17056
A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
-
VKaroly #13475 Rádiókabaré - Kabarématiné - 722. rész
itt
VK -
VKaroly #13474 Rádiókabaré - Kabarématiné - 721. rész
itt
VK -
VKaroly #13473 Rádiókabaré - Kabarélexikon - 34. rész - Karinthy Ferenc
itt
VK -
VKaroly #13472 Rádiókabaré - A Márványteremből (2019.12.07.)
itt
VK -
VKaroly #13471 Rádiókabaré - Kabarématiné - 720. rész
itt
VK -
VKaroly #13470 Rádiókabaré - Kabarématiné - 719. rész
itt
VK -
VKaroly #13469 Rádiókabaré - Kabarélexikon - 33. rész - Trunkó Barnabás
itt
VK -
VKaroly #13468 Rádiókabaré - A Stefániáról (2019.11.30.)
itt
VK -
VKaroly #13467 Rádiókabaré - Kabarématiné - 718. rész
itt
VK -
zsorzsi88 #13466 Hallgatható:
Kabarécsütörtök 2019.12.19.
Letölthető:
Kabarécsütörtök 2019.12.19. -
gavgab #13465 Igen egyetértek veletek.
Amit leírtam az az én véleményem.Senkire nem erőltetem rá nekem mi tetszik és mi nem.
Az idő változik és telik.
Vki kiöregszik és vki csak most teljesedik ki vagy csak most kezdi bontogatni a szárnyait.
Az lenne a jó: ha most nem megy felismeri és elfogadja a tényt , de akkor most tart egy kicsi szünetet , anyagot gyűjt , felszívja magát. -
#13464 Komolyan nem kéne a másik ízlését bármilyen módon nyilvánosan megítélni - sokfélék vagyunk, próbáljátok elfogadni, hogy másnak tetszik az, ami nektek épp nem. -
#13463 De vannak profik --> Galla - lol.... Itt bátran mondhatom hogy érvényét veszítette az általad elkövetett bárkinek is a fikázása..
Galla kb gyengébb mint fábry (régről szeretem a Lart Pour Lart Társulat miatt -de az kb időszámításunk előtt volt)
-
NB2 #13462 Nagyon egyszerű a dolog. Sok platformon, sok lehetőség van, emiatt sajnos nem tudnak újat adni. Azért 1982-ben nem volt nehéz újat mondani. Ma meg mondasz egy jót, rögtön megy yt-ra, aztán már ismétlésnek hat ha esetleg fél év múlva elsütöd. -
gavgab #13461 hello,
Igen természetesen keményen fogalmaztam , ez az ÉN Saját véleményem.jelenleg így látom.
Sajnálom hogy ilyen mélységekbe süllyedt ez is a mai Mo.-on.
Emlékszem a régi felvételekre amiket szívesen hallgatok , tudom mi következik de ennek ismeretében is jókat derülök a poénokon.Pedig sokszor hallottam már.Ilyen a „ Donászi Magda verse!” sztem ez nagy lövésük volt a szerzőpásosnak.
Ez természetes hogy mindenkinek más és más tetszik.Vki ezt szereti vki azt.Ezt tiszteletben is tartom és emiatt nem szeretnék senkivel sem balhézni vagy kemény vitába keveredni.Ez olyan hogy vki a rockot , tuc-tuc zenét , metallt részesíti előnyben s vki a romantikus vagy jazz zenét szereti.Ez így van a film , az öltözködés , a politika a sport és a nemi beállítottság terén.Ok!
Tényleg senkit nem akarok bántani , megsérteni , lelkébe gázolni.
Hogy miért hallgatom , mert szeretem a Kabarét , szeretem a jól megkomponált előadásokat , szeretek szinte már nyeríteni a sok lököttségtől.
Ez is egyfajta szolgáltatás.Ő az eladó és mi vagyunk a vevők vagyis a hallgatói.Ő értékesíti a tudását és mi fizetünk azért hogy jól érezzük magunkat.Sztem ránk fér Magyarokra.
