17056
A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • Czu
    Köszönöm az infót, de nem fogom hetente átírni az újabb és újabb címekkel a hosts fájlt, inkább beszerzem máshonnan a kabarét.
    Munkádat köszönöm.
  • MisterV #13269
    Dir50 tapasztalat:
    Működik adblockerrel is.
    A blokkolt címek: o333o.com, bootstrapcdn.com, exoclsodaqs.com, fly4free.com, fontawesome.com, google-analytics.com
    Amennyiben magán a dir50.cc saját oldalára akarod ráküldeni a blokkolót, az még uBlock Origin esetében egy sárga jelzéssel megtehető, piros jelzésnél írja az oldal, hogy kapcsold ki a blokkolót. A nevezett uBlock Origin Opera böngészőn használatos és rendelkezik olyan szűrővel, ami a reklámblokkolásra figyelmeztető részt is képes kiszűrni, azaz az oldal nem veszi észre, ha blokkolod a reklámokat.
    A legegyszerűbbb, ha a fenti címeket felveszed a windows/droid hosts fájljába, így ezek reklámblokkoló nélkül is blokkolódnak.

Én magam a böngészőnek és a benne megnyitott oldalaknak nem hagyom, hogy értesítéseket jelenítsenek meg (a Dir50 is akarna értesíteni), valamint minden felugró ablak blokkolva van. Így használható a tárhely.
    Emellett persze egy 5MB-os hosts fájl is segít a védelmemben több százezer tiltott címmel.

Mega:
    15GB van csak ingyen, stabilan, hosszú távon. Bónuszként lehet kapni még meghívottak után, droidos verzió telepítése után, PC-s verzió telepítése után, így elérhető az 50GB, ám ez 6 hónap vagy max 1 év (típusonként változik, ha jól tudom). Egy ideig tűri az oldal azt, hogy visszaesel 15-re, ám 49GB-al van megtömve, de aztán küld egy figyelmeztetést, miszerint néhány nap áll rendelkezésre, hogy töröld a kvótán felüli részt, vagy ő teszi meg (netán fizess elő). Tehát tartósan ez sem 50GB, csak átmenetileg.

cloudmail.ru:
    32GB tárhelyet biztosít szinte korlátlan letöltési sebességgel. (Nekem 5-6M sebességgel jönnek le róla a dolgok wifin keresztül.) Könyvtár megosztása esetén a kiválasztott fájlokból vagy a könyvtárról zip-et készít és úgy tölti le. Regisztrációhoz orosz nyelv tudás szükséges (vagy fordítós böngésző, nem teszteltem, hogy úgy menne-e).
  • zsorzsi88
    Hallgatható:
    Kabarécsütörtök 2019.10.03.

Letölthető:
    Kabarécsütörtök 2019.10.03.
  • Jucus3
    Grekon köszi az egyben linket, a dir-ről nem tudtam letölteni. :)
  • grekon
    Leszedtem egybe is :
    Harmincéves a Hócipő
  • Obsitosur
    Sziasztok!

Valamikor leadják a Klubrádióban az Angyalföldi Hetest is, de sajnos nem tudom, hogy mikor.
  • Ikovacs
    Rádiókabaré Rk2019.09.28 Márványterem 2 vágva

Műsorvezető: Vida Péter

RK2019_09_28_Marvanyterem_2.zip

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

https://dir50.cc/2m6kqef0a12u

Jelszó:Ikovacs

16 tracks, 52 minutes 11 seconds

1. Rk 2019.09.28 Márványterem 2 - Bevezető szignál (0:21)
    2. Vida Péter - Felkonf (0:21)
    3. Szobácsi Péter - Duma gyerekek (6:53)
    4. Vida Péter - Felkonf (0:40)
    5. Csöre Gábor - Hétvége anya nélkül (4:56)
    6. Vida Péter - Felkonf (0:22)
    7. Redenczky Marcsi - Duma iskola szezon (6:40)
    8. Vida Péter - Felkonf (0:23)
    9. Elek Péter - Duma mérlegképtelen könyvelő (5:59)
    10. Vida Péter - Felkonf (0:11)
    11. Fábry Sándor - Duma Etűdök rókafűrészre (11:28)
    12. Vida Péter - Felkonf (0:58)
    13. Sulyok Péter - Duma gázszerelő (6:10)
    14. Vida Péter - Felkonf (0:43)
    15. Aradi Tibor, Varga Ferenc József, Vida Péter - Útbaigazítás (5:13)
    16. Rk 2019.09.28 Márványterem 2 - Lekonf (0:53)

• Czu
    Köszönöm szépen!

