilyenkor szolni :-) -
#17 minek kendácsolsz otthon?
magyar "autótunningról" megy annyi a véleményem, hogy pár igényes munkától eltekintve elég érdekes dolgok sülnek ki... Elég csak megnézni pár kocsit a carstylingon.
nevetséges -
Vlala #16 Az installáció elmélete és gyakorlata rovat a legjobb, így utólag visszaolvasva kb. 30-40 helyen rontottam el az autómat. -
#15 büntit tessar -
#14 há-há, most jövök rá hogy ez egy reklámtopik -
#13 hátezkökjó -
#12 mostani szám az sztem naon kira! van benne 2 calibra is! egy lowrider styler, meg HOT ROD(4 ever)! -
#11 ez kb olyan mint amikor a piromán gyerekek a dezodor fújása közben öngyújtóval meggyújták a cuccot,és jeje lángokat fújok az Ákszból!? -
LeePí17 #10 oksa..én csak mondtam :D
píísz -
#9 tudom hogy hogyan működik! -
LeePí17 #8 nagyon 1Xrű megcsinálni..mondjam azt h gyerekjáték?
kis palack ( benne szesz) és 1 "zsilip" szerűség amit ha megnyomsz csak akkor megy anyag..vékony cső egészen a kipufogó végéig.a cső végét összenyomni a vissza szívás miatt...a végéhez elektromos gyújtóból a szikra kapcsoló.
a szikra kapcsolót odavezeted magadmellé..megnyomod a gombot és voálá..méteres lángok a kipufogódból..
lehet nem értitek de én már láttam h h csinálják és hasonlókép működik.
aki nem hiszi járjon utánna -
#7 húdejó -
#6 A legújabb-ban van egy tök jó toyota supra!
Meg egy olyan kipufogó cucc ami hogyha megnyomsz egy gombot 80-100 cm es láng jön ki a kipufogóból. -
#5 én már lassan 1 éve nem veszem! itt a net,meg nekem nem nagyon tetszettek az autók amiket ott bemutattak,így inkább nem veszem már -
#4 VÓÁ! Dekirály! Még! Infót! -
#3 A boltban lehet megvenni 890 forintért:) -
#2 Hát ez tök jó! Akarsz róla beszélni?