Úgy érzem ketten alkotunk egy egységet.De ha az egyik nem teljesít sajnos a csapatmunka nem lesz sikeres.Keserű lesz a szánk íze sajnos itt is meg ott is.
Szerencsére voltam Hadházi és Dombóvári közös estjén.Nagy arcok.Szórták a poénokat és természetesen ezt a testbeszédükkel tették kbaszott élvezhetővé.Zseniálisak voltak.
Voltam Lart Pour Lart előadáson is , Szerencsére!!!Amit a négy figura művelt az nem semmi.Szem nem maradt szárazon.Rekeszizmok görcsbe rándultak a sok és önfeledt röhögéstől a teljes produkciónál mindkét esetben.Szó szerint már nyerítettünk a röhögéstől.Nagyon király érzés.
Csak azt szeretném ha mindkét fél tisztességesen elbeszélgetne , kommunikálna egymással és nem mutogatnák egymásra vagy letámadnánk egymást mert éppen nekem ez a véleményem és neki az.
Olyan jó lenne ha sikerülne kialakítani egy előadó művész-közönség kapcsolatot.
Ezért nincs magyar focisiker sem.Van egy ember ( nem nevesítek ) és van a többi és a másik többi.
Ha a 11mezőnyjátékos felmegy a pályára az onnantól EGY CSAPAT.TEAM WORK!!!Nincs egyéni produkció.11összetevő a SIKERért.
Felmegy a színész , zenész , előadóművész , pap , tanár stb. a pódiumra/pulpitusra és én beülök az előadására/órájára az megint egy egységet képezvagyis egy CSAPATot.
Tegyünk már vmit hogy jó legyen.
Tudom leszünk kinek ez nem tetszik , kinek az nem de legyen már Mo.-on megint Kabaré.
Én csak ezt szeretném.Meg hogy kommentelők ne essünk brutálisan embertelenül egymásnak.Az Hogy Ikovacs „hibázott” ( ha jól emlékszem ) azért nem kellett volna a sárga földig leabálni hülye paraszt módjára.A feltöltők kibaszott sok munkát végeztek azért hogy mi jól érezzük magunkat.Ez idő és energia ráfordítás részükről.Tölthetnék ezen idejüket mással is de dolgoznak hogy Nekünk jó legyen.Ez egy szívesség részükről részünkre.Elérhetővé teszik az aktuális részt - ha már nem tudjuk meghallgatni vmilyen elfoglaltágunk miatt.Ezért sztem nagyon nagy köszönettel tartozunk érte nekik.És ezt tartsuk tiszteletben mi letöltők.Legyünk már XXI. sz.-beli kulturált emberek.Ennyit megérdemelnek az ún. ingyenes társadalmi szivességükért.
Abban igazad van hogy ami nem tetszik azt nem hallgatom.Ezért szeretem és örülök neki hogy kollégáiddal „vágott” verzióban is elérhetővé teszitek a hanganyagot.
Ezért is köszönöm a több órányi elérhető hanganyagot az elmúlt ca. 5évből.
Tegyünk már a közös és örömteli önfeledt szórakozásunkért.
Áldott Ünnepeket Mindenkinek és már hangoljunk az év végi Kabaré előadásra.
Jobb évet mindenkinek!!! ( jobbat mint az idei de kicsit rosszabbat mint az elkövetkező )
U.I.: legyünk tekintettel egymásra
-
#13460 Mindenkinek más tetszik.
