17056
A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
-
altermanus #15197 Maradjunk annyiba, hogyha van időm, megcsinálom a többit is, kedves casyke1. :) -
casyke1 #15196 Köszönöm szépen én is őket!
Jó lenne valahonnan a többit is leaggatni...:) 2018-ban kezdték...2019-ből csak a szeptemberi van meg
2020-ból meg csak júniusig.Onnantól meg 2019-ből szinte semmi...nemigazán teszi fel őket senki sehova pedig jobbak mint a heti hetes volt! :)
Szóval nagyjából nagyon le vagyok maradva ahhoz képest ahány műsoruk már volt...
Ha valaki feltenné őket...Megköszönném! Köszönöm! :) -
altermanus #15195 Nagyon szívesen -
Mithrandir86 #15194 Ez gyors volt. Köszönöm! -
altermanus #15193 Duma aktuál - Szilveszter 2021
Duma aktuál - Szilveszter 2020
Duma aktuál - 2022 Április
Tényleg nem december, hanem szilveszteri adás volt, elnézést a tudatlanságomért.
Aki esetleg megnézi a duma aktuál áprilisi adását, azt meg tudná nekem mondani, hol készült? Előre is köszönöm. :)
Utoljára szerkesztette: altermanus, 2022.04.24. 17:35:59 -
#15192 Kár. :D -
altermanus #15191 Húsvét miatt, az érdeklődésre való tekintettel elmaradt :D
Utoljára szerkesztette: altermanus, 2022.04.24. 10:46:49 -
SirTomax #15190 Hofi Géza - Szemészeti klinika (1996) -
#15189 16-án nem volt? -
grekon #15188 Rádiókabaré 2022.04.23. Házigazda : Vida Péter
Móricz Tamás : 5 másodpercesek - Hernádi Judit , Kaszás Gergő , Vida Péter
Zsombori Pál : Csak hogy érezzük a törödést - Major Melinda , Kaszás Gergő , Kerekes József , Vida Péter
Tóth Edu - tejfakasztó , elem
Sinkó Péter : Az öregedés stációi - Reviczky Gábor
Falugyűlés - Ihos József , Hernádi Judit , Kaszás Gergő , Nádas György , Reviczky Gábor , Vida Péter
Galambos Éva : Tavaszi zsongás - Kaszás Gergő , Vida Péter
Aradi Tibor : Reggeli magazin - Aradi Tibor , Varga Ferenc József -
altermanus #15187 Olyan van, hogy 2021 szilveszter, és 2020 december, de megoldjuk ;)
Rádiókabaré - 2022.04.23.
Utoljára szerkesztette: altermanus, 2022.04.23. 20:10:22 -
kerek1234 #15186 Comedy Club-Hajdú Balázs - Emberek és emberek:
https://workupload.com/file/9br36Z8tXkb
-
Trex73 #15185 Köszi hogy feltetted.
Szerintem nem volt ez semmivel sem rosszabb mint az első. Az egész kompletten pedig hozott némi felüdülést az elmúlt évek totálisan egy kaptafára készülő rádiókabaréi és a milliószor halott poénokkal operáló Showder-klubja mellé. Talán a 2 bohóc a háttérben kimaradhatott volna. Mondom ezt úgy hogy egyébként mindkettejük humorát kedvelem.
Most jöttem rá hogy mennyire is hiányzik a Humorfesztivál, ami pont az idén lett volna aktuális. Kár volt hagyni elpatkolni. -
Mithrandir86 #15184 Nincs hozzáférésem, de úgy látom, hogy a márciusi adás az utolsó ami fent van.
Te tudnál felrakni korábbiakat? Engem a 2020 és 2021 szilveszteri különkiadások érdekelnének. -
altermanus #15183 Érdeklődöm! Érdeklődöm valakinek a Duma Aktuál legutóbbi adása? -
zsorzsi88 #15182 Hallgatható - Podcast:
Kabarécsütörtök 2022.04.21.
Letölthető:
Kabarécsütörtök 2022.04.21. -
Tomoo44 #15181 Nagyon köszi!!! Ez jó gyors volt!!! :)
-
Cziras #15180 szia SirTomax, szép napot :)
Hatalmas vagy. Nagyon szépen köszönöm :)
Rengeteg kabaréd lehet.
Minden segítséget köszönök, időről időre :) -
SirTomax #15179 Félőrültek éjszakája 2. rész (2022) -
Tomoo44 #15178 Kedves SirTomax!
Ha nem nagy fáradtság, felteszed mégis? Az első rész alapján kíváncsi vagyok mégis a folytatásra!
Előre is nagyon köszönöm! -
SirTomax #15177 A keresett Hofi kabaré a "Nevezz csak Cucinak!" legvége:
Hofi Géza - Nevezz csak Cucinak
A másik jelenet a leírás alapján az "Airport '99", de abban nem szerepel Bakai László:
Trunkó Barnabás - Airport 99 (Bajor Imre, Fábry Sándor, Gálvölgyi János, Katona János, Kállai Ferenc, Kern András, Pogány Judit) -
Cziras #15176 Sziasztok, szép estét Mindenkinek! :)
2 kabarét keresek.
1. Hofitól "csak a lényeg ne változzon" és a zenekar angol felkonffal elkezdi játszani a szovjet himnuszt esetleg megvan? Előre is köszönöm!
2. A történet olyan mint a " Vonósnégyesé" csak repülőgép pilótákról szól, természetesen, egyik sem tud repülni. Csak az állás miatt jelentkeztek. Az egyik színész a Bakai László, hatalmasat játszik benne.
