17056
A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
-
zsorzsi88 #14997 Hallgatható - Podcast:
Kabarécsütörtök 2022.01.20.
Letölthető:
Kabarécsütörtök 2022.01.20. -
zsorzsi88 #14996 Sajnos nem fért bele egyéb elfoglaltság mellett az utóbbi két hétben, de terveim szerint ezen a héten már újra lesz Kabarécsütörtök. -
Csabi80 #14995 Nagyon szépen köszönöm a gyors feltöltést. -
SirTomax #14994 Kabarészeparék:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A lovakrul
A meztelen diplomata - 1. rész
A meztelen diplomata - 2. rész
A nagy zabálás
Bakadumák
Bolsevikok pizsamában
Botrány az Operában - 1. rész
Botrány az Operában - 2. rész
Budapest ostroma
Bábeli zűrzavar - 1. rész
Bábeli zűrzavar - 2. rész
Disznóvágás
Diákabrak
Elmebaj
Ép testben épp, hogy élek
Ezüst Kossuth
Futball világbajnokság
Gazdagság Írlandban
Hakni 1.
Hakni 2.
Horgász a pácban
Húsvéti szokások
Kandikamera
Kispapák
Kész cirkusz! - 1. rész
Kész cirkusz! - 2. rész
Lenge könnyű lányok Kleopátrától Ciccolináig
Mint a mókus
Na mi újság Wágner úr
Nevető '56
Nevető egyház avagy van-e humora a jóistennek
Nevető kulissza
Nevető történelem
Nyáron egyszerű
Rejtő legendárium - 1. rész
Rejtő legendárium - 2. rész
Showmesterek
Sztorilimpia
Sörivóknak való
Tanár úr, kérem
Téli sport, nemesfém
Új év, új élet
Vadászlesen
Venni vagy nem venni
Vőfélyek
Zsaruszeparé
Letöltés -
Csabi80 #14993 Sziasztok!
A kabarészeparék feltöltésében szeretnék segítséget kérni a kedves Fórumtársaktól.
Köszönöm szépen! -
lulu600107 #14992 Köszönöm szépen a feltöltést. -
altermanus #14991 Ha már reklám!
Mi kabaréval foglalkozunk, és vasárnap lesz egy podcast premierünk :) Hétfőn reggel pedig a podcast lejátszókban is fent lesz. (reklám vége :D)
Jut eszembe! Kabarécsütörtök nem lesz több, vagy éveleji szünet van? zsorzsi88? -
casyke1 #14990 Kicsit off a téma de ha már kész van hadd reklámozzam...ha nem baj...
Igaz hogy nem kabaré de hasonló...csak olvasni kell...:)
Mától van egy már régóta készülő honlapom amiben a 2001 óta elhangzott aranyköpéseket gyűjtögettem magam körül.Nem a netről másoltam azt bárki tudta volna.
Saját gyűjtés.Ha valakit érdekel...Az "ARANYKÖPÉSEK" gomb alatt megtalálja az eddigi összeset!Folyamatosan frissítem amint hallok valamit!
A cím : www.casy.hu ahová hamarosan emailt is lehet regisztrálni bárkinek! [email protected] végződéssel! -
Jarinka1978 #14989 Wáó..nem is tudtam hogy ilyen sok van ezekből...Nagyon nagyon köszönöm hogy fáradtál és megosztottad velem
Nagyon nagy örömet okoztál! -
SirTomax #14988 Nekem ezek a Kabarélexikonok vannak meg:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Abszurd
Állatok
Alkohol
Anyukák
Best of Szeparé
Blüett
Család
Egyenruha
Elsők
Esküvők
Fesztivál
Gézu
Huncutságok
Iskola
Kapcsolatok
Kereskedelem
Közélet
Lé-minimum
Munkahely
Műsorparódiák
Nagy kettősök
Nők
Őrültek
Párosok
Sorozatok
Sport és foci
Szex
Szocio
Tíz éves a húsz éves L'art Pour L'art
Letöltés -
Jarinka1978 #14987 Szeretnék megkérni valakit hogyha van ideje ossza meg a kabarélexikonok "különszámait"(mármint pl.Esküvők,szex,párosok stb.)Nekem csak a Család és Esküvők rész van meg,de tudom hogy volt több másmilyen is.Lehetőleg vágatlanul érdekelne,de örülök minden verziónak:)
Illetve a Magyar Rádió Karinthy Színpad adásait is szívesen venném,sok megvan,de tudom hogy nagyon sok hiányzik még:(
Köszönöm előre is,és nem tudom ez volt-e már fent,de inkább kétszer mint egyszer se:
Kazal,Márkus -
lacus48 #14986 Köszönöm szépen -
SirTomax #14985 Elnézést, csak most vettem észre, hogy VKaroly már régebben kirakta:
https://sg.hu/forum/uzenet/1144093139/14949 -
SirTomax #14984 A kabaré legjava - Válogatás az elmúlt tíz év szilveszteri kabaréműsoraiból 2021.12.31. -
lacus48 #14983 Sziasztok!