Nekem pl. Janklovics, Mogács és Badár mostanában a favorit, akikre talán egész estés műsorra is elmegyek 1x, de pl. a rádiókabaré felvételén a Jolikára megőrül a közönség... bár nem értem mi a jó abban, ha nemzetiségiül beszél valaki és az a jellemző butaság hangzik el, mint ami valóban a nemzetiségiektől szokott. Szerintem nem is igazán kifigurázás, hanem a valóság, épp ezért nem vicces... meg azért sem, mert Aradiék nagysikerű Kókusza is ment egy darabig, de továbbléptek. Néha van visszautalás, ami így poénos, de ha így 2-3 évvel később is még mindig a kókuszt keresné az illető. már az is uncsi lenne. Tehát Jolikáról át kéne térnie a hangutánzásra, hiszen ezzel futott be, vagy bármi más témára, mert már annyi bőrt lehúzott róla...
A showderesek többsége már csak ismétel. Aranyosi vadásztörténete már elhangzott egy kabaréban talán fél vagy 1 éve, most mégis szilveszterre bekerül.
Nekik ez már csak munka és nem tudják, hogy hol mit adtak már elő. A Badár 95%-ban mindig új anyaggal szerepel a rádiókabaréban. a showderesek pedig 10 perces számból 5 percet ismételnek legalább.
Fábry a főszerkesztő, így ő nem fog "megszűnni" mint műsorszám.
Ez van.
De ha visszahallgatsz Hofit lemezről, kazettáról, kalózfelvételről, pl. ugyanaz a szám 1-2 mondat különbséggel. Ők is ezt csinálják, csak ugye Hofi minden műsorával a politikának szólt be, némileg interaktív volt, bevonta a közönséget. Ez ma már nincs.
Már nem tudom melyik előadó volt kb. 1 éve, aki feljött a színpadra (rádiókabaré), egy elöl ülő néző mondott valamit, ő röviden válaszolt, majd a néző folytatta, mire felháborodva szólt vissza, hogy most ő beszélgetni jött-e be vagy előadni a számot?! Egy vendégnek akkor sem szabad így visszaszólni, akármennyire jogos. Más fellépőknél is van interakció a közönséggel olykor, ami nem a műsor része, de ő nagyon rosszul kezelte. Viszont ebből a megnyilvánulásából kiderült, hogy nem ő van a közönségért, hanem csak egy betanult szöveget akar elmondani és nem érdekli a reakció... bár volt 1-2 taps, mire kierőszakolta, hogy "végigmehetett volna". Ha nem tetszik, ne menjen végig szánalomból se! Ez nem showder, ahol a KLUB felirat villog, akkor kötelező tapsolni. Na igen, úgy könnyű fellépni, ha van ilyen "bevágott" taps, de ha valós kabarékedvelő közönség elé áll, ott már gondban van.
Ilyen a világ és ez már csak rosszabb lesz.
Ennek ellenére itt nem szoktuk szidni a másik kedvenceit, hiszen ami neked nem tetszik, lehet épp az tetszik a másiknak és aztán megint vita kerekedik, mint talán 1 évvel ezelőtt. Ez a fórum nem erről szól, hogy leszóljunk másokat. Noha igazad van sokmindenben, azért elég éles kritikát gyakoroltál. Nos ha nem tetszik, ne hallgasd, menj el te is előadói estekre és nem kell a többit hallgatnod, akik nem tetszenek.
Töltelék számok pedig mindig is kellettek. Egy dizsiben sem csak pörgős, tombolós zenék mennek egész éjjel, hanem vannak pörgős részek és vannak lazábbak. A kabaréban is vannak ilyenek is, olyanok is. Sokféle humor van (pl. spéci: Sándor György, Galla) és sokféle ember. -
gavgab #13459 Hello Mindenkinek
Így évvége előtt szeretnék köszönetett mondani minden feltöltött hang és videó anyagért.Tök sirály hogy még vannak olyan emberek akik próbálják a kabaré szellemét audio ill. video formájában eljuttatni ezen a fórumon keresztül hozzánk , kabarészerető emberekhez.
Engedjétek meg hogy egy kicsit a Csenkis témára visszatérjek.Kicsit szeretnék kritikát is gyakorolni egyben.