Előre is köszönöm :)
-
SirTomax #15175 Én nem tettem fel, nagyon gyenge.
Utoljára szerkesztette: SirTomax, 2022.04.20. 11:36:34 -
Trex73 #15174 Ennek a második része valóban nincs feltéve, vagy csak én vagyok már teljesen vak és nem találom? -
mondmarfulop #15173 Youtubon fent van:
https://www.youtube.com/watch?v=i5XtmYXcMf0 -
nmo008 #15172 Akinek kihagyás nélkül megvan a tegnapi Janklovics Péter, Elek Péter trepp dal, légyszi tegye már fel ide, mert szeretném feltenni a telómra. Előre is köszi :-)
Utoljára szerkesztette: nmo008, 2022.04.16. 18:10:37 -
Cziras #15171 Köszönjük szépen :) -
kerek1234 #15170 Comedy Club-Janklovics Péter, Elek Péter - Zenebu*ik:
https://workupload.com/file/G2D5zL6MEaw
-
#15169 Holnap, holnapután semmilyen kabaré nem lesz a Kossuthon a port.hu szerint! -
Malfox #15168 Az ominózus felvétel: https://www.youtube.com/watch?v=eBiA8shoilw -
Malfox #15167 Tisztelt Tamás!
Nos, eszem ágában sincs magyar tulajdonú szerverre bármit is feltölteni, az utsó videomban olvasható, hogy hol lesznek az anyagok.
Az MTVA-val kapcsolatban: Számomra az a döbbenetes, hogy olyan anyagokat követel, amik nekik nincsenek meg!
Teljesen biztos forrásból (ott voltam): Rengeteg RA jelzésű szalag került kidobásra vagy értékesítésre, ez 2004-2006-ig zajlott, ekkor a MR rengeteg készüléket is elárverezett, kiárult. Továbbá most is kerültek hozzám (vásároltam) olyan szalagok, amik ún. adásrögzítő szalagok, alacsony sebességű, a rádióban ún. "mószer szalagnak" hívták, ezekre minden olyan adást rögzítettek, amik valami oknál fogva sérthették az akkori műsorszórás etikai törvényeit, etc. A Bródy Sándor utcában rendszeresen voltak hasonló kiárusítások, de sokan kikukázták a konténerből. Ha ekkora nemzeti kincsek ezek a felvételek, hogy az MTVA teleba..ná az édesanyját is érte, akkor hogyan kerültek magánkézre? És nem, nem az amatőrök által felvett szalagokról van szó, hanem a HIVATALOS adásrögzítő szalagokról és az adás-muszterekről. Továbbá mivel magyarázzuk a Mafilm szinkron és aláfestő zenei anyagainak magán kézen való birtoklását? Látunk ilyet a Hungarotontól? NEM....
Még valami: Mai napig fenn van a Youtube-on egy olyan Kabarécsütörtök, ahol
a műsorvezető maga kéri meg a hallgatókat, ha valaki felvette az anyagot akkor küldje be, mert nekik nincs meg...
Utoljára szerkesztette: Malfox, 2022.04.12. 18:12:55 -
Jarinka1978 #15166 Kedves Malfox!
Én is köszöntem eddigi munkáidat,sok mindent megmentettél az utókornak!
De hogy ez az MTVA nem megy el a qrvaannyába már de tényleg!Milyen szerzői jogokról beszélnek?Amikor szerintem amiket te bedigitalizáltál és megosztottál,meg sincs nekik az archívumukban mert olyan gondos gazdák!Miért nem adják le ők ezeket a műsorokat?Azért mert nincs is meg nekik....Szerzői jogok helyett inkább a nézhetetlen,hallgathatatlan csatornáikkal kellene foglalkozniuk!
(Bocs de ki kellett írjam)
Malfox!Ide viszont feltölthetnéd őket,ha van még kedved foglalkozni ezután ezzel.
Köszönjük még egyszer.... -
mini-Max #15165 Kedves Malfox!
Köszönjük eddigi munkádat!
Írtam privát üzenetet neked. -
Malfox #15164 Tisztelt Mindenki, akik tiszteletüket tették a Malfox Analogue youtube csatornán: Az MTVA nevezetű pénzmosoda jóvoltából a csatornám meszelésre került, azaz minden esetlegesen szerzői jogot sértő tartalmam törlésre került.
A továbbiakban nem lesz elérhető a csatornán se kabaré sem egyéb retró tartalom. Mindenkinek köszönöm az eddigi figyelmet. Üdv! -
Mithrandir86 #15163 Benk Dénes tegnapi önálló estjét felvette valaki? -
grekon #15162 Rádiókabaré 2022.04.09. Házigazda : Nádas György
Maksa híradó - Maksa Zoltán , Aradi Tibor , Varga Ferenc József
Orosz György - nyaralás , mukodj , tea
Móricz Tamás : Oviterror - Kaszás Gergő , Csőre Gábor , Vida Péter
Bach Szílvia : Az utolsó vámpír - Kerekes József , Bach Szílvia
Horváth Tibor : Bürokrácia ellenes hivatal - Csőre Gábor , Vida Péter
Galambos Éva : Biznisz húsvét - Csőre Gábor , Kaszás Gergő
Szobácsi Gergő - -
altermanus #15161 Rádiókabaré - 2022.04.09 -
altermanus #15160 Kőhalmi Zoltán - Történjen Bármi (HD) -
casyke1 #15159 Köszönöm szépen!!! :) -