Hanyatlik az UMD filmes karrierje

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
miközben dvdrõl ingyen lehet rá konvertálni ... pff..

Forza.

Sanyix
Hát ha kifogot a legszarabb helyet ott 47 ezer, amúgy 32...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Gerygrey
Énse. Sonyericsson P900 + Smartmovie powwa 😊
mégse veszek psp-t <#wow3>
Gerygrey
DVD áron ne csodálkozzanak ha nem veszik a kb 320*240 (vagy 160*120?) felbontású filmet. TV csatlakozó? Mi a bánatnak? Ki akar VHS-(vagy még annál is gyengébb) minõséget a TV-jén, ha ugyanannyiért DVD-t is vehet? Ne nézzék már hülyének az embereket... Én ha megvennék egy DVD-t, elvárnám hogy az asztali lejátszón, pc-n és mobil(konzol)on is megnézhessem, elvégre állitolag a jogot veszem meg rá...
Hypofely
ne a sonyt bazsztassátok a cégek az eladóknak kurva kicsi áron adja oda az eladók raknak rá baszott sok hasznot pl:most vettem egy nvidia geforce 6600gt 128 mb videókártyát 33.500Ft máshol uugyan ez 47000Ft

500 ft a reális. Nem kell rá bólogató zsiráf se, azzal is olcsóbb lehet. Feltéve ha egyáltalán akarnak értepénzt kapni.

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

Akinek megvan a film DVD-n annak már megvan a film nézési joga, így adhatnák pl. 500-ért is... Meg úgy álltalában: akinek megvan eredetiben is a film annak egy másik formátumon sokkal olcsóbban kellene adniuk ugyanazt, mert a jog már megvan ami ugye a drága. Hisz' az elõállítás olcsó.
<#dumcsi><#dumcsi><#dumcsi><#dumcsi>Na ja.

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

TothLaci
Én megvenném, csak van a Sony PSP-tõl sokkal fontosabb dolog, amire kell a pénz.
Nekünk sok ám a 10000Ft, de németeknek ,briteknek, japánoknak ez csak zsebpénz! Mégsem veszik.

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

lele
háát igen ráfáztak de tök jó nem tuttam h lesz tv a kövi psp-ben.

Nem kellene a Sonynak ilyen kapzsi árpoitikát folytatnia, és szárnyalnának az UMD eladások.

Ha 500-ért nem is, de 1500-2000 Ft-ért még szerintem bõven megvásárolnák az emberek (többek között én is). De az, hogy a filmek itthon 9-10000 Ft-ba kerülnek, az egyenesen felháborító.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Macc
Persze hogy bukik, adnak realis aron mondjuk 500-1500Ft-ert. Senki se fog egy csak handheld-en lejatszhato filmert 5-7e -t fizetni. pf komolytalan...