Szeretném javasolni a dir50.cc helyett a mega.nz tárhelyet, nincsenek reklámok, alapból 15GB hely, de elérhető 50GB.
    A dir50-ről letölteni egyre gázabb, 2-3 hirdetést kell leküzdeni a letöltő linkért és letöltés közben még a háttérbe is dobál reklámot, adblokkerrel pedig be se enged.
  • Ikovacs
    30 éves a Hócipő kabaré csak részekre vágva

Végre egy kis politikai humor!

Klubrádió 09.28

Szeptember 24-i kabaré felvétel!

Hétfőn - 30-án - este 9-kor is lesz a Klubrádióban, de nem tudni, hogy ismétlés vagy folytatás

Hocipo30.zip

https://dir50.cc/ygp00fl54aw3

1. Hócipő 30 - 1.rész (11:57)
    2. Hócipő 30 - 2.rész (8:51)
    3. Hócipő 30 - 3.rész (9:00)
    4. Hócipő 30 - 4.rész (7:18)
    5. Hócipő 30 - 5.rész (10:03)

• Cziras
    Sziasztok Szép estét :) Ünnepekre Karácsonyra Szilveszterre hoztok esetleg valamit előre láthatólag? Gondolom a TV-ben nem lesz semmi. Évről évre egyre rosszabb.
  • grekon
    Szikra László műsorvezető
    Aradi-Varga Rendőri ellenőrzés 2019
  • zsorzsi88
    Sziasztok!

Köszönöm a visszajelzéseket, nagy örömmel szerkesztem az összeállításokat.
    Igyekszem továbbra is tartani a csütörtöki műsor megosztásokat. :)

Üdv.:
    Gergő
  • Cziras
    Szia :) Nagyon jó, szuper :) Köszönjük szépen :) Reméljük sűrűn lesz ilyen :)
  • Dolfi516
    Én köszönöm ezeket a "kabarécsütörtököket"!
    Üdv.
  • zsorzsi88
    Hallgatható:
    Kabarécsütörtök 2019.09.26.

Letölthető:
    Kabarécsütörtök 2019.09.26.
  • Ikovacs
    Rádiókabaré Rk2019.09.21 Márványterem 1 vágva

Műsorvezető: Vida Péter

RK2019_09_21_Marvanyterem_1.zip

https://dir50.cc/q4guic4hjbek

14 tracks, 52 minutes 11 seconds

1. Rk 2019.09.21 Márványterem 1 - Bevezető szignál (0:18)
    2. Vida Péter - Nyitó duma, felkonf (8:14)
    3. Galla Miklós - Őszi Duma (5:59)
    4. Vida Péter - Felkonf (0:59)
    5. Hernádi J. Csöre G, Vida P. Bezerédi Z - Fogyás challenge (5:17)
    6. Vida Péter, Dombóvári István - Felkonf (1:15)
    7. Mészáros Máté, Vida Péter - Gyanús, nagyon gyanús (5:45)
    8. Vida Péter - Felkonf (0:50)
    9. Hernádi J, Bezerédi Z, Csöre G, Reviczki G - Apróságok (5:08)
    10. Vida Péter - Felkonf (0:33)
    11. Bach Szílvia - Jolika építkezik (10:38)
    12. Vida Péter - Felkonf (1:41)
    13. Aradi Tibor, Varga Ferenc József - Ha Berki Krisztián nyert volna (5:00)
    14. Rk 2019.09.21 Márványterem 1 - Lekonf (0:34)

• Jucus3
    https://www.youtube.com/watch?v=w4cGU1JWSpY

Imremagdi itt van, amit keresel
  • Imremagdi
    Sziasztok!

Ezt továbbra se tudom letölteni. Teljes kabaré archívumomból ez hiányzik. Ha z meglenne, akkor nem lenne örökké hiányos.

Rádiókabaré - A Rádiókabaré legjobb pillanatai - 5 (2019.08.03.)

Köszönöm!
  • Dzsini
    fel is iratkoztam rá podcast-ügyileg
  • zsorzsi88
    Sziasztok!