Elnézést ha vkinek a lelkébe gázolok.Egyébként anyukám jó egészségnek örvend és jó bőrben van.Esetleg ha vki emlegetné.Végülis szabad véleményt nyilvánítani.
Élek is ezzel a saját jogommal.
Szerintem találó volt: a "Senki" Attilás elírás ( valójában tök über sz@ar ugyanúgy mint Benk Dénes is , így passzol rá a kifejezés - sajnos a másikra is ne haragudjatok de takarodjanak ebből a műfajból , Redenczki Marcsi csak darálja és fossa a szöveget néha úgy érzem hogy minél előbb túl akar esni az adott időlimiten és előadáson , Kiss Ádám egy hülye , bunkó beképzelt barom => lsd. az utifimjét tiszta önfényezés , miért kell néha a dumájával tapsolást kicsikarni a közönségéből ( pl. mikor a gyerkőc születéséről mesél ) , ha nem tetszik a "poénja" a nagyérdeműnek , akkor joguk van nem tetszésüket taps nélkül kifejezni ill. kinyilvánítani , jó lenne a kocsmás - piás - részeges - disznóöléses - gyerek születéses sztorikról továbblépni , miért kell a gyerekszületésével kapcsolatos dolgokat is megosztani és megtapsoltatni => szánalmas és unalmas is egyben néha önfényezés is , úgy vélem sokan vannak családos anyukák és apukák közöttünk "kabaré szeretők" között akik tudnának jó anekdotákat megosztani velünk.
Néha Bödőcs Tibor kiabálása is fárasztó ( de még mindig profibb mint az imént felsorolt karakterek és legalább a poénjai is jól megkomponáltak illetve a hétköznapi kommunikációban is jól elsüthetőek , ismételhetőek ).
Kertész Ricsi , Rekop György , Lórán Barna , Beliczai Balázs , Bach Szilvia és Jolikája - van néha 1-1 jó poén amely a c-ra jellemző de kib@szottul élvezhetetlenek - a felsorolt fazonok , erőltetettek és unalmasak , szabadságolhatnák magukat.Eközben felszívhatnák magukat anyaggal.
Bálint Ferenc idegesítő artikulációi , hangtónusai idegtépőek.Felméri családapás sztorijai kiakasztóak , unalmasak.Fábri csillaga leáldozott és ezt tudomásul kellene vennie de vak mint egy barlangi életmódra alkalmazkodott állat.
Az 5másodperces poénok üresek , nem humorosak.A rövid viccek felejthetőek.Ezeket nem kellene erőltetni.
Az örökös ismétlések a cc-on vagy a rtl-en - reklámokkal megszaggatva - brutálisak , nézhetetlenek.
A cc szilveszteri műsora ( szinte minden évben ugyanazt ismétli folyton folyvást mintha nem lenne más a tarsolyukban ) => über katasztrofális.
De vannak profik , jól felkészült "öregek": Hadházi , Dombi , KAP , a diósgyőri őrült foci fanatikus drukker Aranyosi , Bödőcs , Kőhalmi , Badár , Tóth Szabolcs , Varga Aradi duó , Galla , Litkai
És a fos de lehet még szar kategória Hofi szavaival élve: Mogács , Orosz , Hajdú , Bellus
És hallottam már az adásban amikor Fábrit v. Bach-ot konferálták fel a hallgatóság nemtetszését fejezte ki közönyösen.
Ha esetleg vki lelkivilágába belegázoltam , ez van. -
NB2 #13458 a hülyéje:)))))))))))))
degáz:) -
Dolfi516 #13457 Én is meglepődtem volna, ha Ikovacs már most felteszi a 2020-as kabarét, akkor valamit nagyon tud. :)
Egyébként köszi a korábbi évek kabaréit, "bemelegítésnek" remek lesz, mostanában úgyis sokat buszozok,
közben remek időtöltés lesz. -
#13456 Január 1-én a BÚÉK 2020-at fogod hallgatni -
NB2 #13455 Köszi. Bári elég illúzióromboló december 16-án szilveszteri rádiókabarét hallgatni :)
Nálam ez szinte mindig a január1-i program!
