71
V for Vendetta - Wachowskiék újra alkottak
  • Thief55
    Nekem is pont ez... már két hete megvan a film, de nincs hozzá feliratom... :(
  • DjNINth
    Megvan a film, de nem találok hozzá sehol feliratot o.O
    Nem tudtok valami segítséget?
  • hzsolt
    Na holnaptól a mozikban!
  • winnie
    hát, mivel a film tele van shakespeare és faust idézetekkel (mondókák, lol) meg jó öreg angol akcentussal, így bitang nehéz a szövege.

az meg, hogy vé betűvel beszél, szerencsére magyarul is megoldható, mivel ismerjük a betűt.
  • STREEX
    A mozinet.hu kritikusa nincs elájulva a filmtől. Mondjuk nem ez lenne az első alulértékelésük
  • Macccy
    Szerintem meg az utóbbi idők legjobban érthető filmje eredeti nyelven! Jó a mondókák igen nehezek, de sajnod kevés is van belőlük ...
  • neménvoltam
    jó lenne hozzá felirat... bár nem tudom mennyire kell vkinek profinak lennie hogy ezt lefordítsa. sztem nagyon :|
  • vg
    V mint Vérbosszú értelem szerint...
  • Macccy
    Én megint megnéztem, de ezek a dialógusok ... és kemény, hogy eddig se csíptem az angolokat, de ez a film felvetette bennem, hogy mivan ha tényleg ez megy arrafelé.
    Tudja valaki amúgy, hogy mi lett végül a magyar címe? Kétfélét láttam már és ezért kérdem ...
  • SigS
    Varom
  • UltimateGamR
    király film
  • Dynamic
    OFF
    Bud S.-Terence H. filmek, Jim Carrey filmek, régi Eddie Murphy filmek(Dörner György), Woody Allen filmek(ha Kern András) stb. Ezek azok amik határozottan jobbak szinkronosan.
  • Macccy
    V FOR VENDETTA (Apple trailer 2)

Ez üt, úgyhogy csak óvattal és kössétek be magatokat!
  • Gladiator
    bemutató? képek?
  • Loál János #17
    Dutyidili, Fogdapénzt
  • winnie
    nem tudom, részemről eleve kevés szinkronos filmet van lehetőségem látni, hisz moziba azért még mindig csak kevés szinkes film van, mire dvd-s lesz a film, addig meg már mindenki látta.
  • [NST]Cifu
    Nem egy és nem két nagyon jól megcsinált szinkronhoz volt már szerencsém, a Dutyi-dilit, a Fogd a Pénzt és Fuss! és a hasonló klasszikusokat a mai napig inkább szinkronosan nézem meg, mint eredeti hangon. Egy jó fordítás jó szinkronszínészekkel párosítva lehet olyan jó, mint az eredeti nyelvű változat...
  • vg
    Jah, "számodra" élvezhető... !
  • [NST]Cifu
    szinkronnal tökéletesen élvezhető lenne a film, csakhát az utóbbi időben ritkán látni jó szinkronizált filmeket. :\
  • sweech
    hát jah
  • Blasta
    Ha a mozikban feliratosan lesz, az nem gáz.
  • vg
    V sokszor vers formájában beszél, nagyon nehéz megérteni/feldolgozni, hogy egyáltalán mit is akar... Amúgy, valóban ez a film eredeti hangon az igazi! Nevetséges lesz a szinkron, dehát magyaroszág 98%-a ezt igényli... Régebben a színkoros verzió mellett meg lehetett nézni feliratosan is a filmeket pár moziban(álltalában a Duna Plázában), ennek már vége. Szerencsére moziban csak (legalábbis ezt írta SG.hu ;)) feliratosan lesz, és én megnézem ott is, mert a TS eléggé vacak(hacsak addig nem lesz dvdscreener)!
  • Macccy
    Nemnem ... higyjétek el nem Vétek! A Vétek az a szinkronost megnézni, mert el nem tudom képzelni, hogy hogyan fogják hűen lefordítani mindazt, amit V mond. Akkora csaVarokkal beszél Hugo WeaVing, hogy szerintem még a Mátrix-béli Smith karakter is elbújhatna V mellett. Egy jelenetben másfél percig V-betűkben beszél! Elmebeteg!
    És amúgy sem lett rossz ez a TS ... persze várom a dVd-t. De moziba nem fogom megnézni a szinkron miatt.

"Remember remember, the fifth of november,
    the gunpowder treason and plot.
    I know of no reason why the gunpowder treason
    should ever be forgot."
  • vg
    Hol, mikor, ki monda ezt?
  • hzsolt
    Pedig a szerző nagyon lehúzta a filmet. Azt mondta az egész egy nagyon zavaros dolog lett.
  • Blasta
    Vétek az ilyet TS verzióban nézni...
  • grebber
    V.For.Vendetta.TS.XViD-HooKah
  • FLeK0
    Magyarorszagon aprilis 20-tol fogjak vetiteni, sikerult megint az utolsok koze kerulni.
  • SötétBarom
    HOGY A MI A HOL A KI?!
    Ez már megy?? Aszittem még nem jáccáK!!
    Damn, ezt várom kb 1 éve!!! Yupppppíííííííí!
  • Dynamic
    Én már nagyon várom.Az imdb értékelés is kíváncsivá tett:)
  • Macccy
    Nézem, de nincs erről indítva téma. Pedig feltűnt már egyes mozikban, a trailer is ütött és meg is néztem ... szerintem naggyonnagyon jó film lett a V mint Vendetta! Bár több olyan jelenet is van benne amelyekben az ember felismeri Wachowskiék korábbi munkáját a Mátrix-ot, de ez egyáltalán nem zavaró és a történet pedig igen jól átgondolt modern-kori hős történet. És talán azzal sem árulok el nagy titkot, hogy Hugo Weaving játssza az egyik főszerepet és ismét zseniálisat alakít!! Én ennyire párbeszédeket még nem élveztem filmen. (persze kizárólag angolul, magyarul nemis tudom hogyan oldanák meg ezt)

Minden kedves fórumozónak CSAK AJÁNLANI TUDOM, hogy nézze meg!