Talán páran közületek emlékeznek még az "Esti kabaré" elnevezésű szösszenetemre, melyben anno félórás kabaré összeállításokkal jelentkeztem hétköznap esténként. Időnként kedvet kapok hasonlókhoz, így múlt héten csütörtökön - hatalmas brainstormingot követő névválasztás után - elérhetővé tettem "Kabarécsütörtök" című összeállításomat, amellyel nem titkoltan az egykori rádióműsor hangulatát szeretném időnként visszaidézni.

Az első adás meghallgatható itt:
    Kabarécsütörtök 2019.09.19.

Letölthető innen:
    Kabarécsütörtök 2019.09.19.

Terveim szerint ezen a héten is Kabarécsütörtök lesz, 14 órai kezdettel.. :)
  • MisterV #13250
    Hanganyaghoz kár videót társítani, ha egyszer a hang a lényeg. Arra pedig tárhelynek ott a mixcloud.com. 500MB a fájlméret korlátja (amúgy korlátlanszor 500MB), főleg mixeknek ad helyet, de pl rádiós műsorok (Aradi, Varga - Műszaki hiba (Poptarisznya rádió műsora)) is fent vannak, amik nem éppen mix jellegűek. (500MB pl. OGG formátumban jó minőségben 6-7 órás anyagra elegendő.)
    A Mixcloud-on nincs jogdíjas hülyeskedés, a Soundcloud már más tészta.

Tehát vannak alternatívák, amik már évek óta élnek, sokan használják, de nem nyomja az emberek pofájába a google (droidba kényszeríti alapként, mint a tube-t), mert nem az ő terméke, így kevésbé elterjedt.

Szóval ha alternatívákat kerestek, kérdezzetek és biztos tudok mondani párat, mert jogdíjas törölgetésbe már én is belefutottam, így biztos helyeket kerestem!
  • Obsitosur
    Off kérés

Sziasztok!

Valaki tudná rögzíteni a Lehetetlen mai adását az M3.hu-ról mp3-ban? A vendég Fischer Iván.

Köszi:

Miki
  • Cziras
    Sziasztok :) Minden csatornával ezt csinálja a yutub.

Nekem volt 3 zenei amire mixeket meg remixeket csináltam Az egyikre azt hiszem 13 vagy 14 karácsonyán csináltam egy 2 órás mixet és pár nap alatt jelentett a dupla kv a cairo meg postás józsi meg mittudomén kicsoda 3 ezer feliratkozóval és 80 mixxel úgy letörölték a csatornát mint a húzat.

Van egy 4 ezres követős 150 mixxel meg van egy tartalék ezer követős.

Volt már olyan amit 2-3 év múlva tíltottak le mert hogy nem az én tulajdonom a zene...

Nem keresek én vele egy forintot se, meg sose kerestem, gondoltam örömet szerzek másoknak.

Akkor régebben csináltam olyat is hogy feltettem az összes Hofi Tükrét meg a markos nádas kabarékat...

Oda írogattam én alá hogy nekem ebből nincs bevételem stb stb....

Nem élt 2 hónapot... 7 ezer feliratkozónál járt mikor törölték..

Meg most hogy az M3 csak neten van nem tudom mi lesz szilveszterkor a tv-be amit majd érdemes nézni... valószínűleg semmi..
  • VKaroly
    Rádiókabaré - Kabarématiné - 701. rész

itt

VK
  • VKaroly
    Rádiókabaré - Kabarélexikon - 24. rész - Vida Péter

itt

VK
  • VKaroly
    Rádiókabaré - A Márványteremből (2019.09.21.)

itt

VK
  • VKaroly
    Rádiókabaré - Kabarématiné - 700. rész

itt

VK
  • zitababa5
    Kedves Mr.V!