De legalább megvan, nem kell vele szórakozni 1-jén:) -
#13454 Rádiókabaré BUÉK 2019 vágva
Házigazda : Kovács András Péter
Újra feltöltve!
Buek2019.ZIP
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
https://www.mediafire.com/file/ak7ff6f29bxl9yx/Buek2019.zip/file
Jelszó:Ikovacs
33 tracks, 2 hours 58 minutes 17 seconds
1. Buék 2019 - Bevezető szignál (0:28)
2. Kovács András Péter - Nyitó duma (11:43)
3. Kovács András Péter - Felkonf (0:29)
4. Szomszédnéni - Duma (9:35)
5. Kovács András Péter - Felkonf (0:50)
6. Varga Ferenc József, Aradi Tibor - Elektronikai áruház (8:06)
7. Kovács András Péter - Felkonf (0:43)
8. Bach Szilvia - Miért jó szinglinek lenni (6:21)
9. Kovács András Péter - Felkonf (0:37)
10. Badár Sándor - Duma (10:45)
11. Kovács András Péter - Felkonf (0:32)
12. Kőhalmi Zoltán - Duma (12:33)
13. Kovács András Péter - Felkonf (0:38)
14. Hajdú Balázs - Duma (8:53)
15. Kovács András Péter - Felkonf (0:47)
16. Maksa Zoltán, Aradi Tibor, Varga Ferenc József - Fölszáradt a láva (13:37)
17. Kovács András Péter - Felkonf (0:21)
18. Fábry Sándor - Duma (18:15)
19. Kovács András Péter - Felkonf (0:21)
20. Dombovári István - Duma (8:51)
21. Kovács András Péter - Felkonf (0:25)
22. Orosz György - Duma (9:53)
23. Kovács András Péter - Felkonf (0:33)
24. Mogács Dániel - Duma (11:51)
25. Kovács András Péter - Felkonf (0:33)
26. Janklovics Péter - Duma (8:00)
27. Kovács András Péter - Felkonf (0:32)
28. Aranyosi Péter - Duma (9:55)
29. Kovács András Péter - Felkonf (0:34)
30. Bellus István - Kívánság szatyor (7:23)
31. Kovács András Péter - Felkonf (0:37)
32. Hadházi László - Duma (12:37)
33. Buék 2019 - Lekonf (0:59)
-
#13453 Rádiókabaré BUÉK 2018 vágva
Házigazda : Kovács András Péter
Újra feltöltve!
BUÉK2018.ZIP
https://www.mediafire.com/file/ql2eysw4x6olcz0/BU%C9K2018.ZIP/file
37 tracks, 2 hours 58 minutes 6 seconds
1.Buék 2018 - Bevezető szignál (0:24)
2.Kovács András Péter - Nyitó duma (10:57)
3.Kovács András Péter - Felkonf (0:41)
4.Badár Sándor - Duma szilveszterek (10:26)
5.Kovács András Péter - Felkonf (0:24)
6.Felméri Péter - Duma (8:45)
7.Kovács András Péter - Felkonf (0:21)
8.Kis Ádám - Duma kislány (10:00)
9.Kovács András Péter - Felkonf (0:50)
10.Maksa Zoltán - Duma rendőrsztorik (7:54)
11.Kovács András Péter - Felkonf (0:36)
12.Aradi Tibor, Varga Ferenc József - Szilveszteri mix (8:28)
13.Kovács András Péter - Felkonf (0:45)
14.Dombovári István - Duma (7:55)
15.Kovács András Péter - Felkonf (0:31)
16.Vida Péter , Kerekes József - A focista pszihológushoz megy (5:19)
17.Kovács András Péter - Felkonf (0:33)
18.Bach Szilvia - Jolika és a repülés (8:58)
19.Kovács András Péter - Felkonf (0:29)
20.Galla Miklós - Duma (3:08)
21.Kovács András Péter - Felkonf (0:42)
22.Szomszédnéni - Motivációs dumák (7:16)