Esetleg felvette valaki a "kabaré legjava" című műsort.
Megköszönném,ha feltenné. -
ntglaci #14982 Köszönöm szépen! -
kerek1234 #14981 Comedy Club-Badár Sándor - A Tűzföldtől Alaszkáig #14800 -
ntglaci #14980 Esetleg Badár Sándor: Tűzföldtől Alaszkáig című adását feltenné valaki?
Előre is megköszönöm! -
#14979 Mogács sokkal hosszabb volt. Volt egy sátras használati utasítás blokkja.
Az csak magában sokkal jobb volt, mint az ami adásba került.
Nem is értem, miért vágták ki.
Amugy személyesen se volt jó, tényleg gyenge volt (2010 óta minden szilveszteri felvételén ottvoltam) -
robicarlos6 #14978 Fábry azzal követ el bűncselekményt hogy még fellép... hot unalmas gyak. humortalan történeteit meséli csak.
-
SirTomax #14977 Majdnem két éves ez a felvétel, de még mindig aktuális:
Farkasházy: Fábry a kabaré Mészáros Lőrince -
altermanus #14976 KAP és gondolom a többiek gondolom az elmaradt előadásokat zavarják le. Viszont azt hozzá kell tenni, hogy nekik van egész estés műsoruk is van, amire gondolom rengeteget készülnek. -
altermanus #14975 Nincs mit :) -
zhwriter #14974 Sziasztok! A szilveszteri Bochkor TV-műsort felvette valaki? Nekem sajnos félúton megszakadt a stream. -
NB2 #14973 Azt éreztem én is, hogy azok maradhattak akik vagy pártkatonák, vagy politika mentes humort tolnak.
Egy komplett műsornyi előadó maradt ki.
(igazsághoz hozzátartozik, hogy a S.klubban is alig-alig szerepeltek idén KAP-ék) -
SirTomax #14972 AradiVarga Show 2021.12.31 -
robicarlos6 #14971 Én elég nagy rádiókabaré hallgató és showder klub néző vagyok így nyugodj meg tudom hogy állandóan ismétlik magukat. A legjobb amikor egymás poénjait mondják. Néha arra veszik a fáradtságot hogy ugyanazt a történetet kicsit megvariálva mesélik.
Értem én hogy spontán nehéz hirtelen annyi poént mondani hogy kitöltsön 5-10+ percet, de könyörgöm akkor éveken keresztül ne azzal a 4-5 történettel haknizzanak hanem találjanak ki újakat. -
Quovadis #14970 Már az elején, amikor elhangzott hogy a műsor házigazdája... komolyan vehető konferanszié meg senki...hol van pl a jól bevált KAP ?
Ilyen hosszú műsorba kell töltelék is tudom, de legalább a nagyokat engedték volna kibontakozni.
Az őskövületek meg ha nem tudnak újat mondani, akkor a régiek ismétléséért kár egy szilveszteri műsorban csak az időt foglalni.
-
Hay #14969 KÖSZÖNÖM!!! B.Ú.É.K.! -
#14968 Ma délelőtt meghallgattam a BUEK2022-t! Mit mondjak, ritka szar volt!
Ha nem én vágtam volna, semmire sem emlékeznék!
Semmi politika, a zömét senkik adták elő de a többiek sem tűntek ki!
Hát ennyi!
-
sariimi #14967 Ezer köszönet és örök hála. -
Laser1 #14966 Szia!
Köszi szépen a videókat!
Üdv: Laser1, Peti -
Laser1 #14965 Köszönöm szépen a BÚÉK 2022-t!
Üdv: Laser1, Peti -
lackovar1 #14964 Buek! Es ezer hala a feltoltoknek! -
ntglaci #14963 Köszönet a BUEK 2022-ért és a gyorsaságért! -
#14962 Millió köszönet!!! -
altermanus #14961 Sziasztok! A 2006-os humorfesztiválról nem igazán találtam videókat, de úgy döntöttünk a csapattal, hogy nekem meg van csak videókazettán. Nyáron bedigitalizáltuk, és feltettük a YouTube-ra :) sajnos az eredeti videók nem tudom hová lettek :(, megára feltettem, ami már lefutott ;)
https://mega.nz/folder/bcsUHTyL#0j7ahRHYfGI81eNPV6r8LA
A Youtube-on itt található: https://www.youtube.com/playlist?list=PLrHJMsqOtX1kyMXAM3CrMX7YoTfniXYJq
Kellemes szórakozást :) -
robicarlos6 #14960 Ez elképesztő gyenge lett -
NB2 #14959 Köszi én erre vártam :) -
Jarinka1978 #14958 Malfox újabb feltöltése,letöltve és mp3-ra alakítva(most valamiért nem ebben a formátumban töltötte fel):1958-1962.Rádiókabaré válogatás