És a kedves olvasó! Nekem abból lett elegem amiből neked is! Töltöd, vágod, hozzáadod, izzadsz vele és ha már kapsz egy köszönöm hozzászólást már úgy érzed megérte. Pedig nem.........
    Mert a mai generáció megszokta, hogy minden van és némi kutakodás után minden elérhető!
    Én még abból a régi vágású korból származom ( a magam 40 évével ) ahol a humor egy ünnep volt, és bár izgága nő vagyok aki anno sok pénz költött egy jó kabaré előadásért ( főleg azért mert vidéki vagyok), sajnos most nagyon nehezen találom a humort az igazi önfeledt nevetést,mert a kabaré elment más irányba.
    Anno azért szerettük a kabarét, mert kimondta azt amit gondoltunk, kimondta azt amit éreztünk, és összerakta olyan jelenetekkel, amit MI nap mint nap átéltünk, bár nem volt Fórum ahol hangot adhattunk ezen érzéseinknek.....
    Tabukat döngetett a humor és élveztük, mert kimondta helyettünk azt, amit akkor nem lehetett...
    Nekem és a generációmnak egy problémája van. Eltűnt a politikai humor. A lenyomata, a ferde tükörképe mai társadalmunknak.
    Mert mi az amin igazán tudunk nevetni?
    A klasszikus humor ( Stan és Pan, Benny Hill, Hofi Géza ) legnagyobb nevettetői pont a kisember alaphelyzeteit , mindennapi küzdelmeit vették górcső alá és nagyították fel a helyzettől függően.
    Ez hiányzik most is....
    Gyakorlatilag 5-6 előadót tudok dicsérni akik vállalják az ellenszélt, vállaljak a kérdőjeleket és szembe mennek az árral olyan humort csinálva, amely a legjobb kabarék idejét idézi. RESPECT!
    Én már többször felvetettem, hogy ezen közösség csináljon egy Privát fórumot, egy Zárt közösséget, ahol jogi, pénzügyi és egyéb előnyök nélküli csoport működjön. Csak a Retro humor élvezetéért. És NE legyen MTVA fricska, ne legyen megosztás a közösségi oldalakon, ne legyen pénzt akarok keresni a feltöltésért munka, hanem vezéreljen az a cél, hogy azt a HUMORT MEGOSSZUK EGYMÁSSAL AMI MÁR NINCS.
    Egyébként MINDEN TISZTELEM az itt "dolgozó" feltöltőknek!!!! Tényleg össze kellene fognunk egy nektek, nekünk és nekik tetsző KABARÉ privát ( "maghoz" hasonló) közösségének a felépítéséhez, különben félő, hogy eltűnik egy korfüggő réteghumor!!!!
  • MisterV #13242
    Nálam amit a tube tiltott, azt az Indavideo-ra tettem át.
    De pl. magyar anyagokat ritkán tudnak levetetni külföldi szerverről, így pl. egy ingyenes és szerintem jól működő verystream.com-ra is fel lehetne rakni. Noha ehhez már kéne egy külön oldal, ahol részletezed, hogy mely linkek mit takarnak, de legalább nem törlik.

Indán több éve töltöttem fel légi-katasztrófás sorozatot, ami a mai napig fent van, elérhető (tube-n tiltották egyből feltöltés után).
    Bár a tube népszerűbb, az inda jogi szempontból nem törölget/tilt ész nélkül. (Tube-ra egy 2 perces linkajánlót raktam fel egy zenei oldalhoz és több fél perces zene szólt alatta... némították, vagy mint DJ a saját mixemet akartam kirakni tube-ra, 6-7 számba kötöttek bele, hogy jogdíjas, így a teljes anyag némítva lett... de az egy-egy szám önmagában lehet jogdíjas, viszont a komplett mix már az én munkám/tulajdonom (nem az énekesé, mert innentől én adom elő... a mixet), amire hivatásos DJ-ként engedélyem van, hogy a mixeim az én nevem alatt fussanak... akkor pedig semmi joguk némítani.)
    De még az Aradi féle In Memoriam Mónika Show és az Óév Duó egy átiratát is kritizálta a tube, mert szerinte ez más tulajdona (az eredeti, nem humorista előadóké).
    Szóval a tube így egyre népszerűtlenebb lesz, de van alternatíva: Inda!
  • zitababa5
    Nagyon szeretném újracsinálni a retrokabarevideok youtube csatornát mert anyagom több van, mint az M3-nak, csak a youtube minden hozzáférést tilt, az ip címem alapján. Az MTVA és a Hungaroton szerzői jogi vita miatt többször feljelentett ezért törölték a csatornámat ( 8 év munkáját....), de sok hasonló csatorna járt így. Az MTVA szánalmas informatikusai és fiatal szakmaiatlan alkalmazottai nagyon ráálltak erre. De ha megszakadnak se tudnak mit csinálni...mert ami egyszer felkerül a netre az ott is marad:)))) Az általam kitalált "retrokabarék" nevet is ellopták külön sorozat futott 11 résszel az mtv-n ezzel a címmel, én mégse hőbörögtem.... De sajnos a hozzáértés és szakmai hiányok , előképzettség hiánya azt eredményezi, hogy akiknél van jelenleg a retro kabarék archív anyaga, azok nem tudnak vele mit kezdeni. Az M3 online-t is ellátták külön védelemmel ( letöltések ellen ), amivel csak azt érték el, hogy a maradék, hűséges látogatók 80%-át is elvesztik, hiszen kinek van manapság ideje online felületen hajnalban vagy délelőtt egy műsort megnézni??? Csak a nyugdíjasoknak, azok nagy része pedig nem használja az M3 online felületét. Úgyhogy az MTVA "agytrösztjei" megint öngólt rúgtak.....pedig az MTVA a MI adónkból működik, tehát az lenne a minimum, hogy legalább azok hozzáférjenek akik eltartják őket...
    Úgyhogy szívesen csinálnám újra, de amíg ilyen feudalizmus van kis hazánkban lassan minden téren, addig nem dolgozok feleslegesen. Akinek van csereanyaga azzal én is szívesen megosztottam eddig is privátba amit kért. Ezután is így lesz...
  • Cziras
    Szia, szép estét :) Nem építed újra a yutub csatornád olyan kabarékkal amik korábban nem kerültek fel? Szerintem nagy igény lenne rá.
  • zitababa5
    Kedves grekon!