23.Kovács András Péter - Felkonf (0:34)
24.Hajdú Balázs - Duma (7:40)
25.Kovács András Péter - Felkonf (0:26)
26.Fábry Sándor - Sielés (19:45)
27.Kovács András Péter - Felkonf (0:23)
28.Bellus István - Kívánság szatyor (7:57)
29.Kovács András Péter - Felkonf (0:23)
30.Mogács Dániel - Duma (10:16)
31.Kovács András Péter - Felkonf (0:39)
32.Hadházi László - Száraz november (11:52)
33.Kovács András Péter - Felkonf (0:48)
34.Varga Ferenc József , Aradi Tibor - Karácsonyi piacon felejtett mikrofon (9:21)
35.Kovács András Péter - Felkonf (0:56)
36.Aranyosi Péter - Duma (11:08)
37.Buék 2018 - Lekonf (0:36)
Utoljára szerkesztette: Ikovacs, 2019.12.16. 11:07:38 -
#13452 Az a legkevesebb baj ,hogy mindig az a téma "mi történt vele"... Nem ,volt 96-ban 10 jó poénja és bárhová mennek azokat mondják. Showder klub rádiókabarék mindenhol. A szomorú az hogy ők ezt nem érzik sem a tv felvételt készítő csatorna hogy ezek már kurvára voltak ugyanúgy a showder klub színpadán? Szánalmas.
-
zhwriter #13451 Sziasztok! Idén szilveszterkor is várható néhány kabaréműsor a tévében, ezért akit érdekel, olvassa el ezt a cikket: (folyamatosan frissül)
https://szilveszterimusor.blog.hu/2019/11/24/szilveszter_a_teveben_2019_a_tv_csatornak_programja
Ez pedig 2 blog közös cikkei, hogy mi hogyan csinálnánk:
https://szilveszterimusor.blog.hu/2019/12/15/szilveszter_2019_milyen_lenne_ha_tv2
https://szilveszterimusor.blog.hu/2019/12/08/szilveszter_2019_milyen_lenne_ha_atv
https://szilveszterimusor.blog.hu/2019/12/02/szilveszter_2019_milyen_lenne_ha_rtl_klub_551 -
#13450 Rádiókabaré 2019.12.14 mp3 vágva Márványterem 2
Műsorvezető: Nádas György
RK2019_12_14_Marvanyterem_2.zip
https://dir50.cc/qtt7vqixw5kw
18 tracks, 52 minutes 8 seconds
1. Rk 2019.12.14 Márványterem 2 - Bevezető szignál (0:21)
2. Nádas György - Duma, felkonf (2:49)
3. Maksa Zoltán, Aradi Tibor, Varga Ferenc József - Balesetveszély (6:01)
4. Nádas György - Felkonf (0:53)
5. Bozó Andrea , Reviczky G, Görög L, Csuja I - Agyszülemények (3:22)
6. Nádas György - Felkonf (0:12)
7. Vida Péter - Szerviz szivató (5:33)
8. Nádas György - Felkonf (0:38)
9. Musimbe Dávid Dennis - Barátkeresés (5:39)
10. Nádas György - Felkonf (0:39)
11. Reviczky Gábor, Bozó Andrea, Görög László - Nagyon kis állatvédök (3:06)
12. Nádas György - Felkonf (0:43)
13. Elek Péter - 27 éves, Vöfély , tollas (6:13)
14. Nádas György - Felkonf (2:43)
15. Bozó Andrea, Csuja Imre - Együttérzö rendör (2:52)
16. Nádas György - Felkonf (0:52)
17. Aradi Tibor, Varga Ferenc Józse - Patika (8:54)
18. Rk 2019.12.14 Márványterem 2 - Lekonf (0:38)
-
#13449 Dumakabaré 2019.12.13 ts
https://www.mediafire.com/file/o08iu9ne2r4utdl/Dumakabare191213.ts.zip/file
-
#13448 Aradi_Varga show 2019.12.14 ts
Ez volt a 2 héttel ez előtti, de ez már az új adásban van!
