17056
A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
-
Lyan Kyj #209 ITT fent van, tényleg sokkal jobb. Gondolom ATV-n direkt rájátszott. -
#208 tuti, hogy nem volt józan:) de én hallottam ezt a számát kabaréklubban, ott sokkal, de sokkal jobb.. majd feltöltöm... -
jefferson83 #207 Hát, én most láttam először, de nekem nem jön be a stílusa. Mintha beszívott volna :) -
#206 Ja ok én csak azt láttam amikor a különdíjat átadták neki.:D -
#205 A különdíjat is meg a döntőt is megnyerte. :) -
#204 Szerintem csak különdíjas lett... -
#203 mostanság, nemtom pontosan
hamarosan felteszik a döntőt is (ha jól tudom, ő nyerte meg). -
#202 jóóóó:)
mikor volt ez az ATVn? -
#201 nemtom vót-e már
reggel óta folyamatosan nézem, sírok :)
Szabó Kristóf - humorbajnokság középdöntő -
#200 Köszi az eddigi linkeket!
Nincs valami új? -
sündübündü #199 Én folytatnám sort a new age-ből:Benk,Csenki,Aranyosi,Dombóvári,Szupkay... -
Golodin #198 http://s3.bitefight.hu/c.php?uid=33840
-
#197 Bizony eljött az új nemzedék ideje...
Mi meg halálra röhögjük majd magunkat! -
#196 Kovács András Péter az nagyon nagy arc....ááá -
#195 Szerintem Szabó Kristóf is ott van. Kajak nem normális az a csávó:) -
#194 Remélem nem csak ők!
Én személy szerint két emberre vagyok kíváncsi abból is inkább
Kiss Ádámra
de a másik úriembert se felejtsük el
Kovács András Péter -
#193 Rtl-en remélem Bödőcs,Kiss,Beliczai,Kőhalmi meg a hasonlók lesznek... Azokat szeressük. -
BuDSuCS #192 eddig meg csak 3 stand up komikussal irtak ala szerzodest, de gondolom nem ennyi lesz a vegso szam :). ha jol tudom, angolul lesz, feliratozva, kerdes, hogy a magyar kozonsegnek mennyire jon be es mennyire feliratozhato a dolog :) -
sündübündü #191 És mit lehet tudni erről a júliusban induló tv2-es stand-upról??? -
BuDSuCS #190 a tv2-n is indul, de ott mar juliustol... -
sündübündü #189 Üdv! Biztos forrásból tudom hogy októbertől indul egy kifejezetten stand-up comedy műsor az rtl-en.Csak ki kell várni. -
#188 thx már le is jött -
#187 Kabaréklub, 10.rész (vágatlan) Magyar Rádió hangtára. Még egy hétig tölthető kb. -
#186 nézte vki szombaton a humorbajnokságot az ATV-n?
nagyon jó volt Szabó Kristóf... még a kőszívű zsűri is sírt a röhögéstől -
#185 most sajna nem. -
#184 Most csütörtökön nem volt a Fábryban senki fiatal tehetség? -
BuDSuCS #183 ezt nezzetek meg: www.BuDSuCS.com a BuDSuCS vegre elhozta hazankba is az angol stand-up comedy-t, kulfoldi fellepokkel ! itthoni kozonsegnek... -
sündübündü #182 Valaki elküldené nekem a Kabaréklub 9. linkjét,ahonnan le tudnám tölteni???? -
Lyan Kyj #181 nekem speciel pont ez a nagyonlaza stílus nem tetszik. Inkább az öltönyös, "komoly arccal poénszórós" változatot választom. Persze ez csak az én véleményem. A story-jai amúgy jók voltak:) -
#180 nemrossz :D
a magyar standupposok nagy resze tanulhatna tole egy kis szinpadi kiallast :) -
sündübündü #179 Valaki elküldené nekem a Kabaréklub 9. linkjét,ahonnan le tudnám tölteni???? -
petimi #178 Ha Stand up comedy-rol van szo Dane Cook az abszolult number one szamomra. Tudom nem magyar, de a ficko baromi tehetseges. Nem tul ismert sztem itthon, de az USA-ban doglik erte mindenki.
Dane Cook - Insomnia Tour -
sündübündü #177 Tök érdekes ez a magyar stand-up comedy!Voltam tegnap a Godot Dumaszínházban.Nagyon nehéz bejutni,egy hónappal előre teltház van.Lett egy új kedvencem.Dombóvári Istvánnak hívják,egy dagadt srác akinek elég vitriolosak a poénjai,még saját magával szemben is.A Kabaré Klubban is rendszeresen hallható.Szerintem még vele is fogunk találkozni. -
sündübündü #176 üdv -
#175 Oh. elnézést. akkor én tévedtem. csak anno én is ügyködtem a radio.blog-gal, és valamit konvertál magának.. -
#174 semmi egyedi fájlformátum vagy ilyesmi. ha mozillát használsz akkor a documentums&settings/*felhasználóneved*/local settings/aplications data/mozilla/firefox/profiles/*****.default/cache és akkor itt vannak benn a legutobb betöltött fájlok.
pl a kabaré is amit hallgatsz
csak nincs kiterjesztésük, de odaírod hogy .mp3 és simán lejátsza bármi..
akkor most valaki próbálja összefoglalni mert sztem az így elég zavaros lett:D -
katozo #173 Rögzíteni bármilyen hangrögzítő programmal tudod, ami elfut a gépeden. Én pl a Jet audiot használom, egyből mp3-ba tömörít. -
#172 ez a lejátszó egyedi fájlformátumot használ, de kicsit előrébb belinkeltem egy raklap kabaréklub részt, javarész azokból lettek kiszedegetve... -
jefferson83 #171 Köszi ezek nagyok jók! -
#170 ezeket le lehet valahogy tölteni?