Van ötleted hogy az M3 Online-ról hogyan tudnék letölteni? Eddig download helperrel ment. Privátba megköszönöm a segítséget:
    [email protected]
  • drrightaway
    én is hálás lennék, ha meg tudnád osztani az 1976-1985-ig terjedőket... köszönöm :-)
  • VKaroly
    Rádiókabaré - Kabarématiné - 699. rész

itt

VK
  • VKaroly
    Rádiókabaré - Kabarélexikon - 23. rész - Bálint Ferenc, Tóth Szabolcs

itt

VK
  • VKaroly
    Rádiókabaré - A Stefániáról (2019.09.14.)

itt

VK
  • VKaroly
    Rádiókabaré - Kabarématiné - 698. rész

itt

VK
  • Ikovacs
    Rádiókabaré 2019.09.14. Stefánia 2 vágva

Műsorvezető: Dombóvári István

RK2019_09_14_Stefania_2.zip

https://dir50.cc/lp587pruq1ul

16 tracks, 52 minutes 30 seconds

1. Rk 2019.09.14 Stefánia - Bevezető szignál (0:27)
    2. Dombóvári István - Felkonf (0:36)
    3. Bach Szílvia - Jolika az okmányirodában (6:29)
    4. Dombóvári István - Felkonf (0:30)
    5. Hernádi Judit, Vida Péter, Szombathy Gyula - Apróságok (4:24)
    6. Dombóvári István - Felkonf (0:44)
    7. Tóth Edu - Duma Ovi, Kondér leves (5:30)
    8. Dombóvári István - Felkonf (1:25)
    9. Szombathy Gyula, Vida Péter - Műsorterv (3:44)
    10. Dombóvári István - Felkonf (0:28)
    11. Musimbe Dávid Dennis - Duma Zimbabwe (4:38)
    12. Dombóvári István - Felkonf (0:37)
    13. Aradi Tibor, Varga Ferenc József - Találkozás egy rajongóval (4:42)
    14. Dombóvári István - Felkonf (0:40)
    15. Badár Sándor - Duma Még mindig nyár van (16:43)
    16. Rk 2019.09.14 Stefánia - Lekonf (0:53)

• grekon
    Rádiókabaré 2019.09.14. Házigazda: Dombóvári István

Bach Szílvia - Jolika az okmányirodában
    Szabados Gábor : Apróságok - Hernádi Judit , Szombathy Gyula , Vida Péter
    Tóth Edu - Duma ,ovi , kondér leves
    Trunkó Barnabás : Műsorterv - Szombathy Gyula , Vida Péter
    Musimbe Dávid Dennis - Duma
    Aradi Tibor : Rajongó - Aradi Tibor, Varga Ferenc József
    Badár Sándor -
  • sariimi
    Én csak annyit hadd szúrjak közbe, hogy nagyon köszönöm MisterVnek az eddigi munkáját és megértéssel fogadom a döntését, plusz minden tiszteletem Aradi Tiboré, akit eddig is imádtam, hogy ilyen végtelen nyugalommal, szelídséggel és szeretettel szól hozzá a témához. Szóval le a kalappal Tibor előtt is.