Aradi_Varga_Show_191214_Jakupcsek.ts.zip
https://www.mediafire.com/file/tvthy7y1u9h20r8/Aradi_Varga_Show_191214_Jakupcsek.ts.zip/file
Utoljára szerkesztette: Ikovacs, 2019.12.15. 16:09:28 -
Obsitosur #13447 Sziasztok!
Keresem a Búék 2018 és 2019 Ikovacs által vágott változatát.
Köszi:
Miki
Utoljára szerkesztette: Obsitosur, 2019.12.15. 03:13:04 -
grekon #13446 Rádiókabaré 2019.12.14. Házigazda : Nádas György
Maksa Zoltán : Balesetveszély - Maksa Zoltán , Aradi Tibor , Varga Ferenc József
N.Agy János : Agyszülemények - Bozó Andrea , Reviczky Gábor , Görög László , Csuja Imre
Galambos Éva : Szerviz szivato - Vida Péter
Musimbe Dávid Dennis - Barátkeresés
Orbán Dzsoni : Nagyon kis állat védök - Reviczky Gábor , Bozó Andrea , Görög László
Elek Péter - vöfély , tollas
Tóth Tibor : Együttérzö rendör - Bozó Andrea , Csuja Imre
Aradi Tibor , Varga Ferenc József : Patika - Aradi Tibor , Varga Ferenc József -
#13445 Maksa is igazából a 10-20 évvel ezelőtti poénjait hozza fel újra és újra. A mostani űrhajós is kb. félig volt űrhajós, az összes többi mondhatni ismétlés az Önéletrajzos korábbi számaiból. Ahogy Orosz György sem bírja ismétlés nélkül.
Feltűnően rövid volt mindkét nap, így nem hiszem, hogy +1 "kimaradt jelenetek" adáson kívül lenne több.
Janklovicsot se felejtsük el, szerintem ő és Mogács is azért ki szokott tenni magáért.
Aradiék az idén pedig dalban egyre inkább a playback felé mennek el, mert talán 20%-a a zenés számaiknak megy már élőben, vagy még annyi sem.
Hiányoltam a nagy neveket, ha már szilveszteri... Sándor György, Kern András, Verebes István, Koltai Róbert, ... (Szőke András is már rég volt). A jelenetek helyett inkább őket kellett volna meghívni, akár csak beszélgetésre is, mint annó a Kabarészeparé, így Fábry valamivel érdekfeszítőbb lehetett volna, ha annak a műsorvezetője. -
#13444 Szilveszteri Rádiókabaré.
Fábry csak 20 percet volt a színpadon, de ezzel is. Sikerült olyan mélyre süllyednie, hogy most kivételesen szerintem Ő is észrevette, hogy ez nagyon ciki volt..
Meglepően sok jelenet volt.
Messze a legjobb Kőhalmi Zoltán volt. Látszik rajta, hogy egy roppant intelligens. És messze Ő írja a legjobb jeleneteket.
Orosz György, Szikla László, Felméri, Hajdú Balázs és társai tanulhatnának már tőle: Idejét múlt az a kabaré, hogy vele, ez és ez történt.
