20
Kings Field 4
-
#20 Valami olyasmi, belő nézetes 3Ds cucc, talán mint az Arx Fatalis, de azzal még nem játszottam. A legnagyobb hangsúly itt a felfedezésen van, és meglehetősen lassú tempóval lehet haladni, ezért aztán viszonylag kis területeket lehet bejárni. Az tetszik benne marhára, hogy bedobnak a játéktérbe, aztán cső, menj, amerre akarsz, és apránként ahogy beszélsz NPC-kkel meg szerzel tárgyakat, szépen belevezet a történetbe. A másik dolog, ami tetszik, hogy ki lehet kapcsolni az életerőkijelzést, hogy csak a játéktér töltse ki a képernyőt. Ebből is látszik, hogy nem fektettek nagy hangsúlyt a harcrendszerre meg a pontszámokra, hanem lényeg, mint ahogy említettem, a felfedezésen és a feladatmegoldásokon van. Ami a harcot illeti, négy kijelző van: életpont, varázspont, erőkifejtés, varázslás. Az első kettőt manuálisan kell feltölteni, az utóbbi kettő futáskor, támadáskor, varázsláskor teljesen elfogy, de rövid időn belül visszaáll maxra. -
#19 ez egy dungeon crawling rpg; ála PC-s style ps2-re? -
#18 Isteni ez a játék! -
#17 Hú rákerestem a Makai Kingdom-ra és mit ne mondjak nem le7 rossz game!Strategy RPG amúgy is jöhet.Anno PS1-en volt egy hasonló game a Legend of Kartia. -
#16 Hey, ahogy olvasgatom a játékról szóló beszámolókat, ez egy nagyon érdekes és izgalmas kihívásnak ígérkezik, amit e nélkül a topik nélkül talán soha nem próbáltam volna ki, úgyhogy ezer köszönet, amiért felhívtad rá a figyelmet. Amint végzek a Makai Kingdommal, már ugrom is fejest a játékba. -
#15 Akinek lehetősége van az mindenkép próbálja ki ezt az egyedi RPG gamet!Eszméletlen hangulata van szerintem.A játék alatt igazi nyomasztó hangulatot sugárzó félelmetes zene. -
#14 ps1-esem van; latam h. a King's Field 1-2 arra jött ki; grafra nem tudom milyen a gém; majd megsasolom lehet...A IV-böl videokat lattam+mivel kis meretü a gém; elraktam arhivba; idövel ugyis veszek 1 PS2-öt, akkor majd kiprobalom... Hasonlit a PC-s Dungeon-rpg-kre... Van még vmi ilyesmi style gém, vmi japan...Cimet nem tudok; de hasonlo volt a stilusa; ott is nyilazni+gyakni kellett a gonoszokat... talan valamelyik Shadow Master-folytatas...a PS1-es Shadow Master milyen gém?
szia!
D. -
#13 Na sikerült beszereznem!
A King's Field egy total egyedi RPG game.10 böl 2 embernek tetszik a meglehetösen furcsa irányitás miatt stb.Én anno a King's Field 1 nél aszontam hogy ez egy baxot nagy gamma mert annyira lekötött.
Próbáld ki kiváncsi vok neked hogy tetszik majd.Az tuti hogy ez nem a megszokott szerepjátékok közé tartozik! -
#12 letöltöttem en is... Allitolag ahhanyos kis gém, vegulis 6-ot kapott 10-böl, de ujabban kezdem kevesbe komoylan venni az IGN-es ertekeleseket... :-P -
#11 Kösz holnap fel is hívom őket!
Remélem postázni is tudják mert nem Pesti vok -
KopaX #10 Hali!
Hívjad a 2700-781-es telefonszámot, a Szt. István krt 12-ben lévő konzolboltban szokott lenni, el is teszik neked, ha kell. -
#9 ok... -
#8 Van seed 6 is :) -
#7 egy aprocska gond lesz vele, de gondolom lesz seeder idövel...ha jol emlexem, a seeders wanted -listaban van, tehat nincs fenn 100%osan még;de csak megosztjak fullon... -
#6 Megmondom neked öszintén mar el is felejtettem ezt az oldalt :(((
Köszi tényleg fent van
THANKS -
#5 vazz, az emuparadise-on ma lattam a torrent-jet, emuparadise.org -on nezd meg a bittorrent tracker-nél..kb. 360megas a letölthetö file... -
ZsirosKenyer #4 nincs hát -
#3 Biztos? -
#2 nincs -
#1 Emberek!
King's Field: The Ancient City
Valakinek esetleg megvan ez a PlayStation 2-es játék??