30
-
Wolfsnack #30 baszki, ebben végig káromkodnak -
IStexI #29 Há gyerekek hülyeségeket azá má ne irogassunk össze... A jégkorszakot hasonlítani ehhez a filmhez! Cg rajzfilm vs tradícionális dráma... Ne már... Na de ezt hagyjuk is!
Nekem bejött és a fegyvernepper is! Cage jó volt de nem elégséges... Szerintem ő az a fajta szinész akinek meg van a saját egyénisége amit rá lehet illeszteni 1 szerepre de nem húzza annyira a filmet mint mondjuk 1 (lehet röhögni) brad pitt vagy (kevésbé nevetséges) tom hanks...
Jó volt de ahhoz, hogy teljes legyen ez a film kellett michael caine aki bár kevesebbett szerpelt mégis többet adott az atmoszférához... -
winnie #28 a klasszikus minden sz*rból lehet jó és minden jóból lehet sz*r trailer esete.
ezekre a legjobbak a trailer paródiák, ahol a ragyogást romantikus filmként, a vissza a jövőbe 3-at buzis westernként, a titanicot horrorként, a gandhit paródiaként, a west side story-t zombifilmként vagy a cabin fevert vígjátékknt (asszem), vagy a psycho-t romantikus vígjátékként.
ez a ragyogás redux trailer-e - alap.
vagy a west side story zombisa, ha valaki még nem látta volna. -
Anteris #27 mindig bámulattal adóztam azon emberek előtt akik egy manipuláltan összevágott 1 perces trailer alapján képesek eldönteni, hogy jó filmmel lesz dolguk. A trailerkészítés az én szememben amolyan filmes bűnözésnek számít. -
#26 annak számít habár földrajzilag nem ott van -
Blur #25 Na azért ne essunk tulzásba, ez egy "igényesebb" kommersz film, nem muvesz film. Nicolas cage valahogy nekem antipatikus, de ebben a filmben tetszett. Meg a film is elég jó volt. Egy kellemes délutáni kikapcsolódás, némi modnanivalóval. -
marcias #24 "hiszen sikerül egy olyan ellenségesen szürke Chicagót ábrázolnia a készítőknek, hogy az ember legszívesebben messze elkerülné az amerikai keleti partvidéket" - ezek szerint chicago a keleti partvidéken található? :P -
winnie #23 mondod ezt egy 2004. januárjában bemutatott filmről? :O -
buran #22 2005 legjobbja akkor is a Pillangó Hatás... :-) -
Inquisitor #21 Pedig ilyen az élet :)
Nekem tetszet, nem kicsit. A sok Hollywoodi szemét után nagyon üdítően hatott.
És a kiscsajt alakító lányból is lehet még jó szinész. -
Bret #20 Az időjós az elmúlt 10 év sok jó filmje közé tartozik!!! Akinek nem ízlik nézze a közönségsókat (szerencsétlenek). A cikk említi A nemzet aranyát - ami szórakoztató, de csak ennyi. -
Cat #19 megnéztem, sztm baromi unalmas volt :) Valóban kiváló szinészek, egy két jó poén, de nagy szerencsétlenkedés az egész, nekem nem jön be hogy végig szenvednek. -
Tiberius B #18 Az előzetest megnézve k jó lesz. -
zsellerm #17 Korrekt kis cucc, nálam a tipikus 6/10-es jófilm. Teccett, hogy egyúttal láttuk a felszínt és a kifelé beszélő főhős szájából egyúttal hallhattuk azt is, ahogy az adott szitut magában lereagálja.
Megértem azt az álláspontot is, amelyik a "gazdaggyerek érdektelen vinnyogása" jelzővel illeti, de azt a kritizálóknak is el kell ismerni hogy Hollywoodban a "gazdaggyerek"-nek eddig (kevés kivételtől eltekintve) nem volt szokása néhol egzisztenciálisba hajló stílusban elmélkedni a hétköznapokról. Örülök, hogy nem hagytam ki ezt a filmet! -
Ronny #16 fura így hajjal:) -
#15 haverom szerint szar.. szerintem meg jo film -
winnie #14 ha valami, akkor a jégkorszak tipikusan minden korosztálynak szóló film. a vili a veréb, az kicsiknek szól. -
ViperNet #13 Érdekes, hogy a cikk a Jégkorszakot hozza fel példaként, és te is éppen azt szólod le...
A jégkorszak kicsiknek készült, és olyanoknak, akik nagyon könnyed (!!!) szórakozásra vágynak. -
#12 nekem is nagyon tetszett, nehéz lesz megszokni majd a Ghost Riderben :) -
winnie #11 imho 2005 egyik legjobbja, de mondjuk ez nagyrészt a gyenge felhozatalnak is köszönhető. -
Nyiri #10 Szerintem pedig jo film volt. -
#9 Szvsz k*rva unalmas film volt. -
SAS107 #8 kimaradt néhány betü de gondoljátok oda -
SAS107 #7 Imádom Cget. Mindig Jhoni Cge jut az eszembe róla -
SAS107 #6 A Fegyvernepper egy isten! Ez is az. -
vg #5 Ez egy művész film, soha nem volt a célja, hogy milliókat hozzon... Jah, Cage kislányát alakító kislány nagyon durva (nagyon jó színész/lesz), totál deplis lesz tőle az ember! -
#4 Fegyvernepper szerintem is egész jó -
#3 Jah csak esetleg nem mindenki popcorn zabáló hülyegyerek... Egyébként meg én még rossz filmet nem láttam tőle, lehet, hogy talán a filmjeivel nem azokat célozza meg akik a Jégorszak szintjén vannak megragadva és talán az is lehet, hogy neki nem minden a pénz úgy mint a Jégkorszakban ami tulajdonképpen nem szól semmiről csak a kurva nagy nyereségről... Sztem biztos kurva jó film és nem sokára meg is nézem... -
#2 A Fegyvernepper nekem nagyon bejött (a magyar címe nem:P), erre a filmjére is kiv vok. -
#1 Nekem Cage-ről mindig Elvis jut szembe:P Egy Elvis életéről szóló film biztos sikeres lenne az amcsiknál:)