Fikciós történetet kell előadni. Mintha ez is történhetett volna... -
NB2 #13443 Felméri is elmehetne egy év szünetre... -
zsorzsi88 #13442 Hallgatható:
Kabarécsütörtök 2019.12.12. - Podcast
Letölthető:
Kabarécsütörtök 2019.12.12. - MP3 -
#13441 Bagi Nacsa orfeuma 191205 ts
Bagi_Nacsa_191205_Orfeuma15.zip
https://www.mediafire.com/file/oe3uck6jmmcgat5/Bagi_Nacsa_191205_Orfeuma15.zip/file
-
#13440 Showderklub 24_09 videó ts
Shdk24_09.zip
https://www.mediafire.com/file/0xen80q8tgkpu05/Shdk24_09.zip/file
Dombóvári István
Felméri Péter
Beliczai Balázs
Elek Péter házigazda
-
#13439 Rádiókabaré 2019.12.07 mp3 vágva Márványterem 1
Műsorvezető: Nádas György
Kösz Grekon!
RK2019_12_07_Marvanyterem_1.zip
https://dir50.cc/palmf6uek0ky
15 tracks, 52 minutes 31 seconds
1. Rk 2019.12.07 Márványterem 1 - Bevezető szignál (0:20)
2. Nádas György - Nyitó duma (8:08)
3. Nádas György - Felkonf (0:17)
4. Bozó Andrea, Görög L, Vida P, Reviczky G - Apróságok (4:10)
5. Nádas György - Felkonf (0:26)
6. Galla Miklós - Hold (5:04)
7. Nádas György - Felkonf (0:34)
8. Aradi Tibor, Varga FJ , Vida Péter , Csuja Imre - Fordított nap (6:16)
9. Nádas György - Felkonf (0:50)
10. Bellus István - Lényegében Laci, grillezett húsleves (6:27)
11. Nádas György - Felkonf (1:10)
12. Reviczky G, Vida P, Görög L, Csuja I - MazoTV (3:57)
13. Nádas György - Felkonf (0:16)
14. Badár Sándor - Kibernetikai tábor, Hűvösvölgy kutyakiállítás (13:40)
15. Rk 2019.12.07 Márványterem 1 - Lekonf (0:56)
-
#13438 Kinevetsz a végén! – 20191207 mp3 vágva
A Klubrádió közéleti dumapartija
Közéleti duma délután...egy kis politikai humor
A legizgalmasabb közéleti eseményeket minden hónap utolsó
hétvégéjén, nyilvános felvétel keretében tárgyalja ki,
az adás a következő hónap első szombatja!
Sándor Zsuzsa
Váncsa István
Kerekes József
Arató András,
Borgula András
Kinevetsz191207.zip
https://dir50.cc/1nc4sq2t098v
5 tracks, 52 minutes 12 seconds
1. Klubrádió - 1.rész (11:35)
2. Klubrádió - 2.rész (8:31)
3. Klubrádió - 3.rész (10:25)
4. Klubrádió - 4.rész (10:04)
5. Klubrádió - 5.rész (11:37)
-
grekon #13437 Rádiókabaré 2019.12.07. Házigazda : Nádas György
Szabados Gábor : Apróságok - Bozó Andrea , Görög László , Vida Péter , Reviczky Gábor
Tabi László : Hold - Galla Miklós
Aradi Tibor, Varga Ferenc József : Fordított nap - Aradi Tibor, Varga Ferenc József , Vida Péter , Csuja Imre
Bellus István - Lényegében Laci , grillezett húsleves
Sinkó Péter : MazoTV - Reviczky Gábor , Vida Péter , Görög László , Csuja Imre
Badár Sándor - Kibernetikai tábor , Hűvösvölgy kutyakiállítás , riport -
#13436 Showderklub 24_08 mp3 vágva
Shdk24_08_mp3.zip
https://dir50.cc/zs63erfykagp
8 tracks, 42 minutes 23 seconds
1. Shdk24 8 - Bevezető szignál (0:42)
2. Kiss Ádám - Nyitó duma, felkonf (9:36)
3. Szobácsi Gergő - Duma (10:06)
4. Kiss Ádám - Felkonf (1:28)
5. Mogács Dániel - Duma (11:04)
6. Kiss Ádám - Felkonf (1:36)
7. Badár Tamás - Bűvész standup (7:09)
8. Shdk24 8 - Lekonf (0:42)