17377
A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
-
tuti, hogy nem volt józan:) de én hallottam ezt a számát kabaréklubban, ott sokkal, de sokkal jobb.. majd feltöltöm... -
jefferson83 #207 Hát, én most láttam először, de nekem nem jön be a stílusa. Mintha beszívott volna :) -
Ja ok én csak azt láttam amikor a különdíjat átadták neki.:D -
A különdíjat is meg a döntőt is megnyerte. :) -
Szerintem csak különdíjas lett... -
mostanság, nemtom pontosan
hamarosan felteszik a döntőt is (ha jól tudom, ő nyerte meg). -
jóóóó:)
mikor volt ez az ATVn? -
nemtom vót-e már
reggel óta folyamatosan nézem, sírok :)
Szabó Kristóf - humorbajnokság középdöntő -
Köszi az eddigi linkeket! 
Nincs valami új? -
sündübündü #199 Én folytatnám sort a new age-ből:Benk,Csenki,Aranyosi,Dombóvári,Szupkay... -
Golodin #198 http://s3.bitefight.hu/c.php?uid=33840
-
Bizony eljött az új nemzedék ideje...
Mi meg halálra röhögjük majd magunkat! -
Kovács András Péter az nagyon nagy arc....ááá -
Szerintem Szabó Kristóf is ott van. Kajak nem normális az a csávó:) -
Remélem nem csak ők!
Én személy szerint két emberre vagyok kíváncsi abból is inkább
Kiss Ádámra
de a másik úriembert se felejtsük el
Kovács András Péter -
Rtl-en remélem Bödőcs,Kiss,Beliczai,Kőhalmi meg a hasonlók lesznek... Azokat szeressük. -
BuDSuCS #192 eddig meg csak 3 stand up komikussal irtak ala szerzodest, de gondolom nem ennyi lesz a vegso szam :). ha jol tudom, angolul lesz, feliratozva, kerdes, hogy a magyar kozonsegnek mennyire jon be es mennyire feliratozhato a dolog :) -
sündübündü #191 És mit lehet tudni erről a júliusban induló tv2-es stand-upról??? -
BuDSuCS #190 a tv2-n is indul, de ott mar juliustol... -
sündübündü #189 Üdv! Biztos forrásból tudom hogy októbertől indul egy kifejezetten stand-up comedy műsor az rtl-en.Csak ki kell várni. -
thx már le is jött -
Kabaréklub, 10.rész (vágatlan) Magyar Rádió hangtára. Még egy hétig tölthető kb. -
nézte vki szombaton a humorbajnokságot az ATV-n?
nagyon jó volt Szabó Kristóf... még a kőszívű zsűri is sírt a röhögéstől -
most sajna nem. -
Most csütörtökön nem volt a Fábryban senki fiatal tehetség? -
BuDSuCS #183 ezt nezzetek meg: www.BuDSuCS.com a BuDSuCS vegre elhozta hazankba is az angol stand-up comedy-t, kulfoldi fellepokkel ! itthoni kozonsegnek... -
sündübündü #182 Valaki elküldené nekem a Kabaréklub 9. linkjét,ahonnan le tudnám tölteni???? -
Lyan Kyj #181 nekem speciel pont ez a nagyonlaza stílus nem tetszik. Inkább az öltönyös, "komoly arccal poénszórós" változatot választom. Persze ez csak az én véleményem. A story-jai amúgy jók voltak:) -
nemrossz :D
a magyar standupposok nagy resze tanulhatna tole egy kis szinpadi kiallast :) -
sündübündü #179 Valaki elküldené nekem a Kabaréklub 9. linkjét,ahonnan le tudnám tölteni???? -
petimi #178 Ha Stand up comedy-rol van szo Dane Cook az abszolult number one szamomra. Tudom nem magyar, de a ficko baromi tehetseges. Nem tul ismert sztem itthon, de az USA-ban doglik erte mindenki.
Dane Cook - Insomnia Tour -
sündübündü #177 Tök érdekes ez a magyar stand-up comedy!Voltam tegnap a Godot Dumaszínházban.Nagyon nehéz bejutni,egy hónappal előre teltház van.Lett egy új kedvencem.Dombóvári Istvánnak hívják,egy dagadt srác akinek elég vitriolosak a poénjai,még saját magával szemben is.A Kabaré Klubban is rendszeresen hallható.Szerintem még vele is fogunk találkozni. -
sündübündü #176 üdv -
Oh. elnézést. akkor én tévedtem. csak anno én is ügyködtem a radio.blog-gal, és valamit konvertál magának.. -
semmi egyedi fájlformátum vagy ilyesmi. ha mozillát használsz akkor a documentums&settings/*felhasználóneved*/local settings/aplications data/mozilla/firefox/profiles/*****.default/cache és akkor itt vannak benn a legutobb betöltött fájlok.
pl a kabaré is amit hallgatsz
csak nincs kiterjesztésük, de odaírod hogy .mp3 és simán lejátsza bármi..
akkor most valaki próbálja összefoglalni mert sztem az így elég zavaros lett:D -
katozo #173 Rögzíteni bármilyen hangrögzítő programmal tudod, ami elfut a gépeden. Én pl a Jet audiot használom, egyből mp3-ba tömörít. -
ez a lejátszó egyedi fájlformátumot használ, de kicsit előrébb belinkeltem egy raklap kabaréklub részt, javarész azokból lettek kiszedegetve... -
jefferson83 #171 Köszi ezek nagyok jók! 
-
ezeket le lehet valahogy tölteni? -
fokhagyma #169 hali!
kissádi stori:
azért nem olyan könnyű műfaj ez, mi nézők elvárjuk hogy szórakoztassanak, és mikor szórakoztatnak akkor meg el kezdünk csámcsogni hogy honnan volt lopva. sztem jó volt és kész!
egyikünk se tudna oda kiállni ennyit nyomni csak úgy.
Fiatal még van mit tanulnia 22 éves asszem dehát örüljünk hogy van egy ilyenünk!
puszedli